Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bence biz Fenerbahçe'yi yendik. Adamlar korkudan her faulde zaman çalıyorlardı. Bu korku sezon sonuna kadar onlara yeter. Ayrıca biz kaçırdıklarımızı atmış olsaydık en az maç 5-2 falan biterdi. O yüzden Beşiktaş'lı önce rakibi, sonra hakemi, sonra ilgili makamları o çim sahaya gömmek zorundadır. İstisnasız her Beşiktaş'lı böyle düşünür.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Scudo
Yorum yazmamak için direndim ancak duramadım :) Bu bakış açısı değişmediği sürece ithal hakem gelse dahi sonuç değişmez ve birbirimizi yeriz. Bu camiaya kirli diyorsak Cüneyt Çakır bu kirli camianın en temiz hakemidir bu birincisi. Bu maçın atmosferini kaldıracak bir tane hakem söyleyin. Tff, mhk deniliyor. Bu meşhur tüpçü sizin takımınızın başkanı değil miydi arkadaşlar ?
Hakemin maça etki edecek bir hatası var mıydı ? Objektif olun ve bunları değerlendirin. Sağ bekiniz taekwondocu veya operatör doktor değilse o pozisyonun kırmızı kart olduğunu kör adam hisseder. Bir taneniz bu pozisyondan bahsettiniz mi. Ancak benim inandığım Cüneyt hoca pozisyonu görseydi becki atardı kesinlikle. Zira dün sahada olan naniyi şampiyonlar ligi maçında tereddütsüz atmıştı.
Fenerbahce 3 kulvarda başarıyla mücadele eden bir ekip ve yorgunluk mutlaka olacaktır. İlk yarıdaki ezici üstünlüğümüz aşikar. İkincı yarıda da törenin etkisiyle ve fbnin yoğunluğuyla beşiktaşın ciddi baskisi hissedildi maç dönebilirdi.
Bu görüp görebileceğiniz en temiz maç. Yenilgiyi kabullenmek ve bundan ders çıkarmak erdemdir. Ben dün iki takımın futbolundan da zevk duydum hatta quaresma hayranlığım katbekat arttı. Bunu gerçek bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum.
O onu atsaydi bu buni atsaydi vs. Bunlar sığ yorumlar.

@Onur YCL
Öncelikle ikinci dakikada bedavadan verilen ve olmayan faulden gol atıldı. Bu maça etkidir diye düşünüyorum :)
Ayrıca tüpçüyü seven Beşiktaşlı yok ülkede. Adam Beşiktaş'a maddi manevi en büyük zararı veren adamdır.

@Onur YCL Beck konusunda hem fikirim Onur. Yalnız eğer adalet varsa uygulayacak hakem. Eğer F.Bahçe 10 kişi kalacaksa kalmalı. Ondan sonra maçın seyrine hepimiz bakarız. Eğer 10 kişi kalsa da Fenerbahçe yener diyenler olacaksa bir sonraki maça 10 kişiyle başlamalarını tavsiye ederim.

Ben yine F.Bahçe'yi ilk yarıdaki taktik oyundan ötürü tebrik ediyorum. Ciddi anlamda başarılı olmuşlardır. Lakin ikinci yarı o tempoyu yapacak enerjileri kalmadı.

Biz Beşiktaşlılık duruşu diyoruz. Dürüstlük diyoruz şeref diyoruz. toplum o kadar yozlaşmış ki bunlarla dalga geciliyor. insanlar objectif olamiyorlar malesef. hiç ekranda hakem hatası diye aglayan tehdit savuran Beşiktaş yöneticisi gördünüzmü ? yada karaktersiz çirkefce oynayan topçu gördünüz mü Beşiktaşta göremezsiniz. biz Beşiktaşlılık derken şeref derken bunlardan bahsediyoruz ama işte nası olursa olsun şampiyon olmaktan başka düşüncesi olmayan insalara bunu anlatamazsınız. HERKES KARAKTERİ KADAR ...

yıllarca futbol oynadım yıllardırda futbol izlerim bence beck in pozisyonu kırmızı kart gerektirmez. kasti bir durum yok topa vurmus ayagını indirirken kosan volkan ayagının altına gelmiştir. futbol bu pozisyon gereği olan bir harakettir. dünya kupasında ŞL de maç yönetmiş adam diyoruz ya hah 3 dakkadaki pozisyona faul calıyorsa eger kimse bana hakem taraf tutmadı diyemez işte. madem bu kadar ii hakemsin o nasıl faul öle diye sorarlar adama. cüneytin ilk macı deilki bu hep tartışıyor zaten ülkede yönettği maclar kötü diye. hee bu arada beck e gelene kadar canerle volkanın oyundan atılmış olası gerekiyordu.caner caner caner caner demişiz ya biz sadece bu macta deil canerin kırmızı kart görmediği bir cok mac var gecen sezon yerdeki adama 3 4 tekme atıp sarı gördüğü bir mac bile vardır. caner den öncede lugano vardı gs melo vardı. bahsettiğimiz bu işte bizim Beşiktaş yöneticileri sustugu için kulis işleriyle hakem odası basma işleriyle ilgileri olmadıgından bunlar geliyor başımıza Beşiktaşa cıkan kartlar ne fb ye nede gs ye cıkmıyor çıkamıyor. kısacası kimse adaletten bahsetmesin yani... unutmayın beyler beşiktaş taraftarı bir cok macta hakem lehte yada alehte hata yapınca eyyam yapma diye bagırmıştır. biraz youtube karıstırın görürsünüz. biz adaletten yanayiz hep öle olduk hepte öle olacaz.

@Onur YCL Yine sana katılıyorum sonuna kadar. Susmakla iyi yapıyorsun boşver. Lakin ilk yarı Fenerbahçe muazzam alan kapattı. Mesela dün ilk yarının sonunda şunu düşündüm; bu eforu ikinci yarıda F.bahçe gösteremez bunların planı buydu diye jeton düştü. Zaten ikinci yarı girdiğimiz gol pozisyonları gösterdi ki Fenerbahçe tek atımlık mermi kullanmış. Sistemi tartışırız lakin maçı kazandılar. Fakat bu tempoyla Fenerbahçe başarılı olamaz. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bugünden itibaren altını çizerek belirtiyorum ki Fenerbahçe ciddi puan kayıpları yaşayacaktır. O yüzden dünkü maçın sonucuna üzülmedim. Beşiktaş'ın nelere kadir olabildiğini görmek, rakibin ikinci yarıda engellenemez performans ölüşünü görmek, rakibin korktuğunu görmek bana geri kalan haftalar için çok güzel fikir verdi.

@sinobjk Beck'in pozisyonu spontane bile olsa kırmızı maalesef. Ayrıca bu çok önemli değil. Hakem Caner'i maçın başında atmadıktan sonra olan bitenin hükmü yok denecek kadar az. Olcay'a yapılan bir hareket var bana sorsan o penaltı lakin hakem ilgilenmedi bile.

Buradaki asıl mesele hakemin Caner gibi bir futbolcuyu atamaması. Atamıyor resmen korkudan. Cüneyt Çakır Avrupa maçında bunu yapan adamı 2 kere dışarı gönderirdi. O yüzden mesele Cüneyt Çakır ile bitmiyor.

Geçen sene Veli Kavlak adamın boğazını tuttu diye direk kırmızıdan oyundan atan Cüneyt Çakır, dün Volkan Şen rakibine yumruk atarken neredeyse alnından öpecekti. Konuşmak gerekirse burada sabaha kadar görüntülü konuşuruz kimse meraklanmasın. O yüzden boş verin gitsin.

@Atilla G. ben zaten boşvermişim. yıllarca kutuda tribün kovaladım ben inönü stadının kapısında geceden sabahladıgım cok mac vardır benim. futbolda hersey var ben yenilgiyi kabul etmeyi bilen biriyim. canımı tek sıkan yıllardır devam eden çiftte standartlar ve adaletsizlikler. dediğin gibi 3 dakka o faulu vermese ilk yarıda caneri atabilse o mactan en az 1 puanla cıkardık biz. Fener dün güzel bir sistemle oynadı ve bizi oynatmadılar cok koştular cok ii alan kapattılar ama gollerin dışında nerdeyse onlarında cok ciddi tehlikeleri yok. q7 ikinci yarı basında o karsı karsıyı atsa simdi yine cok başkaydı durum. demek istediğim sana katılıyorum. fener baskılıda oynasa cokta koşsa pozisyon üretemiyor. puan kaybetmeye devam edecektir. bu sene bizim şampiyon olma ihtimaliz daha yüksek diye düşünüyorum. olmasakta dert deil. bu ülkede bu adaletsizlikler bitsin biz zaten şampiyon oluruz...

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@semihgecu bak buda dünkü macın analizi ;
Maç boyunca Kartal 8 net gol pozisyonu yakalarken bunların hiçbirini gole çeviremedi. Fenerbahçe ise 5 fırsatın 2'sini gol yaptı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş kalesine toplamda 12 şut gönderirken bu şutların 7'sinde isabet sağladı. Beşiktaş ise Volkan Demirel'in koruduğu kaleye 11 şut çekti ve bunların 5'i kaleyi buldu

• Beğen
Tepkiler: semihgecu
Kimse küfür etmesin arkadaşlar, ben küfür edeni tasvip etmiyorum. Küfür herkese zarar veriyor buna emin olabilirsiniz.

Dün rahmetli Süleyman SEBA'ya edilen küfürler ne olacak onu bilmiyorum. Bakalım ceza verecekler mi ?
12.PNG
(link)

"O iki ekmek bir şişe süt" deyip emekçi bir adamın baba mesleği ile dalga geçen taraftara istediğiniz kadar küfür edin bir şey değişmez. Haysiyeti yok bir kere, şeref yoksunu insanlar.

BEŞİKTAŞ'LI dostlar, diğer takım taraftarıyla muhatap olmayalım en iyisi, cevap vermeyin.
Zaten tartışmamızı gerektirecek bir durum yok ki ortada ben dün yenildiğimize pek üzülmedim doğrusu çünkü hiçbir şey kaybetmedik. Fener'liler kendilerini şampiyon ilan etti şu an ama hiçbiri halen 1 maç eksiğimiz olduğunun farkında değil. Trabzon'u aldığımız takdirde yine 1 puan önlerine geçiyoruz.
Bu sene şampiyonuz sıkmayın canınızı. :)

@Berke
Aynen anons gec geliyor işte bunlara napcan berke :D

FB maçı ile ilgili en doğru hakem yorumunu bana göre Hıncal Uluç yazdı köşesinde. Üzerine bir kelime bile eklemek istemiyorum.

Diğer taraftan Konyaspor ile dün akşam oynanan maçta ne yazıkk ki Boyko hakkında olumlu hiç bir şey düşünemez oldum.

Büyük umutla transfer edilen bu kaleci bence Beşiktaş kalesi için yeterli değil, hiçbir topu tutamadı, iki defa hatalı çıktı, golda topu içeri tokatladı.

İçeri aldı resmen topu.

Başakşehir stadında son Gençlerbirliği maçında Boyko'yu maçtan önce tribüne çağıran Beşiktaş taraftarı Tolga'yı umarım kısa sürede tekrar bağrına basmayı başarır.

Şampiyonluk için Tolga'ya ihtiyacımız var.

İki maç ile kaleci değerlendirme yapmak aslında pek sağlıklı olmaz dün maçı tribünde izledim Allahim bu tosic nasıl futbol cu olmuş anlamıyorum beck yedek bekliyor aklıma tek mantıklı düşünme şenol hoca lige ağırlık verme niyetinde idi dün

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri