Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Cumartesi günü hazırlık maçında Demba BA sahada olacakmış.

haydi bakalım, son 30dklarda bile oynasan renk katarsın hücuma BA

Scudo
bu ara takıma iyi gelecektir. epey yoruldular. mental yorgunluk futbolcularda sinirli hareketleri getiriyor. bu hafta kabük bizi kurtadı yoksa başakşehirle aynı puanda olurduk. sonuç olarak bütün maçları kazanmamız gerek. bu hafta maçı almış olsaydık nisanda şampiyon olabilirdik. zaten umudu olan bir tek başakşehir var onlarda lobilerine güveniyorlar.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Ben olaya farklı bakıyorum abu nun bu tür kırmızı kart görmeleri yönetimi bonservisini alma konusunda kesin karar vermeleri açısından iyi olur.(inşallah olmuştur bonservisini filan almaya kalkmazlar.) sezon sonuna kadar artık gittiği yere kadar katlanacağız ki adam zaten kiralık fazlada şey yapmamak lazım:)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve BarisBJK
Gençler, Beşiktaşımızın bu cumartesi 15.00'da oynanacak hazırlık maçında Vodafone Arena'da kapalı üst tribün 417 Blok 1. sırada yani kombinemde oturup maçın "bedava" keyfini çıkarmak isteyen varsa (bileti başkasına satma amaçlı devir almak isteyen yaklaşmasın) bana özelden mesaj atabilir.

Bu başlıkta daha önceden belirttiğim "like birliği" düşünceme yakın hareket etmiş kişiler önceliklidir.

Onca forum paylaşımı yaptık, bu başlıktan birine devretmek istiyorum bu sefer.

Çoğunuzun yorumunu ( yüzde yüz aksini düşündüklerim hariç ) like ediyorum . Like birliği nden kastım budur:)

Maça gitmek isteyen yok mu?????

Başkasına devrediyorum o zaman...

trabzon'dan yediğimiz gol Tosic'in hatasından ...

nedir bu Tosic,

onun her ileriye çıkışında arkada boş alan bırakıyoruz.

20 dakika tek kale oynayıp

Tosic yüzünden gol yiyince

sinirlenmemek elde değil.

dk. 41

rodoyega nın kafa vuruşu

fabri önledi,

gene Tosic'in hatası

dk 45

abubakarın topu kontrol edemediği müthiş ara pas

quaresmanın çıkışı ile sağ kanatta ciddi güç kaybettik.

haydi beşiktaş

abubakar gene zor bir gol attı

küfür yedikçe performansı iyileşiyor bu adamın

penaltımız verilmedi
goller yedik

yessssss!

atiba helal olsun sana beee

Maçı zevkli hale maalesef bizim oyuncuların beceriksizlik demiyeyimde dengesizliği yüzünden bu hale geldi Q7Nin çıkması da etkiledi tabi @Berke katılıyorum atiba son yılların müthiş bir transferi Allah nazardan saklasın o nasıl kafa vuruşu öyle :eek::harika:

• Beğen
@Kerem Groims

Üstteki yorum 17 Mart 2017...

Bu takım, Takım arkadaşlar, kolej havası mı dersiniz, efsaneler mi dersiniz. Sabrettik inandık ve burdayız. Bu yıl herkes Atiba forması almalı. İlk defa futbolcu isimli forma alacağım hayatımda.

Forma alın anahtarlık alın bu takıma destek oldun. Bu adamlar desteği hak ediyor.

Bu arada Trabzon yönetimi ve Trabzon takımını tebrik etmek gerek. Taraftarı takım kadar pozitif değildi.
Şahane maçtı Ligin değeri arttı.

Valla süperdi, Kadıköy'deki 3-4 'lük maçı hatırlattı bana.

Bundan sonra Trabzon kadar zorlayanı çıkmasın başka.

Tosik de artık moral bozdurmasın bizlere.

Bjk plazadayım şu anda!

Maçtan sonra aşkıma yakın olayım dedim,
Kadıköy'den geldim.

Seneye çok iyi bir stoper bulmamız şart Tosiç le yürümez bu iş her maçta bir kaç bombası var bu adfamla birde 3 senelik sözleşme yenilediler yöneticiler ne düşündüler acaba çok merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Groims
Tosic bir stoper değildir. Devşirme oyuncudur. Tosic bu hataları sürekli yapıyor. Bu hataları yapmasının sebebi ilk 11 de kalmak için kendini fazla hırpalaması her topa ölümüne atlaması koşmasıdır. Farkında olmadan iyilik yapacağım derken, zarar veriyor. Tosic kuvvetli ve ayağı düzgün bir alternatif ve sezon başından beri Marcelo ile beraber oynuyor. Geri tandemi bozmak iyi olmayacağından Şenol hoca mitroviçe rağmen Tosic'te ısrar etmeye devam edecek. O yüzden sezon sonuna kadar destek oluyoruz. Hoca zaten maçtan sonra hataları var dedi. Gereğini yapar.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Groims
Biz ne 1. Lig topcusunu bu takımda destekledik. Tosic onlardan daha iyi, Baki Mercimek'i severim, iyi insandır ama adam düz yolda koşamayıp Taç çizgisini geçtiğini daha dün gibi hatırlarım. Canlı canlı görmüştüm kale arkasından adam bildiğiniz Taç'a koştu, İbrahim üzülmez, hayatında en fazla 10 orta açmıştır onlarda gol olmuştur. Mücadelesine ve sevgisine saygı duyulur...

Konuyu yukarı alayım, devre arası değerlendiririz.

• Beğen
2 topları direkten döndü valla zor kurtarıyoruz penaltıya kalmadan uzatmada bitirsek iyi olacak...

• Beğen
Geçmiş olsun. Yine bir çuval inciri berbat ettiler. Yazık oldu.

• Beğen
1 - TO SİK

2 - MİTROVİÇ

Takımdan gitmesi gereken oyuncular.

Sanırım bunu penaltılarda kendileri de teyit etti!

• Beğen
Tepkiler: Berke
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri