Scudo Sports

Beşiktaş

Scudo
tmm 9dan once olamayacagını anladım da 9 mu 930 gıbımı kacta bjkde olursun demek ıstedım? bende sana gore cıkarım:)

@emiryil

AYNEN YA BUGÜN Bİ SEELAM VERDİM HERİF BAŞAKA TARAFA BAKTI :mad:

hocam ben tarabyaya okula gidip geliyorum. genelde sabah oluyor ama düzenli en azından. uyarsa beraber gideriz sabahları

Merhaba,
ben de uzun bir aradan sonra 3 hafta kadar önce bisiklet aldım ve aranıza katıldım.
Sedona 711D aldım(umarım iyi bi karar olmuştur).

Beşiktaşta bisiklet kullanan var mı?

Ben sıkıldıkça atlayıp rumeli hisarına doğru gidiyorum.
haftasonları da duruma göre anadolu yakasına geçiyorum...

Merhabalar Durumumuz hemen hemen aynı çok komik. Bende de 711 d var siyah. Benim de 1 ay falan oluyor aldığım :)

Bende katılmak isterim sürüşlerine sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: mekatroni
benimde kaderim sizin gibi beşiktaşta oturuyorum kırmızı sedona 711 d var :D:D şaka gibi bu arada :) ...

• Beğen
e o zaman haberleşelim bisiklet süreceğimiz zamanlarda... :)

facebooktan ekleşirsek daha iyi organize oluruz.

• Beğen
Arkadaşlar istanbul metrosu uygun saatlerde bisiklet alıyor, bir jeton karşılığı...Yerinizde olsam Zincirlikuyu'ya datlı bir uphill ile başlayıp, Levent durağına bulaşmadan, Gayrettepe durağına giderim...Dar-ü Şafaka durağında da inip Kilyos yoluna basar direk ormana dalarım...Trafik ne? Ormanda çiçekler açtı, kuruyor bile :)

Ama yalvarırım dönüşte çamurlu iseniz, oto sanayide bir yerde yıkatıp dönün metroya..Bişey demiyorlar çamura ama bir şikayete bakar, sinirli bir müdürün komple yasak koyması...

beşiktaş'ta oturupta Sedona marka bisikletiniz olması doğal :) bikeandoutdoor mağzası orda orta karar bir bütceyle bisiklet almak maksadıyla giderseniz Sedonayla dönersiniz :) Nerdenmi biliyorum Sedona 321'im var :)

evet sedona ağırlıklı satış yapıyorlar sanki ama ben almadan önce de araştırmıştım :)

• Beğen
şu an için bir program yok. olursa haber verelim diyoruz. yapan kişi yazsın şu gün şuraya gidicem falan diye...

• Beğen
ben bi grup oluşturdum facebook üzerinde "Beşiktaş Bisiklet Grubu" adında.

(link)

madem o kadar insan var. en azından bi platform üzerinden daha çabuk haberleşiriz diye umuyorum. hadi bakalım

Geri