Cem TURKPOWER Daimi Üye Kayıt 27 Mayıs 2009 Mesaj 222 Tepki 222 Şehir İstanbul 3 Eylül 2011 #1 Yeni topladığım klasik bisikletim için fren-vites kablosu arıyorum. İlk tercihim beyaz ikincisi ise kırmızı. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İstanbulda mağazalara baktım renkli kablolar pek bulunmuyor..
Yeni topladığım klasik bisikletim için fren-vites kablosu arıyorum. İlk tercihim beyaz ikincisi ise kırmızı. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İstanbulda mağazalara baktım renkli kablolar pek bulunmuyor..
Emre Alp Özkurt Forum Demirbaşı Kayıt 1 Temmuz 2011 Mesaj 514 Tepki 114 Şehir ANTALYA 7 Ekim 2011 #2 merhaba ben 1 ay önce antalyada bir bisikletçiden beyaz kablo almıştım. eğer ulaşabilirseniz adı bimax bisiklet.
merhaba ben 1 ay önce antalyada bir bisikletçiden beyaz kablo almıştım. eğer ulaşabilirseniz adı bimax bisiklet.
erkan sozoren Daimi Üye Kayıt 25 Nisan 2010 Mesaj 274 Tepki 77 Şehir bursa 9 Ekim 2011 #3 merhaba forumda eray akyol arkadasımızda beyaz kablo vardı iletişime geç istersen...