Scudo Sports

Beşiktaş

@trial_edy

grubumuzun asıl üyelerinden yavuz çok hasta yataktan çıkamıyo benim bisikletim paramparça oldu yerde Frontflip oldu :) onun için bisikletim fabrikada tamirde diğerleri bizsiz çımıyo onun için yoktuk :( ama bu hafta sonu orada olacağız inş.

Scudo
oglen besiktastaydik, sonra gittik, aksam 8 den sonra tekrar geldik oraya
denk gelmemistir :)

dun mu besıktasdaydnz??? bızde oylen ordaydk nıe raslasmdık acaba:)

yarim saat durduk durmadik saat 1 civari arkadaslari beklerken
olabilir :) elbet karsilasiriz

@trial_edy

barbarosa sadece buluşma için uğruyoruz, takım tamamlanınca uçuş moduna geçip kayboluyoruz.. bir dahaki buluşmada mutlaka görüşürüz..

iyi hoplamalar :D

@obsolate

eheheh tamam siz gelin yeterki biz sizi ev sahibi takım olarak ağırlarız :)

sizi gorenler bızım grubun mtb bolumun dekilerdi... onlarda hatırladı soleyınce galiba biz bu pzarda beşiktastayız herkezi orda gormek dılegıyle

bu pazar belgradda yarislar var o yuzden besiktasta olamiyacagiz :(

yarıs erken mıs besktas a uramaz msınz ??? urarsnz hem tansms olurz haftaya kalmaz:):)

biz biraz arazi seviyoruz o yuzden donuste yildiza girebiliriz ama soluklanmak icin orayada geliriz kesin
gorusmek uzere :)

bekleriz :) Geleceğiniz varsa mtbler ile göreceğinizde var bmxle :) uymadı ama :)

Salı günü biz skateler ile bmxler barbaros bulvarında buluşucağız ondan önce biraz hazırlık yapalım diye toplandık ve sizlere kendimizi tanıtmak amaçlı bazı fotoğraflar çektik inş mutlu olursunuz

ellerinize saglık salı gunu dedıgınız bu salımı gelcek salımı??? bu arda salı gunu olucaksa bızımkılere bı haber wermem gerekıyo keske hafta sonu yapsaydık hep beraber bız gelırdık yanı

bu salı olucak....ama hafta sonu da geliriz ya biz herzaman geliriz :p

ahmetinde dediği gibi bu salı toplanıp forum için çekimler yapıcaz pazarda sizlerle toplanır dostluk yaparız :) bu arada berkin sana bi video izletmem lazım nose grind yaptım :) ahmette gördü herkes gördü ama ben dahil kimse inanamıo :)

yarın çekimleri bekliyoruz

Geri