BarisBJK
Daimi Üye
- Tepki
- 302
Bugün babel, cenk, oğuzhan, atiba, tosik, marcelo, abubakar oynamadı, resmen döküldü.
Ayrıca talisca da transfer haberlerinden olsa gerek kasmadı kendini.
q7 ciddi kötü performans sergiledi. Kornerden kaleye gol atmaya çalıştı. Arkadaşına pas vermedi. Sürekli kendine has vuruşuyla ortalar denedi, çoğunda kaleci &top toplayıcı çocukları çalıştırdı.
Özetle, ikinci yarı oyundan alınacak 3 değil 5 futbolcu sayılırdı rahatlıkla.
Bugün takım çok kötü oynadı,
hak ederek farklı kaybetti.
Demba Ba oyuna girerken "senden sadece 1 gol istiyorum" demiştim ekran başında, Fenerbahçe maçında da şans verilmeli bence ona.
Başakşehir'in hocasını kutlamak gerek, Başakşehir hafta içi Fener'e karşı maçın başında 2 gol buldu, Beşiktaş'a karşı 3 gol.. Hem de eksiklere rağmen.
Fener karşılık verdi, Beşiktaş resmen 3-0 bitsin de kurtulalım der gibiydi. Belli ki maça iyi hazırlanmamışlar.
Fabri yine hatalı bir gol yedi.
Fenerbahçe'ye karşı da takım böyle oynarsa skor buna yakın olur.
Antalya inşallah haftaya Başakşehir'i yener.
Beşiktaş'tan pek ümitli değilim haftaya.
Ayrıca talisca da transfer haberlerinden olsa gerek kasmadı kendini.
q7 ciddi kötü performans sergiledi. Kornerden kaleye gol atmaya çalıştı. Arkadaşına pas vermedi. Sürekli kendine has vuruşuyla ortalar denedi, çoğunda kaleci &top toplayıcı çocukları çalıştırdı.
Özetle, ikinci yarı oyundan alınacak 3 değil 5 futbolcu sayılırdı rahatlıkla.
Bugün takım çok kötü oynadı,
hak ederek farklı kaybetti.
Demba Ba oyuna girerken "senden sadece 1 gol istiyorum" demiştim ekran başında, Fenerbahçe maçında da şans verilmeli bence ona.
Başakşehir'in hocasını kutlamak gerek, Başakşehir hafta içi Fener'e karşı maçın başında 2 gol buldu, Beşiktaş'a karşı 3 gol.. Hem de eksiklere rağmen.
Fener karşılık verdi, Beşiktaş resmen 3-0 bitsin de kurtulalım der gibiydi. Belli ki maça iyi hazırlanmamışlar.
Fabri yine hatalı bir gol yedi.
Fenerbahçe'ye karşı da takım böyle oynarsa skor buna yakın olur.
Antalya inşallah haftaya Başakşehir'i yener.
Beşiktaş'tan pek ümitli değilim haftaya.