Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Vodafone Arena 29 Eylül 2015 çatı iskeleti bitmek üzere ...

https://pbs.twimg.com/media/CQFbqHcWoAEskJB.jpg

Scudo
Adam gibi adam, en sevdiğim Beşiktaş' lılardan Feridun Düzağaç' ın son albümü dün çıktı.Şu şarkısına hasta oldum:

İnşallah gruptan çıkarız.

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12144804_1013931251975732_1148781252233521502_n.jpg?oh=7f2a1734bdf2fa5c1b46dbef55b5ff77&oe=56BEEFBB

@mzerenoglu polemik çıkarmaya gerek yok dimi takımını destekle sataşma diğer takımlara bence forumda gereksiz tartışmalara gerek yok

aynalarda gördüğümsün
ağladığım güldüğümsün
aynalarda gördüğümsün
çözemezler kördüğümsün sen
bir de bir kuş gökyüzünde
bak ne diyor son sözünde
yıkılma öyle
haydi kalk ayağa
yürü güneşe . . .

Arkadaşlar Beşiktaş Mogaz'ın bu cumartesi yani an itibariyle bugün 18.00'da Sinan Erdem'de maçı var. Lütfen desteklemeye gidelim Beşiktaş Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan, bir sitemde bulunmuş ve bence haklıda sadece 5 bilet satılmış utanç verici bir durum biletler 5 TL biletix'te satılıyor. Ben maça yetiştirmem gereken bir makalem olduğu için gidemeyeceğim. Ama sonraki maçlara grupça gitmek isteyen varsa güzel bir program ayarlayalım hentbol maçlarına gidelim.

Ayrıca Beşiktaş futbol takımı maçları için kuzey kale arkasında arkadaşım ve benim 2 adet kombinemiz var maçlarda 5 6 kişi oluyoruz genellikle gelmek isteyen varsa yazabilir. Hatta gitmediğimiz çok maç oluyor bazı maçlarda uygun fiyata bazı maça ücretsiz transfer edebiliriz. Bilginiz olsun.

Bu ligin uzerinde bir futbol oynadigimiz kesin.Bizim mactan sonra fener macini seyredeyim dedim.Keske bizim grubumuzda lokomotif veya sporting yerine ajax olsaydi dedim.ajax ile fener bildigin leş gibi oynadi.Allah daim etsin Karakartal' ım.

Takımdaki şu samimiyete hastayım ya. :)

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10552475_861230637330790_2933997494406340174_n.jpg?oh=ae3a6ba7d9eaff2d996d93e76f8fdc10&oe=56BAF718

Takımımızın emektarı Süreyya abimiz :) Hangi klup gerçek emektarını reklam filminde oynatacak kadar düşüncelidir bu bile beşiktaşlı olmak için yeterlidir :)

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Gjankrow
Sureyya Abimiz in yeni cikan Fitbol adli dergisinde birbirinden bomba 2 tane anisi var eskilerden, bugun firsat bulursam yukleyecegim buraya:)
Bir gun Besiktas cok kotu oynuyormus.(Metin-Ali-Feyyaz li donemler)Numarali tribunde,yedek kulubesinin arkasinda bir adam devamli kufur ediyormus.Sureyya Abimiz dayanamamis."Yeter yahu,devamli kufur ediyorsun.Ayiptir" demis.Adamin cevabi "Sen sus lan biyikli.Senelerdir yedek kulubesindesin.Bir gun oyuna girip,maci kurtardigini gormedim"

Averajımız kadar gol atan takım yok nerdeyse ;) Aman nazar değmesin
bjk.png
(Kaynak:NTVSPOR)

Şenol Hoca.... Gelmiş geçmiş en iyi Türk Teknik adamlardan biri... Oyun sitiline hastayım hücüm oynatıyo her takımı, geçen sene bursayıda ligin en çok gol aatan takımı yapmıştı boru değil. dünya 3.lüğü var inşallah başarılarına uefa kupasıda ekler bu sene :)

Birde şu puan kaybettiğimiz tüm maçlara bakıyorum... trabzon( quaresma hatası), gençlerbirliği (2.yarı tolga ya top gelmedi), lokomotif i evinde dağıttık, sonucu gelmedi... sporting maçı hariç hiç bi maçta puan kaybetmeyebilrdik, neyse nazar bonzucuğu olur inşallah :)

Allah daim etsin insaallah Besiktas' im

Dosyalar

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    13,6 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Tepkiler: Berke
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden
Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz BEŞİKTAŞ Senden !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri