Neymiş Pepe kasapmış, çirkefmiş vs.
Senelerce bizlere yok çok hırslı, yok çok ciğerli, yok çok mücadeleci diye yutturmaya çalıştıkları Bilica, Hagi, Volkan Demirel, Arif, Felipe Melo, Emre , Bülent, Vedat, Diego Lugano, gibi çirkefliğin kitabını yazan, karaktersiz oyuncuların" yaptıkları hayvanlıklara maç kazanan yüzsüz renkliler "2011 YILINDAN BERİ KULÜP BAZINDA KIRMIZI KART GÖRMEYEN VE GEÇEN SEZON MAÇ BAŞI 0,9 FAUL ORTALAMA İLE OYNAYAN YANİ 1 FAUL BİLE YAPMAYAN" Pepe'ye laf ediyorlar ya kahkaha atıyorum. Gülmekten başka birşey yapamıyorum riyakarlıklarına.
Kendileri bi şekilde getirebilseydi günlerce ergen gibi beynimizi ütülerlerdi
"Olm Real'in Defansının Bel Kemiğini Aldık"
"Siz anca çizgi film pepeyi alırsınız knk"
"La olm bu adam efsane"
gibi onlarca saçma sapan cümleler duyardık.
Bir de 34 yaşındaki Pepe'ye senelik 4,75 Milyon Euro ödenecek olmasına laf edenler var onlara daha çok gülüyorum.
33 yaşındaki RVP'ye senelik 5 milyon Euro ödeyen ve 2 senedir şampiyonluklarımızı izleyen fenevliler mi?
Yoksa
33 Yaşındaki Sneijder'a senelik 5 milyon Euro ödeyen ve 2 senedir şampiyonluklarımızı izleyen cinconlular mı daha komik bilemedim?
Aynı parayı ödeyip de takıma adam akıllı katkı yapamayan ve Pepe ile arasında sadece 1 yaş olan hurdalarınızla size başarılar cnm ya.