Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün babel, cenk, oğuzhan, atiba, tosik, marcelo, abubakar oynamadı, resmen döküldü.

Ayrıca talisca da transfer haberlerinden olsa gerek kasmadı kendini.

q7 ciddi kötü performans sergiledi. Kornerden kaleye gol atmaya çalıştı. Arkadaşına pas vermedi. Sürekli kendine has vuruşuyla ortalar denedi, çoğunda kaleci &top toplayıcı çocukları çalıştırdı.

Özetle, ikinci yarı oyundan alınacak 3 değil 5 futbolcu sayılırdı rahatlıkla.

Bugün takım çok kötü oynadı,

hak ederek farklı kaybetti.

Demba Ba oyuna girerken "senden sadece 1 gol istiyorum" demiştim ekran başında, Fenerbahçe maçında da şans verilmeli bence ona.

Başakşehir'in hocasını kutlamak gerek, Başakşehir hafta içi Fener'e karşı maçın başında 2 gol buldu, Beşiktaş'a karşı 3 gol.. Hem de eksiklere rağmen.

Fener karşılık verdi, Beşiktaş resmen 3-0 bitsin de kurtulalım der gibiydi. Belli ki maça iyi hazırlanmamışlar.

Fabri yine hatalı bir gol yedi.

Fenerbahçe'ye karşı da takım böyle oynarsa skor buna yakın olur.

Antalya inşallah haftaya Başakşehir'i yener.

Beşiktaş'tan pek ümitli değilim haftaya.

Scudo
Bugün bizimkiler sahaya gelmemişti resmen hiç mücadale etmediler ama bu tokat iyi oldu haftaya kendine getirir takımı Haftalardır takım defansını iyi yapamıyor bizimkiler yedikleri gollerden belli zaten fabri de de düşüş var toparlaması lazım kendisini

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
2 yıl önce de bu konuma gelmiştik. Cidden salak diye hakaret etmek istiyorum. Bu kadar salaklık olmaz. 2 yıl önce hadi bu takım genç dedik ama artık şampiyon olmuş takım var. Lyon maçında sonuna kadar veriyorsun kendini, ulan son düzlüğe girmişsiniz hep un serme...

Tokatlamak gerek bunları... Fener maçı mutlaka alınmalı...

(Yazdıklarım Yüksek dozda şiddet içerir çünkü bıktım artık sezon sonuna yakın bu psikoloji ile top oynamalarına, paraları yatıyor, Taraftar destekliyor, adamlar uefa'dan eleniyor tükenmişlik sendromu yaşıyorlar... Yeter! Siz Beşiktaş futbolcususunuz Şampiyon olana kadar rahatlama yok)

@Kerem Groims bizim takım artık genç değil dikkatinizi çekerim takımın yaş ortalaması 30 civarı bence bizimkiler bir gafletle Başakşehir'i küçümsediler ve sert bir tokadı yediler fener maçında böyle bir hataya düşeceklerini sanmam benim tek korkum fenerin inanılmaz ballı bir takım olması maç boyunca hiç bir şey yapmayıp bir abuk subuk bir şutla maç kazanmaları ki bu sene çok böyle puan aldılar

Yahu bir takım bu kadar ballı olabilirmi maç boyu hiç bir şey yapmayıp kaleye bir şut bile çekmeden gol atıyorlar Fabri de durdu durdu sene sonunda canımıza okudu resmen

Böyle bir maçı kazanamamak,

Burası Beşiktaş
Akıllı ol! diyen taraftarı gecesini zehir etmek,

Dick gibi işinde son günlerini sayan bir teknik direktörü alt edememek,

Her şey bir yana,

9 kişi kalan rakibe karşı 4 dakika dayanamamak,

İki maç önce 7 puan öndeyken

Şimdi ilk puan kaybında liderliği Başakşehir'e kaptıracak olmak...

Yorum yazamıyorum sağlıklı

• Beğen
Arkadaşlar sıkıntı yok. Göreceksiniz 2016/2017 şampiyonu inş. Beşiktaş olacak ve hep beraber kutlama yapacağız.

Başakşehir'in öyle olmasının sebebi, piyasada doğru düzgün futbol oynayan kalmadığı içindir. Şu an Beşiktaş açık ara önde gidiyor göreceksiniz.

C2RVnsxXUAABdcW.jpg

• Beğen
@Javerno

Maçı izlemeyen fenerbahçe 45dk 9 kişi oynadı sanar :) 90'da 9 kişi kaldı fener ve 90dk da kaleyi bulan 1 şutu var sadece, Beşiktaş bugün rakibini sahadan sildi ama futbol şansı bizden yana değildi maalesef.

Efendiymiş beşiktaş

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,4 KB · Okunma: 36
Ligin erken bitmemesi adina guzel sonuc oldu. Son haftalar heyecanli gececek :) gs nin de isi zor arkadan trabzonla antalya bastiriyor

• Beğen
Rize maçında son dakikada puan al gel burada son dakikada puan al gerçekten çok ballı bu fener diyecek söz bulamıyorum ama futbolumuz takdire şayan di nasip artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Yahu adamların attığı golü bile bizimkiler hediye ediyor sonra 9 kişiyle bu kadar diyorlar her zaman derim kendi işini kendin görüceksin gelen pozisyonu yazıcaksın sonra böyle serseri top gelip bize gol oluyor

Maç bittikten sonra keşkeler saçma oluyor ama Cenk yerine Demba yı alsa bence daha faydalı olurdu, Cenk de bariz bir düşüş var, son pozisyonda rakibe hamle bile yapmıyor. Sonradan girmişsin koş bir zahmet.

@Guney1907 Volkan da çok temiz nur yüzlü biri değilmi hakem Volkan ın ettiği küfürleri duymasına rağmen atmadı Talisca nın yaptığı hareket doğru değil ama Volkan da pürü pak temiz biri değil sonuçta talisca yı itmesi sonucu o hareketi yapıyor ama Volkan bir anlık hareketi dakikalar sonrasına taşıyıp gerginlik yaratmaya uğraştı sonunda kendi kart gördü hakem küfürden atabilirdi ama atmadı saha karışmasın diye

Talisca'nın hareketi şimdi 4 maç ceza alır,
sezonu kapatır.

Her şey mümkün.

Bursa Beşiktaş'a direnir ölümüne.

Haydi Gençler.. Geçen hafta fener maçından ümitli değilim diye yazmıştım, şimdi de Haydi Gençler diyorum. Başakşehir'den al puanı.

Daha Kasımpaşa maçımız var çünkü.

Fenerbahçe maçından daha zor geçecek kasımpaşa.

• Beğen
@Tolga Çelebi Biz beraberliğe sevinmiyoruz, kotü bir sezon geçirmemize rağmen kendi sahanızda 90+4 te hem de kendi kalenize gol atmanıza seviniyoruz ve gülüyoruz 

Fenerbahçe taraftarının neye sevindiğini anlayamamanız normal

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri