Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Resimler için herkese tekrar teşekkürler ancak birşey söylemek istiyorum errayv yani Eray abinin eklediği resimlerden 2. sinde arkamızdan kamyon biz önündeyiz yanındanda geçen var gibi görünüyor zaten öyle ama o kamyon park halinde ve yol boş yoksa kesinlikle öyle bir hareket olamaz:)

• Beğen
Tepkiler: meral ve wolfret
Scudo
@Pugtdeem

Ya arkadaşlar turun 2. olmasına rağmen , 1. sine göre :) güzel ve kazasız belasız bi şekilde ama ama ya neden neden ya bende olsaydım tüh :eek: dedirtcek şekilde güzel ve hoş birşekilde tamamlamışsınız doğrusu..;)

Ben gelemedim 2 gündür aniden İST dışı sayılacak b.düzü civarındaydım.PugtDeem(Emre) durumumu biliyo tel.de konuştuk.sağolsun.teşekkürde ederim burdan ayrıca kendisine.

gerçekten hepiiinize teşekkürler özellikle KAPTAN maskesiz(EMRE) dostuumuza... ..

bidaha ki turlarda daha da güzeli ve tekrarı ile...

Helal size arkadaşlar muhteşem bi tur olmuş tabi yağmur yağmamiş şansınıza bunun da büyük etkisi olmuş benim mazeretim vardı dolmabahçe turuna gelenler canlı şahit oldular
katılamadığım için üzgünüm :(
bi sonraki turda görüşmek üzere...

Arkadaşlar herkes yorumları yapmış resimleri eklemiş walla iltifat diil süpersiniz ben dün akşam eve geldiğimde enkaz gibiydim saat 9'da yattım ve sabah kalktığımda kendimi tanıyamadım çünkü suratım davul gibi olmuştu:)
Herşey bi yana bence de çok güzel bi turdu herkes uyum içindeydi.Soğuk,rüzgar vız gelir....Yeni tanıştığım arkadaşlar Zeliha,Eray abi ve Serkan sizinle tanışmak ve pedallamak güzeldi başka turlarda mutlaka görüşmeliyiz:) Başar ve Jr.Emre:) benden çok çekti Eray abinin bana verdiği eldivenleri düşürdüğümü farkedince o rampada benden önce aşağı indiler.Çok gözükarasınız çocuklar ama maalesef eldivenleri bulamadık:(
Bu arada Jr.Emreye özel teşekkür yol boyunca koçluğumu yaptığı için....
Haftaya görüşmek üzere:)

@Pugtdeem

Emre o fotoyu gördüm ama hiç öle bi kare hatırlamıyorum neresiydi orası??Rüzgar hafızamıda etkiledi heralde:)Çok dikkatlisin walla

Selam arkadaşlar;
Avrupa yakasında bu kadar kısa sürede bir grup oluşturduğunuz için tebrikler.
Ben bütün bir yaz çağırdığım halde avrupa yakasında Yol Bisikletçilerinden bir grup oluşturamadım.
Kış sezonu için MTB' yi depodan çıkarıp hazırlıyorum, bundan sonra yağmur-çamur demeden Beşiktaş hattında sizlere katılabilirim.
(Tabii kuru havalarda Yol bisikletimle antremanlara devam.)

Mustafa İçdağ

Vaybe dostlar ne gezmişssiniz:D belli bi süre çevrim dışıydım dünyadan :):):)

psp bu siteyi nedense açamıyo o kadar resim reklam varki :D en son yazılan 2 mesajı görebiliyorum pc ye geçince oh be dedim vallahii yaa..
Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: başarist
Meral abla yine rampa çıkıyoruz ama neresi bende çıkartamadım:)Yağmur çamur demeden olması çok iyi bir durum biz koşullar ne olursa olsun kopmak istemiyoruz görüşmek üzere

@maskesiz
Arkadaşlar Tur tarihi, hareket saati ve buluşma noktası nedir ?

Beyler bayanlar pedallarınıza guvvat. Çok güzel bir tur yapmışsınız. Sizleri bu taraflarada (Anadolu yakası) bekleriz.

Mustafa abi;
tur bilgisini perşembe günleri yazıyorum ama ön bilgi olarak;

toplanma günü pazar;toplanma yeri beşiktaş,toplanma saati 08:15,hareket saati 08:30 olarak belirtebilirim.konuyu takip ederseniz perşembe akşamı net olarak öğrenebilirsiniz.görüşmek üzere

majesty arkadaşım;

kısmet olursa anadolu yakasına da geleceğiz ama turumuzda artık oylama yoluyla güzergah belirleneceği için kesin birşey diyemeyiz.turun öncelikli amacı avrupa yakasında özellikle boğaziçi ve karadeniz kıyı şeridini grup olarak gezebilmektir.bu yüzden yakın zamanda olmayabilir.zaten gelmeye karar verirsek herkesin haberi olacaktır.
çağrın için teşekkür ederim görüşmek üzere

arkadaşlar bu haftaki tura göre sizinle buluşacağımız sabah Emre ile erkenden kalkıp güneşin doğuşunu deniz kenarında izlerken kahvaltı yapıp sizi öyle beklicez tahmini sabah saat 5 gibi buluşucaz gelmek isteyen olursa bekleriz :)

Ben 5'te gelmem iyi seyirler:)Saat çok erken ama o zevke değer diye düşünüyorum keşke hep beraber olabilsek.

saat çok erken oldu diyorsanız 30 dk daha ileri alalım,olurmu arkadaşlar :)

30dk daha gecikirsek hiç çıkmayız daha iyi güneş doğunca ne anlamı kalacak :D

tmm o zaman perşembe tur bilgilerini yazınca netleşir zaten,inş. hava bugün kü gibi olurda rahat gider geliriz.güzergah için oy kullanmayı unutmayın milleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt

iyi geceler sevgili arkadaşlar :)
düzenlenen turlara bende katılmak istiyorum beşiktaş yıldızda oturuyorum.
hafta içi gündüz yada gece turları yapıyormusunuz?

Hafta içi Çarşamba ve Cuma akşamları Haliç Turu başlığı altında turlarımız var.Hafta sonları ise Beşiktaş Runners'in turlarına katılabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Geri