Merhabalar herkese,
Biz (ben ve bir arkadaşım) Berlin'de Erasmus programımızı tamamladık ve dönüş için tur yapmaya karar verdik. Hedef; Berlin'den başlayarak sırasıyla Çek Cumhuriyeti, Avusturya , Slovakya , Macaristan, Sırbistan ve Yunanistan üzerinden İstanbul'a ulaşmak. Ve bu gezimizi güncel olarak (internet bulabilirsem
) sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım ilginizi çeker . 25 günlük olarak ve yeterli zamanımız olmadığı için Belgrad Atina arasını otobüs ile gitmeyi planladık. 6 gün sonra yola çıkıyoruz. 1800 km civarı yol katetmeyi planlıyoruz .
Biz bu işte biraz acemi olduğumuz için bir kaç tavsiye verebileceğinizi umuyoruz .
Bisikletler:
Trek Trekking 790
Cro-moly kadro, Deore lx ve stx serisi .
Hercules Tourer 24
Alu kadro, xt serisi .
Sizce uygun bisikletler mi ?
Herkese Teşekkürler . . .
Biz (ben ve bir arkadaşım) Berlin'de Erasmus programımızı tamamladık ve dönüş için tur yapmaya karar verdik. Hedef; Berlin'den başlayarak sırasıyla Çek Cumhuriyeti, Avusturya , Slovakya , Macaristan, Sırbistan ve Yunanistan üzerinden İstanbul'a ulaşmak. Ve bu gezimizi güncel olarak (internet bulabilirsem
Biz bu işte biraz acemi olduğumuz için bir kaç tavsiye verebileceğinizi umuyoruz .
Bisikletler:
Trek Trekking 790
Cro-moly kadro, Deore lx ve stx serisi .
Hercules Tourer 24
Alu kadro, xt serisi .
Sizce uygun bisikletler mi ?
Herkese Teşekkürler . . .