Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Berke
Doğru haber mi bilmiyorum ama ben sevindim açıkçası. Tolga'nın formsuzluğu vs konulara değinmiyorum bile. Sakat sakat oynayıp sonra oyundan çıkmasından iyidir. Yoksa onu değiştirip bir oyuncu değişikliği hakkımızı da yemesin maçın ortasında.

Scudo
@Deniz Tezcan
Haber çok büyük ihtimal doğru abi. Ben de sevindim.

@Anonim haber kesinleşti abi. NTV Spor da yazdı.

@Berke
Öyle görünüyor. Uzaktan çok şut gelecektir bu maç, cincon anca şut atıyor ve oyunu soğutuyor. Böyle durumlarda kalede atletik Cenk olsaydı diye de düşünüyor insan. Neyse, Günay güvenleri boşa çıkarmasın artık, Tolga'dan daha iyi olacağına inanıyorum.

@Deniz Tezcan
Ersan oynarsa şut imkanı da vermeyiz diye düşünüyorum.

@Berke
Forum Karamsarı unvanıma yakışır bir yorum yapayım o zaman :D Ersan da çok sakar, Fener derbisinde kontrolden çıkmak üzereydi. Çok korkutuyor beni, hamlelerde ağır kalabiliyor. Zaten oynamadı bir süredir.
Devre arasında stoperi iyi seçsinler. Böyle oynayan bir takım için çabuk stoper şart.

Tolga çok duygusal bir adam, muhtemelen kendisi oynamak istemedi. Bun hakkı var mı ? var. Annesinin vefatından bir gün sonra takımıyla maça çıkmış adamdır Tolga. O yüzden onu ayıplamak yerine saygı duymak lazım. Twitterda bazı densizler sallıyorlar çok acayip inanın. Neyse başarılar Beşiktaş'ım.

Şerefinizle oynayın, Hakkınızla kazanın ...
Yukarıdaki cümleyi herkes anlamaz ...

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Deniz Tezcan
Galatasaray 4 sever diye 4-2 dedim. Olmadı ama bu sefer de 4. sırada kaldılar :) İkinci yarıdaki maça artık :)

Muslera olmasa beşlemiştik. Kaç maçtır Muslera aldı elimizden zaten, bu maçı da alamasak kafayı yerdim artık. Devre arasında iyi bir kaleci ve stoper alırsak süper olur, tolgay ve veli de dönecek şimdi onlar düşünsün.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Muslera benim şu fizik netlerini de kurtarsan kardeş...

Sinan Engin: "Yenilmenin, dayak yemenin de bir adabı vardır. Beşiktaş bugün beysbol sopasıyla dövdü. Muslera olmasa Beşiktaş farka giderdi."

Rezil oynadılar hala hakemi suçluyorlar. Sanki maçı kazanacak oyun oynadılar ya...

Maçtan sonra Günay'ın annesi arayıp sormuş: Hani benim oğlum oynuyordu? Hiç görmedim sahada! :koptum::koptum::koptum:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri