Scudo Sports

Beni de buldu en sonunda!

@Rcx Köpekler havlamadı ve hayatımda gördüğüm en korkunç tipe sahip köpeklerdi, havlasalar sorun yok ama bunlar hazır tekmil bekliyordu biri geçsede dalsak gibi.

Scudo
@miyamoto musashi Hocam geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız diyeceğim çünkü beterin beteri vardır, daha kötü şeyler olabilirdi, sonuçta iyileşip hayatınıza devam edeceksiniz. En büyük teselli budur bence.
Yalnız şuna takıldım. Aklı başında insanlarsınız sonuçta, niye bu kadar sürat yapıyorsunuz ki?! 60-70 km yazmışsınız yanlış anlamadıysam. Vücut koruması , dizlik dirseklik falan şart diyorsunuz, ama bence aşırı hızda kullanmamak şart.
Güvenli hız limitlerinin üzerinde kullanıldığı sürece bu tip hasarlar kaçınılmaz. Sonuçta ciddi bir risk alıyorsunuz.
Neyseki bu sefer ucuz atlatmışsınız. Yere düşmek sürüklenmek yerine sabit duran katı bir nesneye çarpsaydınız iş çok farklı olabilirdi. Tekrardan geçmiş olsun

@ratm
Arada böyle kaçamaklar olur:D Ama fazlası zarar.

@ratm Ben sürat konusunda hatalıyım zaten ama arkadan gelen arkadaşım, yahu el insaf beni geçiyorsun ve önüme kırıyorsun ben ona üzüldüm her 2'mizde ölebilirdik.

Geçmiş olsun. Kaskın sadece kural olduğunu düşünenler var, evet bu bir kural. Ama kurallar oturup bir seferde keyfiyete göre yazılmıyor, bir kural varsa
hayat kurtarsın, risk azalsın diye var.

İşte kask takan ve önemini tecrübe eden bir bisikletçi, sizi tebrik ederim. Buraya hiç yazmayabilirdiniz de ama yazdınız önemine değindiniz.

@Asfalt Adamı [yt] Ben teşekkür ederim ama artık yol bisikleti benim için bitti çünkü durmuyorlar,helede belli süratlerin üstüne çıkınca çünkü düz yolda ve rampa aşağı giderken basıyoruz ve diyorumki basmayın çok dikkat edin bunuda tecrübe etmek varmış, yaşdan ötürüde artık zaten hakkını veremiyorum 53-39-11-28 bizi artık geçdi en güzeli alayım bir fat bike yavaş,yavaş süreyim.

Hakkını vermek kısmına takılmayın, onlar başkalarının düşünceleri. Önemli olan sizin düşünceleriniz, kendinize göre yaşıyorsunuz kendiniz için yaşıyorsunuz. Siz sürerken keyif alıyorsanız, bisiklette size uyuyorsa değişecek pek birşey yok bence :)
Ama başka bir bisiklet alayım tepe tepe kullanayım derseniz, sizin kararınız.

Geçmiş olsun hocam.
@miyamoto musashi
Bu aynakol-ruble ikilisi ile zorlanmanız normaldir. Daha küçük bir aynakol dişlisi ile rahatlarsınız diye umuyorum. Hakkını verememek diye bir şey yok bence. Yaşınız geçsin, önemli değil. Siz bu şekilde vücudu yaşlandırmayın :harika:.

@dodurgalı_06 1991 den beri bende ozaman hakkını veriyordum ama şimdi gerçekden veremiyorum şu an bisikletim askeriyede bana yardım eden asker göz koymuş bisiklete:) bende hediye edeceğim bisikleti kendisine kullansın.

üzüldüm hocam, geçmiş olsun.bence çok ciddi bir kazayı atlatmışsınız. 60/70 km sürat gerçekten çok fazla, inşallah bir daha yaşamazsınız, kimse yaşamaz.
ben de dün her zaman kullandığım güzergahta gidiyordum. çıkacağım kaldırımın rampasının önündeki su oluğunun üzerinden düz geçmemek için çapraz bir şekilde girdim. hızım 20/25 km civarındaydı sanırım. farketmediğim su izinden dolayı tekerlek kaydı ve bisiklet altımdan uçtu gitti.ben de iki ayağımın üzerine düştüm, yalpalayarak dengede kaldım :) bisikleti kontrol ettikten sonra bir iki çizikten başka bir şey görmediğimden en kötü kazam bu olsun diyerek yoluma devam ettim.

sizin de son kazanız olur inşallah.geçmiş olsun tekrardan.

Allah korumus dostum
Ama arkadasini yargilamadan evel olayin ani bi stres ve panik oldugunuda aklndan cikarma yargilama yaparken

@mariokaldato İyide bu adam 30 senedir bisiklete biniyor insan artık bazı şeylerin uzmanlığına sahip olmalı. trafikde araba kullanıyor olsak aniden aracımın önüne kırsa ne olacakdı ya o yada ben ölecekdim!! ben hızlı iniyorum zaten sen ne akla hizmet benim önüme geçip kırıyorsun bunun artık sence yargılaması'mı kalmış raşit.köpekler saldırsa dediğin doğru panikle herşey mümkün ve köpeklerden korkan benim o değil.

@cagtolga Sağolun bundan sonra zaten robocop gibi giyinip çıkacağım başka yolu yok bu işin.

@miyamoto musashi Öncelikle geçmiş olsun, ama arkadaşınızı bu kadar suçlamayın. Kırma mevzusu gerekli olabiliyor, sonuçta ikiniz de antrenmanınızı yapıyorsunuz siz yavaş gitseniz size hızlı git deme hakkına sahip değil, ama hızlanıp sizi sollama hakkına sahip. Yolu bilemem ama hızlanıp sizi geçtikten sonra önünüze kırmak zorundaydı çünkü o yolda tek siz yoksunuz arabalar da var.

@OnurÖzdağ Ben anlatamıyorum galiba arkadaşım yanımdan sıfır geçdi nerdeyse bana dokunarak geniş bir yoldu orası, genişden yolu alarak geçse sorun yokki zaten frenlerime abanıp zaten dururdum belki sadece ufak bir dokunmam olurdu ona o zamanda sorun olmazdı.ben ilk kez gitmiyorum yuşa tepesine yıllarca tek gittim yine aynı hızlarda indim hiç birşey olmadı.çamlıcaya çkdım hızlı,hızlı yine indim yine birşey olmadı.

Geri