Scudo Sports

Beykoz'da sahte plakayla çarpıp kaçan araba

Jeep sürücüsü :
-Ulan altimda kaçbinlik jeep var. 3500 beygir. Gelmiş beni geçiyor. Dur şunun havasıni alayım. Zaten plakada sahte arasin dursun bak i... bide tayt giymiş...
-Gümmmm.
Hahaahhaa kaç la gaç....hahhaaaa..

Yanlişlik olmuş yorumlarınin ben yanlışlıkla yazıldığıni farz ediyorum.

Scudo
Öncelikle arkadaşa çok geçmiş olsun. İnşallah hak yerini bulur diyorum ama!!!
Lütfen arkadaşlar,
LÜTFEN
LÜTFEN
LÜTFEN
LÜTFEN
LÜTFEN
LÜTFEN ne kadar aceleniz olursa olsun, ne kadar yavaş olursa olsun hiç bir aracı sağından geçmeyin. Lütfen ama lütfen!
Afedersiniz bu eşşekler görmüyorlar sizi. Görmüyorlar işte. Bari siz kendinizi riske atmayın.

Bakın bu da başka bir sağdan geçme olayı. Her ne kadar büyük suç oto sürücüsünde olsa bile sağdan geçmeye çalışan motorlu da malesef hatasını canıyla ödemiş.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Artık benim Ülkem böyle, insanı şöyle, üçüncü Dünya Ülkesiyiz gibi dalga geçme söylemlerini bırakıp, bu tür artarak devam eden kasten öldürmeye teşebbüs, cinayet ve yaralamalar karşısın da bu insanlara ne tür ceza verilmesi gerektiğini tartışmalıyız. Belki biraz ağır gelecek ama bilerek öldürme ve yaralamalı bu tür durumlar için cezalar cinayete eş değer verilmeli. Bana göre bu tür kafaların toplumdan ivedilikle uzaklaştırılıp bir daha toplum içine dönemeyecek cezalara çarptırılmaları. Hapishaneler doluysa yap üç metrekarelik hücre, üç yıl kalsın o hücre de, bir daha yaparsa at yine hücreye, kilit yerine kapıyı kaynakla kapat çürüsün gitsin. 7 milyar insan var Dünya da, İnsanlara kötülük yapanların tek tek ayıklanıp uzaklaştırılması gerekiyor ki diğerlerini zehirleyip Dünyayı yaşanmaz bir yere sokmasınlar.

öncelikle çok geçmiş olsun lütfen tv kanallarına verin görüntüleri işe yarar belki.Ülke de adalet denilen kavram üzerinde atamızın olduğu kağıt lardan ibaret ne yazık ki ama ilahi adalet elbet tecelli eder kendinden değilse çoluğundan çocuğundan çıkar

apaçık ortada ki bilerek vurmuş çünkü geçmesini bekleyip, önce sağa kırıp tam yandan vuracak şekilde nişan alıyor ve sonra gazlayıp vurduktan sonra da sola kırıp gidiyor. Arkadaş da sola doğru kayıp düşük hızla aracın önüne geçerek ekmeğine yaş sürmüş.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Hareket halindeki araçların sağına girmemek, solundan da 1.5 metre açığından geçmek gibi kurallar edinmeliyiz :(

@asibol

Çok geçmiş olsun. O kadar kaza geçirmeme rağmen daha bu sabah sanayide sağından geçerken fabrika kapısına dönüveren bir servis minibüsünün altında kalıyordum. Hep kendi kendime sakin git olm diyorum, yola çıkınca bir performans kaygısı, bir deli deli hareketler. Adama kızmaya hiç hakkım yok çünkü sağına sağına sokulan benim. Aynaya baksa da görememiş olabilir kör noktada olabilirim. Neyse yine ucuz atlattık. Her zamanki gibi size de katılıyorum, araçların sağına girmeyin, kör noktalarından kaçın, sakin gidin, görünmezmiş gibi hareket edin. Ben de bu dediklerime uyarım inşallah :)

Dikiz aynaları geniş görmek için son zamanlarda biraz dışbükey üretiliyor. Kör noktayı azaltıyor ama kötü bir etkisi de var. Cisimleri daha da küçültüyor.
Bu durumda uzaktan hızla gelen bir bisikletçi aynada silik, incecik, dikkat çekmeyen bir çizgi gibi görünüyor.
Sürücü "yol serbestmiş, sağa dönebilirim" kararı verene kadar bisikletli yaklaşmış veya aynı hizaya gelmiş olabiliyor. :mad:

Abi siz videoyu izlediğinize emin misiniz..! Sağdan geçme yok. Adam arkadan geliyor ve bisiklete çarpıp gidiyor. Bisiklet önde. Sağına girmiyor. Hatta inanmazsınız bisiklet arabanın sağına girmiyor. Araba arkadan gelip vuruyor.

