Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Ben bu sabah tur yapmayı düşünüyorum sarıyere doğru fakat ekip oluşturmak için geç bi saatmi?

Scudo
Beyler ne kadar romantiksiniz sabah güneşin doğuşu falan:)
Ben bu hafta çok istememe rağmen maalesef katılamıycam.Pazar trekking grubumu çok ihmal ettiğim yönünde sitemler alınca yürüyüşe gitmeye karar verdim inşallah haftaya sizinleyim:)
Görüşmek üzere...

Romantik Tur:) güzel olucak şu durumda Kerem abi ile ikimiziz.Bir hafta yürüyüş bir hafta bisiklet olabilir hem iki farklı spor tabi orayıda ihmal etmemek gerekir şimdiden iyi yürüyüşler görüşmek üzere

program ı cuma sabahı okyabilirsiniz,bu akşam biraz geç gelicem çünkü foruma

biz listeyi şimdiden başlatalım,sıcağı sıcağına...

1.maskesiz +
2. ...

2. Pugtdeem demek isterdim ama şu anda durumlar belli değil imkanı ve zamanı olan arkadaşların katılacağı ve zevk alacağı bir tur

Güncelleyelim o halde 2. sıraya seni alalım sen daha çok hakediyorsun:)
1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3.fatihgüven -

bu hafta ilk kez bu tura katılmayı düşünüyordum maalesef kursta (kick boks) maça katılıyorum ve pzt 2 yazılım var :(
Size ii turlar...

• Beğen
Tepkiler: DeJaVuu
Selam dostlar, bu haftada varımmm.
Ankette bulunan seçeneklerin her hangi birine katılırım..
Yanlız fena hava koşullarına uygun olarak alternatif bir parkur da yazarsak herhalde daha iyi olur..

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3.fatihgüven -
4. errayv +

Bu hafta liste azaldı gibi ama hafta sonuna zaman var katılmak istiyorum belirttiğim gibi durumlar elverirse bende aranızdayım.Eray abi katılıyorum.

Bu hafta iş normalden daha yoğun olduğundan fazla takip edemiyorum ama Pugtdeem Emre saolasın heryere yetişiyosun :) Yokluğumu aratmadığın için teşekkürler.
Eray abi turu takip ettiğin için sanada teşekkür ederim,alternatif yol olarak sanırım hava koşullarına göre mesafeyi kısa tutabiliriz.Çünkü Beşiktaş başlangıçlı turumuz aksi olmadığı sürece boğaz hattı üzerinden gideceğimiz yerlere varıcak hep.Hava kötü olursa daha kısa tutarız ama turumuzu yine yaparız :) Tabiki tur istikameti için fikri olan varsa mesela Meral Tuzla demişti tabiki oylamaya koyarım.

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3.fatihgüven -
4. errayv +
5. ahusenem +

ben pazar günü geliyorum diycem ama inandırıcılığı olmıycak. bugün cuma ve hala hf sonu için bir terslik yok gibi duruyor. nöbetim yok. toplantım yok. umarım herşey yolunda gider. bitek dolu yağarsa bi düşünürüm:)

Emre (pugtdeem) geliyormusun kardeşim ona göre yazıcam ?

Şöyle sabahtan gelemesem bile sonra yakalarım yazalım tabi.
1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3.fatihgüven -
4. errayv +
5. ahusenem +
6. Pugtdeem +
7. Kerem +

1. maskesiz +
2. Blitzkrieg +
3.fatihgüven -
4. errayv +
5. ahusenem +
6. Pugtdeem +
7. Kerem +
8. Okronos + (pazar gunu ben gelemyrm ama oglum kronos katılacak benim adıma:)
onu odunc verdim bir gunlugune:( , gecici sahibin ismi Emre, Emre'ler 3 oldu bu arada:p ..Emre (maskesiz) sakıncası yoksa telefon no.nu verebilir miyim Emre'ye iletisim icin???

Tabiki numaramı verebilirsin,yeni gelen herkese kapımız açık.Haftaya sende gelcen artık

• Beğen
Tepkiler: Okronos
Bu pazarda istikamet Rumelifeneri gözüküyo baksanıza oylamaya.Şurda 4 saat kaldı oylamanın bitmesine :) Ona göre arkadaşlar:D :D :D

Geri