Scudo Sports

Beşiktaş

Scudo
Biraz sabredin gelirler :),
Ben bugün Barbaros meydanında babamla oturup seyrettik ama sadece mtb li bisikletliler vardı bmx çi göremedik...

Merhaba bende Beşiktaştan foruma yeni katıldım umarım ilk turda aranızada katılacağım :)

Başar abiyle sürekli beraberiz görüşmek dileğiyle:)

@Blitzkrieg

Merhaba yakında görüşürüz

Ben de yeni bir üye oplarak merhaba demek istiyorum, Ben de beşiktaşta oluyorum hafta içi her gün. evim şişlide ve okula gidip geliyorum (yıldız teknik üniversitesine) Eğer okuldan arkadaşlar varsa tanışmak isterim, beşiktaşta da karşılaşmak dileğiyle :)

merhaba basar hoşgeldin, burası oldukça hareketli, bende burda cok yeniyim. yakın zamanda turlara katılmak istiyorum. forumdaki daha eski arkadaslarında yonlendirmesiyle :) güzel aktiviteler bizleri bekliyor.

@başarist

Merhaba Başarist..
Çoook uzun yıllardan beri bir Beşiktaşlı olarak sana buradan bir ipucu
vereyim dedim.:) Barbaros Bulvarını her zaman ben de çıkmak zorunda kalıyorum, ama çıkışa başladığında sağdaki minibüs durağından içeri girersen, Conrad Hotel önünden geçen paralel yol daha iyi bir alternatif oluyor, trafik ve egzozdan önemli ölçüde kurtarıyor..
Güneşli günler, kazasız sürüşler dileklerimle..

• Beğen
Tepkiler: başarist
arkadaşlar henüz dün bisikletimi aldım,artık bisikletli bir hayata başlıyorum,beşiktaştayım ben de,işim ortaköyde,harika bir duygu gerçekten,önümüz de yaz oof!çok heycanlıyım hala,burdan sizlerle tanışıp hftsonları orda burda turlarız umarım diyorum..ve ayrıca henüz acemi olduum için tecrübeli arkadaşlardan hertürlü desteği bulabilceemi umuyorum.sevgiler,saygılar..

merhaba....beşiktaşta bulunan arkadaşlardan haftaiçi-sonu bu civarlarda turlayan arkadaş var mı?ozellikle h.içi aksamları antrenman yapmak isteyen veya?

selam.bugun yıldız parkında bisiklet forumdan habersiz bir pedalsevere rastladım.bu civarda yok zannederdim.haftaiçi iki gün(tabiki 1800dan sonra) formu koruyacak şekilde(rampa antrenmanı dahil:)) pedal çevireceğiz.pedalseverlere duyurulur...

hafta içi leri bazende hafta sonları genelde bu civarlarda turluyorum tek olarak....genelde mecdiyeköy taksime iniyorum..

@presence

her salı ve perşembeleri ben de çıkıyorum sayılır.tercihen beşiktaş-yıldız parkı-rumeli hisarı.....ama her rotaya da varım.

eyv benim bir arkadaş daha var toplanırsak uygun bir vakitte sahileden sarıyere doğru gidebiliriz...

Arkadaşlar, merhaba ben de yeniyim.
Müzisyen olduğum için genelde bir saat problemim yok.
Hafta içi gezmek isteyen varmıdır?

Arkadaşlar, merhaba ben de yeniyim.
Müzisyen olduğum için genelde bir saat problemim yok.
Hafta içi gezmek isteyen varmıdır?

Foruma hoş geldiniz. İstanbul'da beraber pedallayacak birilerini bulmakta zorlanmazsınız sanırım :D İyi pedallar.

Masculine ;
Bu haftasonu cumartesi Fatihden besiktasa bu sabahta ortaköye gidip geldim, antreman vakitleriniz banada bildirebilirsiniz

>son mesaj atan Masculine, Presence ve Ers, dt.strangelove ve tüm arkadaşlar , sanırım Besiktas ortakaöy.... güzergahında bir tur grubu olusacak gibi....
Cumartesi sabahı tanısma turuna ne dersiniz ?

@syt093

ben ctesi sabahına uygunum...ancak haftaiçi(salı-perşembe) de pedallamak isteyen arkadaslar için msn adresim profilimde mevcut.haberleşebiliriz.ya da o günler de, tabi ki mesaiden sonra(yani 1700dan sonra) klasik buluşma yeri olan beşiktaş-barbaros heykelini nirengi seçebiliriz.saygılar...

Geri