sağolun, yalnız şansıma ben alete kavuştuğumdan beri Antalya'da havalar kötü gidiyor bi şöyle ağız tadıyla takılamadım Havalar tam bahara dönsün bekliyoruz, Bülent abilerle bi Antalya yaparsınız umarım Ahmet!
Alican öncelikle yorumun ve ardından lastikler ile ilgili açıklaman için teşekkürler, sanırım erhan'ın acemiliğine geldi "abi yalnız lastikler kabak ya" yorumlarını sık sık duyuyorum bisikleti kullanırken de, artık açıklama falan yapmıyorum doğrusu been "hee" diyip geçiyorumdaha önce de wormdrive kullandım uzun yıllar ve benim sürüş tarzıma çok uygun lastikler gerçekten. Kadro 16" ve Aybars'ın da dediği gibi İzmir Seda bisiklet'ten ellerinde olup olmadığı konusunda bilgi alabilirsin. Daha önce kullandığım sanırım 19" olan Bianchi Dakar dan sonra bu gövde müthiş konforlu bir sürüş sağladı bana, çok iyi hızlanan ve denge konusunda çok iyi bi kadro, aybars'a yorumunda tamamen katılıyorum, sadece bisan seçtiği sticker tasarımında biraz daha iyi çalışabilirmiş bence bi tasarımcı olarak gövdenin beni tek rahatsız eden yönü bu, onu da bi boş vaktimde kendi tasarımımla değiştiricem!
Gerçekten kendi tasarımını uygulaman çok daha hoş olabilir:rolleyes:
Lastikler konusunda haklısınGenelde yolda kullanıp arada toprağa çıkma lastiği diye nitelendiririm hep Wormdrive'ı...KAdro gerçekten hoş fakat bana yinede büyük...