Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Yusuf !!WOW!! Bir GS li olarak bjk nın şampiyon olmasını istiyorum bu sene.
Ama fb yi yapacaklar gibi gözüküyor-yine göstere göstere şike yapıyor....

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
@Emre Yönlüer
Bilemiyorum. Her şey çok kirli...

Bir derbi kazandır Quaresmaa !!!!

Çok dağınık oynuyoruz çok.

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Yeteri kadar özlediğimiz futbolu izlemiştik zaten.kanser olmaya kaldığımız yerden devam

• Beğen
Olmayan faulden gol yedik hadi alışkınız bu tarz şeylere de q7 nasıl kaçırır o golü arkadaş çıldırdım ya.

@Berke
Şimdi aynısını yazacaktım. Gol atamazsak çok açık veririz geride.

Kaçırmaya devam...... Çok ararız bunları sezon sonu.

• Beğen
Hayali bir faul ve Alexis'in akıl almaz hatası sonucu kaybedilen bir maç geçmiş olsun.
Trabzonu almak şart.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Quaresma sana helal olsun.

Gomez,Gökhan,Oğuzhan sizlere yazıklar olsun..

• Beğen
@Tolga Çelebi
Gomez'i bir tek son dakikada gördüm onun dışında top gelmedi adama.
Töre zaten haftalardır ortada yok, Oğuzhan bu maç yoktu.

@Berke
Sosa da yoktu, Beck de kötüydü. Quaresma da ilk yarıda boş pozisyonda atamadı karşı karşıya. 8 gol pozisyonu, 0 gol. İkinci yarı tek kale oynadık ama...

Hakemden niye bahsetmiyorsunuz ? Fenerbahçe ciddi anlamda korktuğunu maç boyunca gösterdi. Kendilerini galibiyetten dolayı tebrik ederim. Yalnız şu bir gerçek bu hakemlerle bu sezon bitmez. Cüneyt Çakır'ın birazcık haysiyeti var ise evinde maçı izlediğinde başını önüne koyup muhasebe yapar.

Gelelim takıma. Bizim çok net gol pozisyonlarımız vardı. Lakin değerlendiremedik. Fenerbahçe tüm eforunu ilk yarı sergileyerek bizi oyundan koparıp organizasyon yapmamızı engelledi. En ufak temasta yere yatıp kalkmadılar. Biz yakaladıklarımızı atsaydık maçı kazanırdık. Lakin bu maç bize sekte vurmaz. Bize sekte vuran federasyon ve yayıncı kuruluştur.

Lan şu dünyada hem hakemi, hem yayıncı kuruluşu, hem fenerbahçe lobisini hüsrana uğratacağız inşallah.

La vittoria sarà nostra

Maalesef bugünlerde bizim golcüler beceriksiz çok rahat pozisyonları atamadılar kaecimiz tolga gene 2 .golü hediye etti bu herif hep önemli maçlarda yakıyor bizi boyko ne zaman oynuyacak merak ediyorum Aslında hakemide yenicek pozisyonlara girdiler ama atamadılar böyle pozisyonları kaçırmıyacaksın atıcaksın ençok yorumcuların fenerin takım savunması çok iyi demelerine ayar oluyorum 8 tane net pozisyona girmişiz atamamışız gene de fenerin takım savunması çok iyi diyorlar bir de kötü olsa ne olacak acaba

• Beğen
Tepkiler: Berke
bir fenerbahceli olarak yaziyorum dostlar:) malesef ulke olarak hakemlerimizin yetersiz performanslari yuzunden bi cok kez oyun sacma sapan sekilde durdu, bjk oyuna ortak olabilirdi, ic saha avantajini fenerbahce iyi degerlendirdi ve uc puani aldi , bjk uzun senelerdir bu denli top oynamiyor ve basarili buluyorum acikcasi , umarim hak edenin kazandigi bi sonuc cikar ligin son duzlugunde. sampiyonlugu 4 yıldız acisindan fenerbahce, uzun senelerdir sampiyonluk hasretiyle kavrulan besiktasta hak ediyor kanatimce bu mac ve son olarak bu mac inonude olsaydı sonuc boyle olmazdi ditip spormenlik adina selami cakip basarilar diliyorum;)

• Beğen
Şampiyonluk boş az once terete yi izliyodum bi açayım dwdim ya arkadaş bi pozisyonda bari deki fenerli burda hatalı davranmış de ya bu nedir ya artık başlayacam futbolada sporada centilmenliğede o volkan denen zibidininde oyundan cıkarken atılmamasını gorunce cıldırdım ben şenol hocanın yerinde olsam sahaya girer oyuncularımı alıp cıkar giderdim artık canımıza tak ediyor Adam ellerini arksınaa bağlamış penaltı bekleniyor yazıklar olsun boyle ulkeyede sporunada mhk sınada ya yazıklar olsun..

Ne Beşiktaşmışız be..hakkimizi yiye yiye bitiremediler!!! Haram zikkim olsun hakkimiz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Yakalanan pozisyonlar atılsa şimdi çok farklı şeyler konuşuluyordu Beşiktaşim hakemi de tffyi de rakibi de yenmeli güzel günler göreceğiz inşallah kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar!

fenerbahçe, bir kerede hak ederek kazansa içim sızlamayacak, her sene aynı şeyler, sonrada Kadıköyde şukadar senedir yenilmiyor, bukadar senedir puan kaybetmiyor diyorlar. Bu ayak oyunlarıyla baş etmek zor.

Çok ofansif kadroyla çıktık..beraberlik bile yeterdi bize..Q7~ozyakup~sosa~olcay hepsi bi arada sıkıntı oluyo..benceQ7 yi ikinci yarıya sakliyacaktı...fener hafta içi mac oynadı yorgun..ilk yarı feneri yorup ikinci yarı kendi oyynumuzu oynayip istedigimizi alabilirdik..ayrıca bu macı alsak lig kopardı heyecan kalmazdı şimdi tam istedikleri bir ortam olustu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri