Scudo Sports

Beni de buldu en sonunda!

@redwar Her zaman grup sürüşleride olsa trafikde ve bisiklet yolunda sürüyorda olsam önümdeki insanı geçiyorsam 'sağınızdayım,solunuzdayım diye seslenir ve zile basarım'uyarı diye birşey vardır ve 1 yada 2 bisiklet arada mesafe bırakırım ama bir öküzle takılmışım tam 9 sene çok şükür rabbim bize bunu acı da olsa tecrübe ettirdi.

Scudo
@miyamoto musashi Vallaha hocam sabit tur arkadaşlarıyla herşeyi açık konuşmakta fayda var. Benim turladığım tek arkadaşım var, normalde birçok konuyu ayıp olmasın diye göz ardı ediyorum. Ama bisikletle ilgili olan her konuyu açık açık yüzüne söylerim şöyle yapma böyle yap gibisinden. Ve mantıklı bir açıklamamız varsa birbirimizi dinleriz, alınma gücenme olmaz. Hayati bir durum bu sonuçta

@etkiliadam Olması gereken bu zaten alınma ,gücenme olmaz arkadaşlar arasında sen beni, ben seni tamamlarız. valla kaskın önemini çok daha iyi kavradım takmayanlara söylüyorum 'TAKIN,TAKIN,TAKIN' birileri dalga geçecekmiş,tuhaf,tuhaf bakacakmış baksınlar desinler gülün geçin yoksa eve dönmek belkide dönememek işte bütün mesele bu.

Geri