Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Arkadaslar herkeze tesekkurler Tur guzel ve neseli oldu

bu arada fenerdeki dalgalar bugun 2 can almis Allah Rahmet eylesin diyorum ki dalgalar baya bi korkunctu

bu arada besiktas erken ayrilmak zorunda kaldikki malum yagmur ve eve bir camuru derya icin de ulastim guzeldi dogrusu ve cildim su an yumusacik :)

ayni turu birdahaki sefer ANADOLU FENERI olarak dusunmektayim :)

Saygi sevgi ve esenlikler tum katilimcilar

NOT 1 : Bu arada hizli neredelerdeydin hani gelecektin ?
NOT 2 : Elif bu arada gorusemedik seni sariyer donusunde gordum hayirdir yokustan mi korktun ? ( Bak ahusenem e ? :))

Scudo
yolda karşılaştık, selamlaştık da kim kimdi bilmiyorum, bi Emre'yi (pugtdeem) tanıyabildim içinizde. Maskesiz Emre'yede bakındım ama göremedim.
eee.. resimler nerde? :)

• Beğen
Tepkiler: DeJaVuu
eve dönen uyudu sanırım :) gerçekten yorulduk sanırım :) bende sabırsızlıkla bekliyorum fotoları

:D ben hala eve dönemedim, iş yerindeyim. tylolhot içtim öyle bir uykum geldiki... işe yetişmek için guruptan ayrıldıktan sonra U-180 ile küçük bir kazaya şahit olduk motorlu birisi sanırım yerin kayganlığından olacak düştü ve kaskı kafasından çıktı, neyseki yüzündeki sıyrıklardan başka ciddi birşey olmadı.
burada yardımcı olmak için bir süre oyalandıktan sonra, arnavutköyden etilere çıkıp işe yetişebildim.

Turdaki arkadaşlara teşekkürler.

Öncelikle gruba geç katıldığım için canım sıkıldı ama yeni arkadaşlarla da tanışınca moralim düzeldi. Gerçekten hava çok iyiydi. Rüzgar da yoktu. Hafif bir yağmur altında biraz hızlıca bir gezinti oldu.
Bu arada lastiği patlayan arkadaşları bekleyemedik. Halkalıya kadar uzun bir yolum olduğu için kusura bakmayın...
Tabii Mehmet ile beraber Bakırköy sahil yolunda su ve çamur dolu bir yolculuğu tamamlamız gerekti...
Bendeki resimler bu kadar..
(link)
Mehmedin çamurlu hali...
(link)
Tekrar görüşmek üzere..
Sağlıcakla kalın...

arkadaşlar gezi süper olmuş fakat hemen uyuya kalmışım..ormanın içindeki yolda çok inişler çok güzeldi gittiğimize değdi gelen herkese teşekkürler..

@errayv

Walla eray abi Fotolar icin tesekkur

ama iyi pedalladik onunicinde tesekkur

ins saga ve salim sekilde eve ulasmisindir

artik bu tur bitti
siradaki bir digeri
gene beraber toplasalim
yemegi ortak yapalim
bugun 10 kisiydik
ama birdahaki sefere cogalalim
ben derimki gidelim Anadolu kavagina
oradanda poleneze
gezelim gorelim
ve bu isimde program yapalim
tekrar gorusmek uzere herkezle
fotogralar hani nerede ?

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Güzel bir turu kaçırmışım neyse kısmet

Yağmursuz ve sağlam bisikletlerle görüşmek üzere :D
Haftaya pazara hepberaber dua edelim hava güneşli olsun.:D

ben uyuma fırsatını henüz bulamadım. açıkçası bu güzergahın bu kadar zorlu olacağını düşünmemiştim. tabi yokuş var yokuş var:) gruptaki tek kız olarak "amma da ağladı" dedirtmemek için elimden geleni yaptım. ama bir taraftan da kara kara düşünüyordum "bu yokuşların sonu yok mu?" diye. şu an en çok sırtım, omuzlarım ve başım ağrıyor. bir de yürürken dizlerimi kilitleyemediğim oluyor:)

daha erken döneceğimi ve daha az yorulacağımı düşünerek bir iki işi akşama ertelemiştim. şimdi kafam düşse de sabaha kadar iş yetiştirmeye çalışıyorum. tabi bu arada merakla fotoğrafları bekliyorum.

Turdaki herkese iyi niyeti ve uyumu için teşekkür ederim sabah saatlerinden itibaren bütün günü güzel bir şekilde geçirdik en kötü anımız lastik patlaması olsun görüşmek üzere...

ben de iyi ki sarıyerde başarist ten hemen sonra ayrıldım! motor kazasına yetiştikten sonra ilk defa ıslandım bisikletle! frenlerin tutmadığı, tutsa bile lastiklerin tutmadığı bir yoldu! ama dünkü en zor yokuş barbaros bulv. idi bence:D neyse eve tek parça geldim ama sol dizimdeki ağrıyı hala hissedebiliyorum!

@sertacr88

Arkadaşlar, dünkü tur yorumları bir yana; araya girip Sertaç'a iki çift laf edeceğim. :D
Yol bisikletiyle geleceğim dedin de; ses var görüntü yok misali; bir türlü seni yol bisikleti üstünde göremedik Sertaç'cığım; yani ilk defa icraat görüyorum! :) Demek mtb arızalanmasa hiç binecek gibi değilsin he?...Ağır mağır dedin ama; bence yola geçiş için ideal gibi görünüyor; birkaç küçük modifiye ile sen bununla "yol bisikleti" ne rahatlıkla adapte olursun. Benim hoşuma gitti doğrusu. Bu arada tebrik ederim; hurdacıdan alıp bisiklete hayat vermişsin; sana minnettar olmalı. Böyle devam...

Zuhal abla bi adam akıllı toplanabilsek şu yağmurların yüzünden gelicem bununla ama olmuyo işte ben mtb ile yağmura çıkmayı sevmiyorum bununla zig zag çizerim yollarda artık. Bende göstermek çok istiyorum sana bana yardımcı olursun şurasını şurasını değiştir burasını sık diye falan. Bugun emiönünde gidicem sedonanın kulağını almaya :D bide yol piskeletine lastik alıcam.

selam dostlar,
cumartesi akşamı metin bike'tan bir arkadaşımız askere gidiyordu onu uğurladık falanderken gece partinin dozunu fazla kaçırdık :D sabah müthiş bir baş ağrısı ile uyandım bir dahaki sefere kısmetse katılırım sizlere.

Geri