Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Takımda en son penaltı kullanacak adamlara penaltı attırdılar yav resmen elimizden gitti tur

• Beğen
Tepkiler: Berke ve BarisBJK
Scudo
Babel 85'te
Talisca uzatmada
quaresma uzatmada
gol pozisyonlarını harcadılar.

üstüne fason tosik gene devreye girdi,
üzerine de mitroviç destek verdi

artık Adana maçını düşünelim

• Beğen
Tepkiler: Berke
Tosic golü atıp turu getireceğine saçma sapan bir penaltıyla elenmemize sebep oldu Mitrovic de tuzu biberi oldu ruhsuz herif.
Ayrıca Gökhan ve Beck varken neden stoperler kullandı ben bu işi de anlayamadım.

Maçı hak eden kazandı.Lyon son zamanlarda izledigim en iyi deplasman oyununu oynadı.Çeyrekten elenmeniz ligi etkiler mi siz ona bakın artık

Erman Toroğlu bu sene bir aspor yayınında
penaltı atışında yorgun futbolcuların ters bilek hareketi yapmadan sağ ayakla vuracaksa kalecinin kendi soluna, sol ayakla vuracaksa kalecinin kendi sağına vurduğunu belirtmişti.

Tosik ve Mitroviç tamamen bu açıklamaya uygun vuruş yaptı.

Kaleci bu nedenle ikisini de bildi.

Tek teselli şimdi, takımın şerefsiz uefadan en azından seneyeki şampiyonlar ligi öncesi kupadan men vs cezası almayacak olması.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
hepsinin eline koluna bacağına sağlık bu sene olmadı daha ilerisi artık önümüzdeki sene üzerine koyarak ilerlememiz lazım.
Penaltılara kalırsa zaten işimizin daha zor olduğunu biliyordum süper kupa maçında bize öğrettiler sağolsun bizim futbolcular
İlk maçta fabri son golü taca atsa neler değişirdi neler ama olmadı sağlık olsun artık tamamen şampiyonluğa odaklanmamiz lazım

Artık bir şey çok net belli oldu bize çok iyi ve sert 2 tane stoper ve güvenilir bir golcü lazım Aboubakar gibi dengesiz biri değil lyon maçları tam ona göreydi ama durup dururken gördüğü aptalca kartla 3 maç ceza aldı takımın elenmesine yol açtı dün cenk sakatlansa oyuna sokacak gole yakın oyuncu bile yoktu

tosik
45.dk'da gene küfür yedirmeyi başardı.

Tosik yediği küfürden motive oldu golünü attı.

Maçın esas adamı Q7 idi.

Beşiktaş farklı diziliş ile oynayamıyor,

rotasyon bu kadroya ters.

Bunu bugün herkes anlamıştır herhalde.

Uefadan da iyi ki elendik diyorum,

bu takımın çift taraftan(hem lig hem uefa koşturacak hali de kalmamış artık.

Bundan sonra Başakşehir'i de yenip 10 puan yapmalıyız farkı.

En kolay geçecek maçı yine zar zor aldık bir Beşiktaş klasiği.
Demba'yı görmek istiyorum artık.
Tosic de sonunda şeytanın bacağını kırdı bu tarz pozisyonları önceden de deniyordu sonunda atabildi.
Başakşehir ve Fener'i alıp Bursa'ya şampiyon gitmek lazım.

@BarisBJK Dün, Tosic'in kötü olmasının iki nedeni var. 1-Atınç dün çok sayıda kademe hatası yaptı. 2-Lyon maçı sonrası morali yerlerde idi. Tosic duygusal adam. Desteklemek gerek. Bu tribünlerin Tosic Tosic diye bağardığı günler de çok uzak değil.

Skor taraftarlığı değil de istikrar taraftarlığı yapmamız gerek. Sol Bek olarak gelen adamı stopere koyduk gıkını çıkarmadı. Dün atınçtan sonra stoperde daha iyi bir performans sergiledi.

----------
Adana maçı çok güzel bir maç oldu, stada gidenler 5 gol gördü, heyecanlıydı. Dün takımın tamamında Lyon maçı sonrası konsantrasyon eksikliği vardı.

Tolgay'da artık pozisyonunu bilmeli, o da kademeye giremiyor, çok ileri çıkıp gol atma derdinde.

Valla Beşiktaş Stoper de Tosiç e bel bağladıysa seneyede bir şey olmaz bize 2 tane sağlam ve sert stopere ihtiyacımız var yoksa gene çeyrek finalden ötesini göremeyiz

Biz inanıyoruz da pfdk denen şahsiyetsiz kurulu anlayamıyorum:mad::mad:
Pfdk yi federasyonu mhk yi hepsini üst üste koyup şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.
Kargalar çakallar sürü ile KARTALLAR
yanlız uçar.

@el_Aksa_1903 yazdıklarının her harfine katılıyorum diyecem, ama bir tanesi hariç.‍

Kartallar yaLnız uçar

Yabancılara Türkçe öğreten biri olarak "yanlızı" okuyunca tutamadım kendimi

Avrupa'dan sonra Türk takımlarını hafife almaya başladılar galiba. 18 dakikada 3 gol nedir arkadaş...

To sik ,

zaten fenere karşı yoksun

hala 90 + 2 'de 4. golü ikram etmeye çalışıyorsun.

Neyse Tosikle başlayıp fenere karşı 10 kişi kalmaktansa

bir de Tosiksiz oynayalım.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Bu mağlubiyeti bekliyordum açıkçası defans error veriyor iki haftadır. Fener maçında bu defans ile ne yapacağız bilmiyorum mitro inşallah en iyi maçını oynar aksi halde durum vahim medya çok şişirdi oziyi oda kendisini Birşey sanıyor galiba haftalardır yok oyunda tolgay'ı harcıyor şenol hoca.

Haftaya korktuğumuz başımıza gelmez inşallah. Fark 1 puana inerse bittiğimiz gündür.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri