Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

@Cihat Çelebi

Cok tesekkür ederim, insallah degmez. http://img59.imageshack.us/img59/8024/esrm.jpg
Su an 9,6kg Pedalli hali, bence bir fully icin erisikmeyecek bir agirlik. Bu gün bakim icin sökmeye basladim ve bakimdan sonra 9kg inecek. Birazdan resim yüklerim...

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
Evet arkadaslar bebegimi bugün sökmeye basladim, bakimdan sonra agirligi 9,6kg'den sonra 9kg'ye inecek ve böylece en hafif fully lerden birisi olacak.

Bu 600g nasil inecek.

1. Tüm vidalar titanium olacak
2. Tüm bilyalar ve aynakol göbegi keramik olacak
3. Arka kaset XTR titanium olacak

http://img826.imageshack.us/img826/4489/lntj.jpg

@murat cömez

Abi yapma, etme benim corratec superbow 13,5 kilo hardtrail para oldukça forumdan eski xtr alıyorum ,tartmaya korkar oldum sanırım 13 e düştü :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Vidalar da çok pahalı ya hepsini almaya kalksam bi bisiklet parası tutar sanırım.:D

Hocam TT Projesi Ne Durumda ? CY Projesi Bitince Mi Başlıyacaksın Acaba?

@MustafaNR
Yok muatafa, cy bitince degil ben su an 3 tane bisiklet topluyorum 1 tane klasik, 1 tane TT ve 1 tane de o beyazi onun ne oldugunu ben bile bilmiyorum ama topluyorum iste. :) Hepsinden bilgi verdim ama TT den bilgi vermek istemiyorum, bitince insallah forumda paylasirim. TT bitmesi zzaten 4. - 5. ayi bulur gibi geliyor bana.

murat abi çok güzelmiş bisikletleriniz valla, bende hanıma cannondale f900 aldım fatty maşalı inşallah bizimde sizin gibi güzel bisikletlerimiz olur

Maşallah çok güzeller. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin

@cemsemalar

Sagol cem, allah size bizimkiler kadar güzelini degil, size daha güzellerini ve daha iyilerini nasip eder insallah. :)

• Beğen
@Murat D.
Tesekkürler Murat Bey.

@fatihselim
Ya Fatih ben bisiklet aramiyorumki, neden böyle bir öneri de bulundun anlamadim. :)

• Beğen
@Murat D.
Eger iyi, saygili ve dürüst bir evlat olacagina ve düzenli bir sekil de benimle bisiklet sürmeye söz verirsen alirim. :)

murat abi ya! olmaz ya hani... olurda cube ams yi elinden çıkarmak istersin... bıkarsın falan abi ben sana kurban olurum... anladın sen onu...

Geri