Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
13 Temmuz'da 169 TL 3 yıldızlı formalar

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tolqiu
Scudo
@Groims
Her sene 20 lira zam geliyor ya. :(

@Berke GS 185'e satacakmış. %10 zam her yıl. Enflasyon gibi... Asıl bomba Adidas'ın Denizli de üretiliyor olması... Maliyeti maksimum 40 TL'dir. gerisi hava ve vergilerin parası.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Pepe bitti diyorlar hadi bakalım...

Yanlız her sene bizimkiler daha çirkef oyuncular kadroya katıyorlar ayrıca takımın yaşı çok yükseldi 3 sene önce en genç takımken şimdi sanırım en yaşlı takım olucaz gidişatı iyi görmüyorum ben bu adamlar sakatlandımı kolay dönemez

Sanırım Fikret Orman FP gereği bu transfere yöneldi bonservisi elinde olduğu için aksi halde alınması gereken bir oyuncu olarak görmüyorum şahsen.

Fener 32 yaşındaki Valbuena'yı alınca kimse sesini çıkarmadı ama biz biraz yaşlı adam alınca hemen algı operasyonları başlıyor. Dinlemeyin, prim vermeyin algı yapanlara. Bu sene de şampiyonuz herkes rahat olsun.

@Berke Fenerbahçe kimi alırsa alsın onların sorunu ama bizim elimizde iyi ve genç bir çekirdek kadro vardı ama o kadrodan nerdeyse kimse kalmadı Gökhan Töre ye bile burun kıvırılıyor bu adam daha 25 yaşında ama Q7 el üstünde tutuluyor takım giderek yaşlanıyor bence iyi birşey değil bu

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Pepe haberlerinden bıktım. Gelmesin demiyorum ama çok para verilmesin. Ben başkana güveniyorum çok para vermez, verse bile bir bildiği vardır.

Saçma sapan stopere dünya bonservis vereceğemize Real Madrid'in stoperine o parayı vermek bence en mantıklısı. Zaten mevcut durumda bonservis veremiyoruz. Caner oğuzhan tolgay gökhan töre hepsi 25 civarı fişek gibi gençler. Mevcut durumda çarkı dondurebilmek için şampiyon olup şampiyonlar ligi gelirini almaya mecburuz. Bir iki sene daha genç adamlara bonservis yatırımı yapmaktansa tecrübeli adamlara para verip getirmeye mecburuz. Bizim anlaşmada bonservis kısıtı var ama takım maaş limiti çok düşük değil. Gs de tam tersi.

Sosa da başkandan özür dilesin gelsin. Bir de aboubakar in bonservisini gelecek sene ödemeli alırsak yine şampiyonuz

• Beğen
Tepkiler: Dienekes
Defans oyuncusunda tecrübe çok önemli. Düşünsene atağa çıkıyorsun ve arkanda Pepe var. Takıma daha da güven verecek çok güzel bir transfer. Beşiktaşımıza hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlısı olsun şimdi iyi bir golcü lazım iş bitiricek saç baş yoldurmayacak kalp sağlığımızı tehlikeye atmayacak bir golcü :)

@hidromek

Katılıyorum tepki göstermesek Burak Yılmaz'ı da alacaklardı.

YAŞASIN RUH HASTASI BEŞİKTAŞ'LILAR! :)

19787212_1729419423738206_5646055787535983882_o.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cako92 ve Dienekes
Neymiş Pepe kasapmış, çirkefmiş vs.
Senelerce bizlere yok çok hırslı, yok çok ciğerli, yok çok mücadeleci diye yutturmaya çalıştıkları Bilica, Hagi, Volkan Demirel, Arif, Felipe Melo, Emre , Bülent, Vedat, Diego Lugano, gibi çirkefliğin kitabını yazan, karaktersiz oyuncuların" yaptıkları hayvanlıklara maç kazanan yüzsüz renkliler "2011 YILINDAN BERİ KULÜP BAZINDA KIRMIZI KART GÖRMEYEN VE GEÇEN SEZON MAÇ BAŞI 0,9 FAUL ORTALAMA İLE OYNAYAN YANİ 1 FAUL BİLE YAPMAYAN" Pepe'ye laf ediyorlar ya kahkaha atıyorum. Gülmekten başka birşey yapamıyorum riyakarlıklarına.
Kendileri bi şekilde getirebilseydi günlerce ergen gibi beynimizi ütülerlerdi

"Olm Real'in Defansının Bel Kemiğini Aldık"
"Siz anca çizgi film pepeyi alırsınız knk"
"La olm bu adam efsane"
gibi onlarca saçma sapan cümleler duyardık.

Bir de 34 yaşındaki Pepe'ye senelik 4,75 Milyon Euro ödenecek olmasına laf edenler var onlara daha çok gülüyorum.

33 yaşındaki RVP'ye senelik 5 milyon Euro ödeyen ve 2 senedir şampiyonluklarımızı izleyen fenevliler mi?
Yoksa
33 Yaşındaki Sneijder'a senelik 5 milyon Euro ödeyen ve 2 senedir şampiyonluklarımızı izleyen cinconlular mı daha komik bilemedim?

Aynı parayı ödeyip de takıma adam akıllı katkı yapamayan ve Pepe ile arasında sadece 1 yaş olan hurdalarınızla size başarılar cnm ya.

@Halilibrahim Pepe çok iyi transfer. Bu transfer ile ŞL'de gruplardan AL'ye kesin giriyoruz. Golcü olarak iyi birini de aldık mı Abubakar gibi ŞL'de ikinci tur garanti olur. Sosa gelse Çeyrek final :D

Aynen bu sene çok iyiyiz sağlam bir forvet lazım cenki sevmiyorum güven vermiyor bazen iyi bazen kötü, onunu dışına Q7 adamdır evet artitst evet bazen kötü ama takıma öyle bir güven veriyoki ilerde top tutmasıyla birde efsane ortaları var herneyse FİKRET BAŞKAN BİZE FORVET AL!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri