Scudo Sports

Beşiktaş

Scudo
Dun ortakoy - rumeli feneri yaptim 2 arkadasimla.
Bu cumartesi hava yagisli olmazsa binecegim, yarin haberlesebiliriz.

Merhabalar
Beşiktaş Tuzla parkurnun rotası ve süresü hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

Benimde aynı rotada bir turum var dı ama geçirdiğim kaza nedeni ile 1 hafta kadar binemeyecegim, ama sonrasında bu parkuru zorlayacagım.

Tesekkurler...

kemerburgaz - göktürk taraflarından olan arkadaşlar var ise ben de yalnız gezmekten sıkıldım :) (ama espri yapmayın)

göktürkten kemerburgaz-çiftalan yoluna sapıyorum orman içine asfalttan toplamda git gel 20 km civarı yol yapıyorum bu civarlarda arkadaşlar varsa denize kadar gitmeyi düşünüyorum yakında. buraları yeni keşfettiğimden biraz ağırdan alıyorum tabi..

@Gökay ÜNGÜDER

mehaba arkadaşım ben orada ikamet etmiyorum ama yakında göktürk göletine bir tura çıkıp bir gecelik kamp yapmak istiyorum geleceğim zaman haber verebilirim bana katılmak istersen...

nasıl sence kamp için uygunmudur ben çok beğendim fotoğraflardan?

@Fırat Şengöz

bu tura bende dahil olmak isterim bahçeşehirde oturuyorum ama mertere kadar gelip florya istikametinde size eşlik etmek isterim.

@metin bayer

merhaba metin,

burası çok güzel gerçekten, bir karadenizli olarak kendimi evimdeymişim gibi hissettirdi. dün iş çıkışı gene gittim bu sefer farklı sapağa girdim az ileride
3.Mustafa zamanında yapılan bir gölet buldum. buralarda sayısız gölet var, çoğu madencilerin geride bıraktıkları izler, bazıları sulama amaçlı oluşturulan iski göletleri. kampa uygun diyeceğim ama kampçılıkta tecrübem olmadığı için ne derece uygun olur bilmem. askerlikte oldukça çok arazide kaldım ama eğlence amaçlı sadece 1 kere kamp yaptım. yolun düşerse haberleşebiliriz tabi, 5053832309

selamlar

beşiktaşta düzenli olarak pedallayan var mı acaba şu aralar?
katılmak isterim

Ben hemen hemen hergün Cankurtaran- Sarıyer arasında çıkıyorum, güzergah aynı sayılır, hala bu güzergahta çıkan varsa katılmak isterim...

Geri