Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
fotolar çok güzel çıkmış gerçekten,eğlenceli ve bol kazalı bir turu geride bıraktık.İlk tura nazar değdi diyor ve haftaya nazar boncuğuyla geliyorum :) Yani iyileşirsem,ben olmasamda turun yapılacağına inancım tam.Birazdan doktora gidiyorum ve en kısa zamanda sizlerle buluşmak dileğiyle,hoşçakalın...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Bende yakın zamanda geleceğim. Delta turun'dan sonra köprü altının tadı damağımda kaldı. Ben en lüks yerlerden ziyade böyle salaş yerleri çok daha seviyorum ve tadı damağımda kalıyor. Sizlerle de tanıştığıma çok memnunum en kısa zamanda karakışlar tam gelmeden turlarda görüşmek üzere.

Maskesiz tekrar geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İlk tura Beşiktaş'tan başlarken Barboras Hayrettin Paşa Heykeli önünde kırmızı kurdale kesip yolu açıp besmele ile başlasaydınız belki nazar değmezdi dermişim :D

@Okronos

fala senden öncesi ve senden sonrası gibi bişi oldu bu tur..ayrıca ilk turdu bu besmele ve kurdela ile mi açılış yapsaydık ne...:D görünüşe göre forumda ki yazılanları okuyunca sende şok olmuşun...neler olmuş böyle dercesine...

Bu arada fotolar için teşekkürler ama ..Pugtdeem(emre) fotolar da eksik var gibi biraz sanki...:eek:
maskesiz(emre) sana bu kadarınımı gönderdi yoksa..

Senide bekleriz en kısa zaamanda soneryen...bi dahaki turda inş. katılıımın daha fazla ve dahada güzel geçmesi dilegiyle...

gece geç saate kadar msn de tek tek yolayabildim emre ye fotoları,ondan soona foruma koyarken uyku bastı heralde :)

güzel ve zevkli bi tur olmuş anlaşılan havada ne kadar açıkmış öle maşallah :) :) inş. en kısa zamanda bende katılırım aranıza ;)

Bugün bitmeden ben de wolfret'in dediği gibi bütün ilginçliğiyle dün ile ilgili izlenimlerimi aktarayım izninizle.:)
Sabah Belgrad ormanının çamurlu, bol iş makinalı vıcık vıcık yollarından çıkıp Sarıyer'e girmiş seyrederken İstinye yolu üstünde Kerem (keremkeke) beni aradı: " Göktürk Köyü'ne gideceğim, sen de gelir misin?..." İçimden ooooy oy dedim, sen giderken ben dönüyordum be Kerem! :D Beşiktaş'a gel dedim, ama o da kısmet olmadı: Kerem'in bisikleti her zamanki gibi arıza çıkardı. Hiç şaşırmadım! Laf aramızda kendisini yakında yollarda göreceğiz, hadi hayırlısı!...

Ve Kerem'le konuşmamın üstünden 10 dk. geçmedi, sahil yolunda ilerlerken adımı bütün gücüyle telaffuz eden bir grup fark ettim: O da ne! Wolfret, Pugtdeem, Başarist, Maskesiz hepsi karşımda. Adeta beni bekliyorlarmış gibilerdi. Sondan ikinci fotoğraf çekilirken oldu bunlar efenim. :) Tam karşılaşmışken bir baktık Fatihgüven karşımızda! Vallahi hepsi tesadüfen oldu! Çünkü arkadaşın bisikleti bile yanında değildi! :) Madem güzel bir karşılaşma oldu, ben de sizinle devam edeyim dedim ve grubu kalabalıklaştırdım.

