Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Scudo
Kişinin turu olmaz grubun turu olur ...
Sizler en iyisi forumun en top turu olan Anadolu Yakası Her Cumartesi , Pazar saat 09:00 da vaktinde hareket antrenmanına gelin !....

@Hakan Yazman

mAUhauauhauhahuah Valla ne bilelim en top onlarmış :D

Bizim dağıldığımız yok. !!

Biz hala burdayız ya siz ?

Bu konuyu hortlatayim çünkü tam aradığım konu, gunu birlik besiktas civari turlar yapiyorum artik hem sohbet , hem tecrube paylasimi icin arkadaşlarla gezmek istiyorum. ( Yavastan kondisyon da gelistirdim 2 saat ortalama 15-20 km hizla pedal cevirebilirim, kisacasi ciktimi 60 -80 km yapan bir arkadaşa ayak uydurmak suan için zor)

Bisiklet : sedona 420

@oztmert Hocam 10 senelik konu hortlatmışsın hayırlı olsun :D
Ben eskiden yedikulede yaşardım, mtb ile aksaray-eminönü-karaköy-beşiktaş-ortaköy-ikinci köprü şeklinde gider geri gelirdim. Yaklaşık 20km gidip 20km geliş olurdu. Birkaç hafta sonra yol bisikletine geçeceğim. Fakat beylikdüzüne taşındım. En sevdiğim rotaya 35km uzağım. Ama ne olursa olsun haftada en azından bir kez bile olsa şehrin o tarafına geçip güzel bir tur yapmak istiyorum. Ya da ne biliyim metrobüsle 25 durak gidip ayvansarayda inip ordan eminönüne geçip bu rotaya devam edebilirim. 1 Saatlik metrobüs de dinlenme aşaması olur. Bilmiyorum bunu zaman gösterecek ama eğer düzenimi kurar ve o rotaya tekrar başlayabilirsem ben de yanıma başlangıç seviyesinde roadbiker almak isterim kendim gibi. Siz nerde oturuyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@etkiliadam hehe butun konuyu okudum mesajlar 2007 icimden diyorum hadi son mesajlar 2017 olsun :))

Ben Beşiktaş dayim , senin için biraz gelmek gitmek ugrastirici olucak ama madem bu rotayi seviyorsun , bisikletin gelince bir deneriz turlamayi ;))

@oztmert Varsın uzak olsun, eğer işe girmez de boş vaktim olursa İstanbul'un her yerini gezerim ben :D

• Beğen
Tepkiler: oztmert
@oztmert @BisikletKolikK Tam bilmiyorum ama Her hafta istanbul içi farklı bir rota seçip 60-100km civarı turlar düzenleyebiliriz. Fakat bunu forumda konu açarak değil de özelden grup kurarak yapmak daha iyi olur. Çünkü birçok kişinin aksine ben 20-30 kişilik gruplarla turlamak istemem :/ 5-6 kilişik gruplar en iyisi gibi geliyor. Hem yol bisikletine yeni başlayacak biri olarak yanımda da çok profesyonel insanlar olmasını istemem açıkçası

Geri