Cehalet değil bu ya, bu coğrafyaya özel Bambaşka bir hayvanlık, hayvanlık da değil, hiçbir hayvan da bunu yapmaz. Bambaşka bir şey işte, bilemedim bir türlü. Kelimeler yetmez tarif etmeye. Aslında birkaç kelimem var onlara sarfedeceğim ama foruma olan saygımdan ötürü bende kalsın.
@İbrahim A.
Bu hareketi yapanın sanıyorum kullanmak için sabırsızlandığı bir silahı vardır, siz zararlı çıkabilirsiniz. Bu tiplerin genel özelliklerinden birisidir, medeniyetten uzak oldukça silaha bağlılıkları artar, sorunlarını genelde silahlarla çözerler çünkü.
@İbrahim A. hocam aksam dönüşü yine mudanya yolunda yokus assagi inerken bi abi lastik patlamis yardim icin durdum lastigi hallettik adam emekli astsubay cikti cantasinda silah vardi dedim abi sen ne yaptin 2 ayakli hauvanlar icin dedi ama sikintili is tabiki
@Yalchinosis@ATALAY16 benimki laf zaten yapacağım, tenezzül edeceğim bir şey değil. bu yüzden biraz espirili yazdım. Ne yazık ki insan bazen işin kolayına kaçmak istiyor, hani köpeği gazeteyle korkutursun ya onun gibi işte..
Çünkü benzin bidonu atan ezik altındaki kütlenin ağırlığı ve hızı ile belki yanındaki ezik grubuna da güvenerek ego mastırbasyonu yapmaya çalışıyor. Yoksa aynı adam yayanken elindeki bidonu bisikletliye atmaya bir tarafı yemez..