Turumuzu bitirmiş evlerimize doğru yollanırken neredeyse "görünür" kazaya sebep olacak bir şehir magandasının azizliğine uğradım; onun yüzünden mazgala girdim ve lastiğim patladı (en kötü kazamız böyle olsun). Tam lastik değişimi operasyonuna girişmişken o da ne!...Tamer306 yanımızda bitmesin mi!...İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Çünkü Tamer ve Adem arkadaşlarımız arabayla geçerken bize rastlamışlardı.:D:D Vee tabii tekerlekleri söküp bisikletle doğru arabaya atladım, kim uğraşır artık lastik tamiriyle?! :D (böyle şanslı bisikletçi görülmemiştir herhalde.:D )

İşte böyle tesadüflerle dolu bir gün yaşadık, dün kendimi İstanbul'da değil de küçük bir kasabada yaşayan biri gibi hissettim, umarım bu güzel tesadüfler böyle devam eder.
Bir dahaki turda görüşmek üzere arkadaşlar...

Emre IV (dördüncü Emre :D ) ile de sahilde karşılaşmıktık.

3.YILDIZ I TAKMIŞLAR BANA,AKTİF ÜYE DEYİ BU FORUM.DAHA 2 HAFTA OLMADI GELELİ,BÖLE SAKATKEN MORAL OLDU VALLA.FORUMU DÜZENLEYENLERE BİR TEŞEKKÜR EDEYİM O ZAMAN,

TEŞEKKÜR EDERİM

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Düşen, kaza geçiren, herhangi bir tehlike geçiren herkese geçmiş olsun.
Tabi sizi gördüm ve kıskandım ben de orada olsaydım diye düşündüm nazar deydi:D

@maskesiz

Yahu kimsenin bir şey verdiği yok :D
Sen haketmişsin işte . . .
100 mesajı bul 3. yıldızı kap :) , hadise bu

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
arkadaşlarım fotolar çok güzel çıkmış elinize pedalınıza sağlık.kazaları okuyunca çok üzüldüm bir çok şöför biz bisikletlileri ya görmüyor yada görmemzlikten geliyor aslında bunlar gibilere ceza yazılsa (ağızları yanıcak şekilde) belki daha az rastları böle şeylere

• Beğen
lik beşiktaş organizasyonu bol kazalı geçmiş:( umarım son kaza olur (nası olcaksa :)).
fotoğraflar için teşekkürler.
Emre, sen nasıl oldun?

• Beğen
o gezide ben de olmayı çok istemiştim. ama hafta sonu geceli gündüzlü çalışmayla geçti malesef. uyumak bile fırsat olmadı.

çok geçmiş olsun bu arada. umarım çok önemli bir şey yoktur. emre bir an önce iyileş. daha ctesi turu yapıcaz:)

• Beğen
ctesi bir hevesle çıktım ama iptal etmişsiniz :) baya bi pedal basmıştım ama olsun zaten o tarafta çok işim vardı...

pzr da çok yorgundum o nefis havayı kaçırdım.. bi dahaki sefere artık..
tatsızlık atlatan arkadaşlara çok geçmiş olsun..

herkese sevgiler,

• Beğen
maskesiz kmleri de koysaydın ya :)

bu arad benzer rotayı motorla izledik biz, sonra da uzattık farklı güzergahtan döndük.. kazdağları altına kurban edileyecek denli değerli ve muhteşem bir yer.. harika bir gezi olacaktır ama yoracağı kesin :) şimdiden antremanlara başlamak lazım valla...

geçen hf sonu çok ama çok çalıştım.

hakettim artık:) bu hf sonu ne yapıyoruz:p

@maskesiz

aman dikkat et emre 3 yıldız alan banlanıyor ben 101. mesajımda banlandım :)
bu hafta organizasyonu yine sen yap biz gezeriz :D :D :D
bibidibabidibu'dan kurtuldum ohh be:)

• Beğen
Ahu,inş. pazar bende gelicem ve güzel bir tur daha yapıcaz.Kemrburgaz yaparız dedik ama tekrar bakıcaz artık.C.tesi için söz vermiyorum çünkü katılım olmıcak gibi c.tesi leri.Senin pazar gelme şansın yok mu yaw?

Kerem,bi daha ban lanmaman dileğiyle :) Azığını hayır aç aman inş. nice 100 msj lara varırız hepimiz.

Ben gelemesemde tura katılım olucağna eminim çünkü sizler varsınız arkadaşlar.Bu tur yarım kalmıcak kısmetse.İlginiz ve katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Geri