Scudo Sports

Beraat kandiliniz mübarek olsun dostlar...

mertceo

Forum Demirbaşı
Tepki
101
Bisiklet
Salcano
Selamun aleyküm,

Tüm bisiklet sever; bisikletforum platformunun beraat kandilinin mübarek olmasını dilerim.

Bu gece beraat kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi ve hayırlı kandiller...

Esen kalınız,

Bol ve kazasız pedallamalar.

Scudo
Ve Aleyküm Selam,

BERAT KANDİLİNİN ÖNEMİ

Her sene, Şaban ayının on beşinci Berat gecesinde, o senede olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz, bu gece, çok ibadet, çok dua ederdi.

Hayırlı kandiller.

Teşekkürler sizlerinde beraat kandili mübarek olsun.bisiklet forumda farklı inanışta olan arkadaşlarda olabilir tüm bisiklet sever dersek yanlış olur.tecrübeyle sabit. Donanım habere üyeyim bir arkadaşa ramazan bayramın mübarek olsun dedim"bane ne senin bayramından" dedi sğuk duş etkisi yaptı kafamda. Kızmak yerine nedenlerini sordum arkadaş budist miş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arı misali her çiçekten bal almak lazım. o yüzden inanan inanmayan bütün insanlık için hayırlara vesile olsun, bizler içinde mübarek olsun.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Kandiliniz değil..... KANDİLİMİZ mübarek olsun. Cumanız değil.... Cumamız Mübarek olsun. Bayramınız değil Bayramımız kutlu olsun.

Kandiliniz hayırlara vesile olsun sayın yönetim ve değerli forumdaşlar.

Amin, Hayırlı kandiller cümleten.

Ancak bu kandille ilgili daha önce başlık açılmıştı :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa burak
@AykutÇ.

Öyle boş konular üste çıkıyor'ki görmek ne mümkün.

Geri