Scudo Sports

benzin bidonu

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.876
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
bu gün sabah 9 civarı evden çıktım bursa da ikamet ediyorum mudanya ya gittim dönüş de 3km %7 eğimli rampayı çıkıyordum son 500 mt re deydim ve sol tarafta geçmekte olan transporter markalı bir araçtan bildiğiniz kocaman benzin bidonu fırlattılar üstüme allah korudu 1 2 saniyeyle kurtartım arkalarından sağlam hakaret ettim bağırarak ama ne fayda o sinirden plaka yı da alamadım gerçi ne farkedicek polis konusunda bize bunu niye yapıyorlar terörist miyiz biz arkadaş ya nedir bu milletin kini öfkesi ...

Scudo
insanı sıkıştırıyorlar da ayrıca sanki biz insan değiliz.:mad:

@enes dökmen yok hocam anlamıyorum hani neden yapıyorlar bunu amaçları ney çekemiyorlarmı

bide mudanya yolunda yapıyorlar bu nasıl iş batıyo bisiklet onlara herhalde

@enes dökmen aynen hocam ama zaten yokuş tırmanıyordum steroid zirve yapmış o zaman dursaydı o araba bisikleti üstlerine atardım heralde :)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Bunların bizleri anlaması için % 18 eğimli bir yolda vereceksin bisikleti sırtına da bir 5 kg çık bakalım diyeceksin ancak o zaman kan, örümcek tutmuş beyinlerine giderse o zaman anlarlar belki... Bisiklete binmeyi gaz pedalına basmak kadar kolay zannediyorlar...

Olayın bisiklet ile çok alakalı olduğunu sanmıyorum. İnsanımızın genel olarak yolda yapabileceklerinin sınırı yok :D Yürüyene veya otobüs bekleyene de yapıyorlar. Bisiklet ile yolda kalma süremiz daha uzun olduğu için denk gelme ihtimalimiz daha yüksek. Doğa ile barışık insanlar olduğumuz için sığırlarla yaşamaya alışmak gerekiyor :D

Plakayı alamamaniz kötü olmuş geçmiş olsun bu arada. Çevrede kamera falan varmiydi

Geçmiş olsun. Ne kadar sinir bozucu, güven kırıcı bir olay. Belki o araçtakileri yolda zora sokan bir bisikletli olduysa...:hihi: intikam almaya mı çalıştılar. Falan.. Ne biliim... Anlamak çok zor.

Benzer bir olay benim başıma gelmişti.büyükçekmecede bi tur dönüşü e5teki bir araçtan su dolu pet şişe fırlatmışlardı, omzuma gelmişti.bi ton küfür ediyorsun sinirlerin tepene çıkıyor ama değmez.bu ülkede yaşayan insanların çoğu bu kadar cahil çünkü.onlar için bu hareketler eğlenceli.sonra gidip bir yerlerde gülerek anlatıyorlar.zamanı gelince yüzlerine vurmak lazım

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
bu tipler tespit edilip derhal yaşamlarına son verilmeli. sorgusuz sualsiz hem de...
çok ciddiyim bu konuda.
ailesi varmış, çoluk çocuğu varmış farketmez.
bu iğrenç tiplerdir işte barış gelini pippa bacca'ya tecavüz edip öldüren veya özgecanların katilleri.
inanın bu pislikler hayatları boyunca bu tip davranışları güçsüz gördükleri herkese karşı sergileyeceklerdir.
kendileri arabadalar ve sizden güçlüler doğal olarak... basıp gidebileceklerini bildikleri için hiç tereddütsüz her şeyi yapabilirler. o yokuşta bidon kafanıza denk gelip dengesiz bir şekilde düşüp hatta yokuş aşağı yuvarlanarak hayatınızı kaybedebilirdiniz.

@BMdnciHkn
aynen hocam

@Bianchi tdl 1300 yok hocam malesef yoktu allahindan bulurlar insallah

benzin bidonu gene iyimiş. bana boş su damacanası atmışlardı neyseki 1 metre önüme düştü

@cumali55 hocam valla o esnada kenara falan çekselerdi güçlüyü görürlerdi gözum karardi sinirden

@chnkrmz sizede geçmiş olsun hocam zihniyet ayni kafada kask tip tip bakmalar tayt giysen top diye bağırmalar okuz surusunden gecilmiyor memleket

Gerçekten anlam vermesi zor, yapılan hareketlerin saldırıdan başka bir karşılığını bulamıyorum. En iyi ihtimalle sizi farketmeyip arabasında fazlalık olduğunu düşündüğü objeyi camdan atarak bertaraf etmeye çalışmıştır ki bu da nefret ettiğim hareketlerden biridir hani şu yolların çöp tenekesi zannedildiği yanılgısı. Keşke bir aksiyon kameranız vs olsaydı olayı an be an görüntüleyip şikayet etme veya dava açma şansınız olsaydı. Belki bazı yanlışları bu yolla fark edebilirlerdi, gerçekten empati kurulup anlaşılacak bir durum değil kesinlikle hukuki yollarla cezalandırılmalılar.

Geçmiş olsun dileklerimle..

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Çok geçmiş olsun. İnanılacak gibi değil. Saygısızlıktan öte insan hayatı ile oynuyorlar. Cahillik...

• Beğen
@mhd aynen hocam cok saolun

Dövüp youtube ye koysaydın keşke. Bu arada hukuk sistemi sıkıntılı. Polisle alakalı değil. Hukuki olarak kaskında kamera yoksa buna bişey yapılmaz. Sözde kalır yani

• Beğen
Çok geçmiş olsun, bu tip hareketlerin arkasında kıskançlık, kendine yetememe, acizlik gibi duyguların da yer aldığını düşünüyorum. Kendi yapamadıklarını başkalarının yapmasını takdir edeceklerine böyle şiddetli dışa vurumla kendilerini tatmin ediyorlar sanırım. Allah ıslah etsin ne diyelim...

• Beğen
Geri