Scudo Sports

Beşiktaş

Pazar günü gidicez zaten ben geçen pazar gittim niyetliydim susadım el yüz falan yıkadım ağzımı çalkaladım iftardada eve geldim.Biz 2a rkadaşız gelenleri bekleriz.Bu arada yaş kaç:D

Scudo
ben de ramazandann sonra olmak koşuluyla katılırım bir arkadaşım daha var belki getirebilirim

Ben yarın gidiyorum.2 kişiyiz gelmek isteyen 05387459898 numaradan bana ulaşabilir başka türlü ulaşamassınız bisiklet foruma bakmıycam:D Unutmayınki bende oruçluydum bişi fark etmiyor...

İftardan hemen sonra çıkabilirseniz, uygun bi günde gelebilirim. Ama asıl Ramazandan sonra sık sık gelebilirim, devam ettirirseniz tabi turları... ;)

Yer: Küçükhamam, Kocamustafapaşa

• Beğen
Tepkiler: pirated
@pirated

Saat kaçta çıkıyorsunuz yola? Benim de bu gün Beşiktaşta işlerim vardı, son anda çıktı tabi.

@dunyaikincisi

Ben kocamustafa paşada arkadaşda küçük hamamın orda oturuyo tanışmak maksadında iftardan sonra bi paşa turu yapabiliriz:D

İki kişi olduğumuzdan avrupa yakasından anadolu yakasına geçtik köprü üstünden.Köprüden nasıl geçtiniz diye sorarsanız bi anadolun arkasında geçtik trafikde rica ettim oda bizi aldı.ONdan sonra üsküdar,kızkulesi,harem,kadıköy yaptıktan sonra vapurla döndük.Eminönü,sirkeci,cankurtaran,kumkapı,yenikapı,samatya ,sonrada zaten ev :D ama söylediğim gibi normal tempoda gidiyoruz fazla hızlanmıyoruz.Ama yeri geldiğindede yapıştıra yapıştıra gidiyoruz:D Normal=21 Yapıştıra yapıştıra=düzde:45 yokuşta:60

@pirated

Şimdi özendim işte. Sanırım önceki sayfadaki mesajımı okumadınız, son anda bende katılacaktım ama saat belirtmemişsiniz, mesajıma cvevap da gelmedi. Ekildik yani :)

@suzunkopru

Özür dilerim ama ben yola çıkmadan önce bi ilk sayfaya yazı bırakdım bundan sonra foruma bakmıycam telefondan ulaşailirsiniz dedim.Ama tekrar özürdilerim ben belirtmiştim:(

arkadaşlar bu turdan ben de isterim.

olmadı yeni bir organizasyon düzenleyelim. katılmacağını umduğumiki arkadaşım var şimdiden..

Selamlar, her haftasonu Beşiktaş-Emirgan hattında sürüşün tadını çıkarıyorum. Farklı parkurlara da açığım. İlgilenen arkadaşların yanıtını beklerim.

selam ben de beşiktaş'tayım. genelde beşiktaş-arnavutköy-bebek-emirgan hattında gidip geliyorum. bu parkurda arada beraber sürebiliriz.

Herkese selamlar arkadaşlar.Foruma az önce üye oldum. Düzenli olarak bisiklete biniyorum. Şu an asfalt üzerindeyim ve uzun yollar yapabilmek için hergün antrenman yapmaya çalışıyorum.Bisikletim scoot sportster p55 Beşiktaş ta yaşıyorum. yaş 26. ilerde birde kardeş düşünüyorum bisikletime scale 60 olabilir. Toprağa dağa bayıra girmek için ama baya bi ilerde :) malum bu meletler eroyla :)

Umarım aranızda yer vardır. Forumdan beklentim bisiklet , doğa ve macera tutkunu yeni insanlarla tanışmak ve beraber antrenman yapıp gezip tozmak, bilgileri paylaşmak .....

Sevgiler.

Tolga

...arkadaşlar ben de foruma bugün üye oldum. bir bisiklet almak istiyorum. önümdeki fiyat/performans alternatifi olarak en uygun, amatör seçenek geotech life acera ( 299 euro )... bu seçeneği ciddi olarak düşünüyorum. istanbul-izmir rotası, bakımı yapılmış life acera donanımındaki bir bisikletle denenebilir mi?

--------------------------------------------------------------------------------
Tolga Merhaba, aşağıdaki konuda düşüncelerini ve varsa önerilerini paylaşırsan sevinirim..

(link)

...diğer alternatif ise yukarıdaki trek f.x 7.1 amortisörsüz ( zaten istemiyorum ben de ) ve arada 100 euro gibi bir fark var. marka takıntım yok ancak bu işlerden anlayan bir arkadaş der ki: " hem bir kg.ağırlığındaki senin yolunda gereksiz ve kalitesiz ön amortisöre boşuna para vermekten de kurtulmuş olursun
trekte ön maşa için de bagaj takma vida yerleri var dikkatli bakarsan gözüküyor siyah delik şeklinde ben geotetech almam gider aslı bisikletten sedona alırım, veya efor bisikletten özel bir kron yaptırırım tur için..
ama trafsız gözle bile baktığımda güvenemiyorum bu bisiklet 13 kilodan aşağı değildir bi kere.. "

Geri