Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Geçen hafta gelemedin işten dolayı ama bu pazar bizimlesin,tabi ki artını koy isminin yanına,zaman ayırabildiğin için teşekkür ederim.Doktorumuz sensin ona göre :)

Scudo
@Bahtsız

soner abinin bahtsız değil bahtlı dediği senmisin ? :D

ArkadaŞlar KaÇ KİŞİ Yol Bİsİkletİ Kullaniyor Bİlgİ Alabİlİrmİyİm TeŞekkÜrler.

@savden

yol bisikleti olan yok sanıyorum ama pugtdeem ve ben alıcaz gibi görünüyor ;)

• Beğen
Tepkiler: savden
Yol bisikleti olarak bir tek siz varsınız yaza doğru arkadaş gelebiliriz keremkeke ile:)

Evet hatırlardım şimdi İzmit turunuzdaki resimlerden aklıma geldi görüşmek üzere

Slm arkadaşlar isim eklemeye ve artı koymaya benim en son güncellediğim listelerden devam edersek,eksiklik ve karışıklık olmaz.Teşekkürler...

1.maskesiz +
2.dejawu ?
3.cem +
4.pugtdeem +
5.başarist ?
6.wolfret ?
7.kerem +
8.ahusenem +
9.okronos +
10.meral +
11.tamer306 ?
12.errayv +
13.Bahtsız +
14.Savden +
15. .....

@maskesiz

evet geçen hf sonu nöbet yüzünden gelmeye mecalim kalmamıştı. bu hf yanımda ufak tefek ilk yardım malzemeleriyle aranızda olucam. önceki turlardan ders çıkardım kendime:)

yağmur var diye vazgeçmezsiniz umarım. yağmurda da ayrı güzel oluypr serin serin:)

Yağmurda olsa ben aynı şartlarda orada olacağım

Sende yağmur a aldırmayanlardansın,süper.Dün akşam gibi de yağmasın tabi.Haliç turu die çıktık su adam olup geldik,aman o kadar da yağmasın canım...:D

arkadaşlar yağmur yağsa da gelicem diye atıp tutarken şu an öğrendim ki pazar günü nöbetçiymişim. nasıl bir depresyonun içine girdim tahmin edemezsiniz:mad: :boese157:

azıcık temiz havaya öyle de çok ihtiyacım vardı ki....

Ahu sen yarın gel bari,dolmabahçe de saygı turumuz var.Sana nöbet yazanlarla beni tanıştırsana bir ara,kulaklarından tavana asiiiim :boese157:

gezileri planlayan arkadaştan ricam; yol bisikletine de uygun güzergahlar seçebilirmi acaba? bende sürekli katılmak istiyorum sizlere iyi akşamlar..savaş.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
@maskesiz

onlarla yüzyüze geldiimde tavana asma kısmı sadece kulaklarıyla sınırlı kalmıycak zaten...

yarın görüşürüz o zaman

Arkadaşlar öncelikle ilginiz ve sorularınız için teşekkür ederim.

Bikeboy arkadaşımız;bu pazar henüz 2.sini yapacağımız Beşiktaş Runners turlarını düzenlemeye karar verirken alabildiğim herkesten fikir almaya çalıştım.Sabit istikamet Beşiktaş başlangıç noktalı bunu unutma lütfen.Eğer kendini ayarlayabilirsen tabiki sende Beşiktaş a gelip bize katılabilirsin turun yapılacağı sabahlar.

Savden arkadaşımız;önümüzdeki haftadan itibaren her hafta,o haftasonu için gidilecek güzergahı beraber karar vermemizi sağlayacak bir mekanizma düşünüyorum.Bunun nasıl olacağını bir aksilik olmazsa hepberaber önümüzdeki haftaiçinde görücez ;) Sanırım o zaman senin gibi yol bisikleti kullanan arkadaşları da düşünerek beraber karar verebilicez.Bu hafta sonu güzergah kötü sayılmaz senin içinde,mazgal sayısı biraz çok gibi ama buseferlik bizi idare et artık :D

Unutmadan Ahu,bir kaç arkadaşla sabah 08:10 da akretler deki sarıyer börekçisinde buluşucaz.Normalden biraz daha erken çıkarsan beraber kahvaltımızı eder ve çayımızı ederken de sohbet ederiz.Sonrada asıl buluşma noktasına gideriz.Sabah ararım seni

Geri