Scudo Sports

benim zeus

benim mozo ile kardeş sayılır nede olsa aynı fabrikadan:) hayırlı olsun

Scudo
Bisikletin çok güzel,çok şık duruyor,iyi günlerde kullan...

swunk umarım kardeşleri buluştururuz bi ara :) bi de şu havalar yağacak mı açacak mı bi karar verse antalya'da

hayırlısı olsun kardesim ben seda bısıkletten ahmet cık guzel olmus gule gule kullan kazasız belasızsedabisiklet.com

sağolun, yalnız şansıma ben alete kavuştuğumdan beri Antalya'da havalar kötü gidiyor bi şöyle ağız tadıyla takılamadım :) Havalar tam bahara dönsün bekliyoruz, Bülent abilerle bi Antalya yaparsınız umarım Ahmet!

bisikler gerçekten çook hoş valla bayıldım rengine felan

güzel makina kazasız belasız kullanırsın sın... inşallah

Bisiklet ve fotolar çok güzel...
Elinize sağlık çok güzel toplanmış...

Bu arada kaç inch ve bu kadronun bulunabilrliği nedir?

çok güzel kazasız belşasız sürüşler fakat lastikler aşınmış değiştirmeni tavsiye ederim parana kıyamazsan canına kıymış olursunnn :(

O lastikler Maxxis Wormdrive...

ASfaltta hız için ideallerdir..Aynı zamanda yanlarında dişleri bulunması sebebiyle hafif topraktada yanal tutş sağlarlar...

Buda resmi:
http://www.pedalbisiklet.com/img/urun/wormdrive.JPG

@Alican

Alican Merhaba,

Bu kadro cok az sayida getirilmisti. Izmir Seda Bisiklet'e sormakta fayda var.

Gercekten guzel bir kadro; ben de aynisini kullaniyorum.

Alican öncelikle yorumun ve ardından lastikler ile ilgili açıklaman için teşekkürler, sanırım erhan'ın acemiliğine geldi:) "abi yalnız lastikler kabak ya" yorumlarını sık sık duyuyorum bisikleti kullanırken de, artık açıklama falan yapmıyorum doğrusu been "hee" diyip geçiyorum:)daha önce de wormdrive kullandım uzun yıllar ve benim sürüş tarzıma çok uygun lastikler gerçekten. Kadro 16" ve Aybars'ın da dediği gibi İzmir Seda bisiklet'ten ellerinde olup olmadığı konusunda bilgi alabilirsin. Daha önce kullandığım sanırım 19" olan Bianchi Dakar dan sonra bu gövde müthiş konforlu bir sürüş sağladı bana, çok iyi hızlanan ve denge konusunda çok iyi bi kadro, aybars'a yorumunda tamamen katılıyorum, sadece bisan seçtiği sticker tasarımında biraz daha iyi çalışabilirmiş bence bi tasarımcı olarak gövdenin beni tek rahatsız eden yönü bu, onu da bi boş vaktimde kendi tasarımımla değiştiricem!

@zazoo

Açıklaman için teşekkürler abicim:)

Gerçekten kendi tasarımını uygulaman çok daha hoş olabilir:rolleyes:

Lastikler konusunda haklısın:)Genelde yolda kullanıp arada toprağa çıkma lastiği diye nitelendiririm hep Wormdrive'ı...KAdro gerçekten hoş fakat bana yinede büyük...:(

Kazasız belasız diyim tekrar...

İyi günler:)

renge bayıldım :) hayırlı olsun kazasız sürüşler.

Geri