Scudo Sports

Beşiktaş

meraba tolga ben metin ortaköyde oturuyorum işe bisikletle gidip geliyorum pazar günleri tur gezi olursa gelirim ayrıca hafta içi akşam iş çıkışlarıda gelebilirim

arkadaşlar işimden dolayı fazla siteye giremiyorum mümkünse tlf 05462245670 haber verirseniz bende gelirim pedal çevirmeye teşekkürler

Scudo
@metin1973
tamam metin bey,bir tur gezi organizasyonu olursa haber vericem mutlaka, ben sık sık ortaköy bebek sarıyer istikametinde antreman/gezi yapıyorum...

merhabalar, ben de akşamları 20.00 den sonra çıkıyorum. taksim de oturuyorum. beşiktaş-ortaköy-sarıyer rotasına gidiyorum. akşam çıkan olursa haberleşelim.

@Ali Kader Erol
ali bey beşiktaş sarıyer yada zeytinburnu sahil yolu turlarını yada antrnmanlarını bu başlık altında kararlaştırıp, haberleşmeyi sağlayabiliriz.
kim o akşam çıkacaksa ben şu saatte şurdayım katılmak isteyenler diye bildirirse düzenli bi grup oluşturabiliriz. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50761

saygılarımla.

Tolga merhaba, önerin için teşekkürler. benim bisikletim trek 7.3 fx ; yol bisikletlilerinin olduğu gruba uyum sağlayabilir miyim bilemiyorum. ancak yine de taksim zeytinburnu-bakırköy hattı başarıyla tamamlayabildiğim rotalar..:)) bu akşam da sarıyer tarafına çıkmak istiyorum ancak bilmediğim bir rotayı bilen biriyle yapmayı daha güvenli buluyorum. numaram 0536 632 53 23 müsait olduğunda ararsan eğer beşiktaş civarında buluşabiliriz. selamlar,

levent merhaba ben metin ortaköyde oturuyorum tanışıp grup halinde turlayabiliriz pazarlarıda olur

@tolgayalcin

Selam iş çıkışı olursa bana uyar

arkadaşlar beni de haberdar edin bisiklete binmeyi seviyorum ve bu siteyi kuran arkadaslara da teşekkür ediyorum

@cemsevin

Şeker Bayramında Esenköy tarafına giden 3 kişilik gruptanmısınız?

merhaba

ben egemen
itü mimarlıkta okuyorum,beşiktaşta oturuyorum.
yazın birkaç arkadaş yapacağımız 45 günlük Çanakkale - Antalya arasında arkeoloji temalı bir bisiklet turu için kolları sıvadık ve ilkokul yıllarımızdan kalan bisiklet sevdamıza bir son verdik. ben de gidip deltadan bir corratec x-vert cross base aldım. Yaklaşık 3 aydır sabah akşam sürüyorum. Okula onunla gidip geliyorum tabiiki. İlk lastiğimi de geçen haftasonu caddebostan sahilde patlattım hayırlısıyla. Haftaiçi 3 gün karaköy-yeniköy, Haftasonları ise beykoz - caddebostan rotalarını kullanıyorum.
Bu forum muhteşem, çok eğitici - öğretici...Emeği geçenlerin ellerine sağlık..

https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,2429,DeltaBisiklet

http://i41.tinypic.com/2qxccqv.jpg

Hoşbulduk İzzet abi:)
dönerken bisiklet canavar gibiydi ellerine sağlık
cumartesi görüşürüz

@tolgayalcin

slm.bende etilerdeyim.scott scale 30 kullanıyorum.ayrıca giant ve specialezid de var.tam ruh hastasıyım yani.hafta sonları yada akşamları çıktığında haberleşirsek katılırım
enver avcı
0533 491 70 59
enverav@gmail.com

bende beşiktaştayım 2 güne bir sarıyer tarafına gidiyorum. organize olablirsek katılmak isterim.

@tolgayalcin

slm.etilerden Enver ben.arkadaşlarla msn2lerimizi ve ceplerimizi kaydediyoruz.ekle istersen buluşalım.bizden önce bi program yaparsan sen bilgi ver önceden ben paylaşırım diğer ekiple..
Enver avcı
envci@hotmail.com
0533 491 70 59

işten eve geldim...yorgunluk diz boyu 2 gündür de deli gibi bisiklet sürdüm ama dışardaki havaya bakınca insanın içi gidio...yok mu şu dakikalar da tur düzenleyen...beşiktaş tarafındayım...her türlü fikre açığım...

Geri