Araba bisikletin solunda olacak şekilde iken bisiklet arkadan gelmiyor. Bisiklet zaten önde iken, yasal olarak yol hakkı bisiklette iken araç gelip vuruyor.

Yani sonuç olarak sağa giren bisiklet yok bu kazada. Umarım anlaşılır...

@lealtad

Hüseyin Bey dikkat edilmesi gereken genel bir davranış olsun diye yazdım sağdan geçişin zararlı olduğunu. Arkadaşınıza kabahat yüklemek için değil, yanlış anlamayın.
Ayrıca videoda görünüyor, olay öncesi o araç dahil bir dolu aracı sağdan geçip gitti arkadaşınız. Çarpan şahıs arkadan yetişip vurdu, orası ayrı. Ve elbette ki suç işliyor.

@lealtad

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum... Bisikletlinin 0:43 ile 0:47 arasında yaptığı şey sağdan geçme değilse nedir?

bence burada durup dururken yapılan bir şey yok, aralarında bir münakaşa geçmiş ve sonra araç sürücüsü sahte plakaya da güvenerek bu şekilde cinayete teşebbüs etmiş. ikisi de aynı hızda kareye giriyor ve arkadaşınız sola doğru arabanın önüne geçiyor çok yavaş bir şekilde araç önce yavaşlıyor sonra üzerine sürüyor.

İnsanların günahlarını almamak için ayan beyan olaylarda bile kesin hüküm vermeyen,aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın diyen benim bile yorumum:gayet de bilerek vurmuştur ,nokta

Allahtan arkadasin sansi varmista yolun sagina dusmus.Agir bir arac sonu felaket olabilirdi.

Bunu bisikletlilerin eline verseler heralde tüm yol hıncımızı bu insan müsveddesinden alırız

@salih67

bence olaya kasten yaralama değil de öldürmeye teşebbüs olarak bakılmalı

kaza belasına bulaşmamak lazım.1-bisikletli arkadaş yolun daha sağ kenarına çekilse belki kasıt yoksa,ona vuracak açıyı zor yakalardı.bu araç karşıdan gelen araçlar yüzünden de bisikletliye vurmak zorunda kalmış olabilir.2-motorcu rahmetli arkadaş,öndeki aracın sinyalsiz birden sağdaki yola sapacağını bilemez tabi.bu en tehlikeli yerlerde çok kaza olmaktadır riskli bölgede,bu ağır araç trafiğinde,en sağdaki yola dönerek kendini yol kenarına atarak durup,trafik boşlugundan yararlanıp,asıl yoluna dönebilir mi bilemiyorum.bu süratle,bu ağır trafikte bunlar yapılabilirmi.zor görünüyor.

@soner kalaycıoğluYüzde yüz volvo sürücüsü hatalı. Sollama yasağı olan yerde araç soluyor. Bisiklet de bir araçtır. 100 km de sürse önündeki bisikletliyi sollama yasağı olan yerde sollayamaz.

Motorcu ile ilgili ise herhangi bir araç bulunduğu şeritte seyir halindeyken daha solundaki araçlardan daha hızlı gidemez. Solundaki araçları geçemez. Motorcunun tek kusuru bu. Ancak tabi ki iki şerit birden şerit değiştiren sürücü adeta bilerek cinayet işlemiş.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlışlıkla çarpan adam kaza anında frene basmaya yeltenir, en fazla 5 metre ileride sağa çeker durur.
Bu vatandaş gaza bastığı anda gayet kararlı bir şekilde bisikletliyi altına almış, stop lambası bile yanmadan yoluna devam etmiş :)
Bisikletlinin, önündeki araçla olan güvenli takip mesafesini yedirememiş, kendince ceza kesmiş.

Bisikletlinin haksız olduğundan değil ama her zaman şerit dışından, en sağdan gidiyorum böyle yollarda. Beykoz yolu ne yazık ki 30 - 40KM sabit akan bir trafik. Arkanda böyle madangalar olabileceği düşüncesi beynindeyken: şeridi ortalayıp gidemiyorsun ne yazık ki, ezip geçiyorlar görüldüğü gibi.

Bu konuyla alakalı konuşulabilecek tek şey: Polise haber verildi mi? Bir netice alındı mı?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Gökhan Akkaya olay yerine gelen polis bile başından savmış. Adalet için bi taraflarını yırtman yada nüzufun olmalı. Bu ‘ben haklıyım adamı bulup cezalandırın’ meselesi değil. Sadece aransın, bulunsun ve adalet sağlansın meselesi.. Hala çabalanıyor konuyla alakalı..

Geri