Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
pazar sabahı işinmi var geç katılcam demişsin,hayırdır bir aksilik yoktur umarım

Scudo
Gelebilme fırsatım olur inşallahta bir aksilik yok işler el verirse aranızdayım

ya bu haftada sizlerle olamıcam.arkadaşımın düğününe gideceğim için , arkadaşlar 2 haftadır gelemiyorum..umarım tur zevkli ve bol foto lu kazasız belasız geçer...

Tabiki numaramı verebilirsin,yeni gelen herkese kapımız açık.Haftaya sende gelcen artık

Yaşasın Kron kardeşliği
:)

Haftaya gorusuruz umarm
Bu arada 2. ele konu actim ama Emre ve Banu icin bisiklet ariyoruz, temiz bi kron bulursanz, aklinizda olsun..yoksa Kronosu istiyolr durmadan:( olmaz da diyemiyorumm:( yeni almak sart oldu;)

yaklaşık 20 oy kullanılmış güzargah belirlemek için. peki katılım bu kadar olacakmı?

arkadaşlar turlarınıza katılmak isterim MSN=vuralusta@hotmail.com
bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. _gezi ne zaman nerde_

kaptan vural 74 maksesizin yazdığı gibi "Toplanma günü Pazar,toplanma yeri Beşiktaş Barbaros Meydanı,toplanma saati 08:15,hareket saati 08:30 gidilecek olan yer ise Beşiktaş-Rumelifeneri-Beşiktaş

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
Merhaba arkadaşlar bu pazar günkü tur programı aşağıdaki gibidir.Bilgilerinize;

Güzergah : Beşiktaş-Bebek-İstinye(1.mola)-Sarıyer-Rumelifeneri(2.mola)-Sarıyer-İstinye(3.mola)-Bebek-Beşiktaş
Mesafe : 80 km (Beşiktaş tan gidiş dönüş)
Toplanma yeri : Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Heykeli
Toplanma saati : 08:30-08:45
Hareket saati : 08:45
Hava durumu : 13 derece,ara ara yağmurlu(sabah yağışsız),rüzgar var

Son liste:

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3. errayv +
4. ahusenem +
5. Pugtdeem +
6. Kerem +
7. Okronos/emre +
8. hızlı +
9. kaptan vural +
10. .....

Listeye eklemek isteyenler devam etsin lütfen

Arkadaşlar bu pazar çalışıyorum 16:00'da iş başı yapacağım eğer katılırsam guruptan ayrılıp erken dönebilirim.

Selam arkadaşlar;
Bir öneride bulunmak istiyorum.
Niçin ilk kısa su molasını (10 dak.) yokuş öncesi Sarıyerde almıyorsunuz?
Daha sonra Rumeli Fenerinde 30 dak. yemek molası verirsiniz. Geri dönüş genelde yokuş aşağı veya düz yol. Böylece soğuk havada ısınan kaslarınız ara molalarla soğumaz ve dönüşte perfonmansınız artar hemde turun tamamında
zamanı 40-60 dak. kısaltırsınız.

Mustafa İçdağ

@gios

Mustafa Bey'e katılıyorum, boylece tur performanslarını da artırmış oluruz, az ve isabetli mola, çok yol.. yoksa Şile'ye gitmek için nasıl kondisyon artırabilirm;)
iyi turlar, haftaya görüşürüz

Haftaya Şile o zaman :)gerçekten bende katılıyorum uygulanmalı

yağmur yağarsa ben size katılamam arkadaşlar,geçen haftadan yediğimiz rüzgar ve yağmurdan sonra bu ikincisini vücudum kaldıramaz bisiklet keyfimi kendim için eziyete dönüştürmiyeyim.Haftaya yarışta var birazcık kendimi koruyayım.:D

@Pugtdeem

Emre gelirse bende varım ama dikkat edin İstanbul'da hava bulutlu iken oralar sağanak yağışlı oluyor;)

merhaba, bende beşiktaşta oturuyorum ve yarın size katılmak istiyorum, saat kaçta ve nerde buluşuyorsunuz?

Ooo Elif hoşgeldin sende aramızdasın yarın demek.

Selbiş dostumuz sizde hoşgeldiniz.

Yarın sabah görüşürüz.

Son liste:

1. maskesiz +
2. blitzkrieg +
3. dejavuu +
4. ahusenem +
5. pugtdeem +
6. kerem +
7. erayv +
8. gios +
9. elif +
10. selbiş +
11. kaptan vural +
12. .....

Listeye eklemek isteyenler devam etsin lütfen,ayrıca gelemicek olanlarda artsını eksi yaparsa haberimiz olur beklemeyiz,liste kabarık baksanıza ne güzel :) teşekkürler

son anda yetistim ve sabah 8:50 de heykelin onundeyim veya size eklenirim :)

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3. errayv +
4. ahusenem +
5. Pugtdeem +
6. Kerem +
7. Okronos/emre +
8. hızlı +
9. kaptan vural +
10. Msd_57 +
11. .....

Geri