Scudo Sports

Benim bisikletlerim de bunlar

Para olsa hiç düşünmeden alacağım şu cube yi de para olmayınca olmuyor da , insAn bekliyor işte :/ :D

Scudo
@enes savaş

Bak enes sen daha yolun basindasin, sen önce bi güzelgene okuluna git ve cok oku ki ileride yüksek seviyelere ulas. Önce kendini yüksek seviyelere getireceksin ve bu is icin para degil beyin ve zeka gerekiyor. Allah sana negüzel bir beyin vermis sen simdi onu calistir ve kendini yükselt ve güzel bir is sahibi ol, sonra kimseye muhtac olma. Ondan sonra böyle Cubelere felan beynini yorarsin. Simdi hic yorma o güzelim beynini böyle seylerle. Senin simdilik cok ama cok güzel bir bisikletin var hemde yeni aldin, onun Cubeden ne farki var, hicbirsey. Bizim istedigimiz sizin gibi cocuklarin ve genclerin okumasi. Ne olur 13 14 yasiniz da beyninizi bisikletmis arabaymis motormus yada bilgisayar oyunuymus, böyle seylere yormayin ve baglanmayin önce okuyun sonra is sahibi olun ondan sonra istediginiz yapin. (Yapin derken tabiki sadece dogruyolunuzda kalarak yapin).

bitane hediye bisiklet veren yokki bizde hayalimze kavusalm ...

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
@murat cömez

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu sizin adınıza sevindim iyi eğlenceler diliyorum :)

@Latif250
Ya bende senin gibi diyoum, hediye veren biri olsada bende hayalime kavussam... Sen daha 20 yasindasin, hayallerini basarmamak icin hic bir engel yok diye düsünüyorum. :)

@cemaydinlik

Güzel dilekleriniz icin ben tesekkür ederim. Size de bol pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@fatihselim

Amin tesekkürler, insallah yakinda hayaliniz gerceklesir.

• Beğen
@murat cömez

Bisikleti satmaktan vazgectim, artik satlik degildir. Ilgilenen de olmadi zaten, demek para etmezmis. Garajim da varsin süs olarak dursun, nasil olsa kimseye zarari yok.

• Beğen
@murat cömez

abi sıkılırsan bizim evdede süs olarak durabilir :)

abi para bulursam haber edemde alam senden şunu ben ya ilgilenen olmamıi demişsin ama sebebi açık ve net gibi :)

@Rmzn

Sebebi ap acik ortada demissin, neymis sebebi bana da söylersen sevinirim. Birde parani bulursan sana söz bisiklet senin... :)

• Beğen
abi sebebi biraz o işte ya :) çok üst seviye parçalarına göre yani sana maliyetine göre çok uygun ama genele vurulduğunda çok uygun değil :) kendi bisikletimide satıyorum şimdi lazım olacak bana bir tane ama para biriktirmek lazım yada kredi çekmek :)

@Rmzn

Öyle oldugunu bilseydim hic satiliga sunmazdim, neyse hayirlisi olsun.

• Beğen
Forum törelerine aykırı olarak , 4 -5 sayfa güncel yazısını yazmadan ilanı kaldırdınız ya Murat bey, alacağınız olsun. :) :) :)

@Cömert
Ama ben kaldirmadan önce kaldiracagimi söylemistim. Forum törelerine gercekten aykirimiydi davranisim, böyle birsey oldugunu gercekten bilmiyordum özürdilerim. :utn: :):)

@Rmzn

Aynısı yazıcaktım :)

@Ramazan ÖZDEK

@Ali Aşkar

Arkadaslar o sese ulasmak istiyorsaniz, DT Swiss 240S Ratchet sistem arka göbek alip 18 disli ratchet'i 36 disli ratchet'e upgrade yapmaniz gerekiyor.

• Beğen
Geri