@BerkEvren Hocam herhangi bi antreman veya segment peşinde değildim o esnada. Arkamdaki aracın yakınlaştığını duyunca yavaşlamak veya durmak benim için büyük tehlike yaratabilirdi. Yandan bi aracın vurmasından daha büyük bi tehlike. Bazı trafikli yollarda agresif sürmek zorunda kaldığım doğrudur, defansif şekilde kaldığımda daha çok tehlikeye düştüğümü gördüm açıkçası. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
@UtkuSener Aracın manevra değil de tam zıttına gitmiş olsaydım soldan gelen herhangi bi araçla farklı şekilde kaza oluşabilirdi.
@M.Oonnaayy Çok haklısınız hocam.
@Mertatabey34 Dostum yanımda cidden 3 farklı "koruma" aletim vardı. Ama birini çıkarmış olsaydım olay çok tatsız yerlere gelirdi. Yanımda olan emanet demeyelim de korunmak için 1-2 parça bişeylerim vardı. Onları da daha riskli zamanda ihtiyaç duyduğumda çıkarıyorum. Örneğin sığırlardan biri benle fiziksel temasa geçseydi forma cebinden çıkarmam 1 saniye sürmezdi.
@soneryen Ezmeyin diyen soldaki minibüs evet, sağdan da bi İSPARK görevlisi ve sivil bi arkadaş geliyor.
@Cihangir. Nazik demeyelim, aslında diyelim öyle de olur. Ama temkinli ve sakin kalmaya çalıştım. Yukarıda da bahsettiğim gibi sinirlenmiş olsaydım 3ümüzden biri hastanelik/polislik olabilirdi.
@hlksnrr Hatasız sürdüğümden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Ortadan gitme nedenim videoda açıkça görünüyor sanırım? Sağ taraf komple kapalı. Sağına girme nedenim arkamdaki ve solumda bulunan araçlardan kaçmaya çalışmamdı. 30km/h kuralını araçların yoğun olduğu saatlerde uyguluyorum. Sabah performanslarında doğruyu söylemek gerekirse minimum 30km/h seyrediyorum. Sondaki küfür nedir söyleyeyim, bence sığır olan o 2 kişiye küfür etmiş olsaydım şuan bu mesajları yazıyor olamayabilirdim. Ya güzel bi dayak yerdim ya da yanımda bulunan korunmam için taşıdığım şeyle güzel bi dayak atıp karakolluk olurdum. O küfür kendimi rahatlatmam içindi. Orayı kesmeme nedenim tamamen açık bi şekilde her şeyi ortaya koymak istemiş olmamdır.
@bayırniyazi Bu yazacağımı umarım doğru anlarsınız, "umuyorum ki bir benzeri olay ve kişiler sizin başınıza gelir ve vereceğiniz tepkiyi lütfen benimle paylaşın."