Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

Scudo

Bu işlerde bir yanlışlık var arkadaşlar fixed gear için olan bir başlık daha var bu konu ile paralel olan. Genel olarak satıcıların profil feedbacklere bakıyorum bisikletlere dair bir feedback hiç yok, ya çocuk giysisi ya da herhangi bir ıvır zıvırla alakalı feedbackler ile dolu. Bisikletin olduğu kısımda da atıyorum 75 adet satılmışsa sadece alanlar ve kaç adet olduğu dışında geri dönüşü olmayan boş feedbackler var. Bilmiyorum ne kadar uyduruktur basittir bilemem ama sadece teker setleri için bile alınabilecekken bu fiyatlar hiç inandırıcı değil. Üstelik 40x40x40 koli ebadı ile ortalama 1kg gösterilen gönderi şeklini de hatırlatmakta fayda var. Deneyesim var ama apaçık bir tongaya düşme meselesi de söz konusunu.

Yanlış anlasılmasın. Bana güven konusunda hiç güven vermedi. Bir tek benim bildiğim vites markası olan "Shimano" diyer ürünlerin markası veya detaylı olarak ingilizce yazılmış olsa alınır veya alınmaz denilebilir. Fakat bu kadar bilgi ve güvenlik açıklaması yapılmamış bir ürünü almak çok ama çok riskli. Alan arkadaşlar inşallah bir sorun yaşamazsınız. Kaskınız kaliteli bir marka seçiniz. Sonra dönüşü çok zor olan durumlar yaşanmasın.

@Süha Çağrı Özbakışlar
tamam tamam iyikide okumuşsunuz bilimsel açıklaması var ya yavaş vurduysa araba bisikletten de yavaş

@Dogukanaksu

doğukan dostum ,
senin diğer topikteki mesajını buraya link olarak atmış idim benimde kafama takıldı senin dediklerin..

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi selam, açıkcası uzun uzun tüm detayına kadar araştırmaya çalıştım fakat bu kadar feedbacklerin alakasız oluşu kafamı cidden karıştırdı. Zaten çin malı fixed gear parçaları bile bu kadar ucuz değilken bisiklet olarak bu kadar ucuz olması imkansız. Uzakdoğu üretimi bir gidon sadece 35 dolar iken bisikletin tamamı ile bu fiyatlar zor değil imkansız. Altından bir şey çıkacak ama ne hadi hayırlısı.

@Süha Çağrı Özbakışlar

Arkadaşlar olayı çözdüm eğer bu fotoğraf gerçekse şöyle olmuştur: Bisiklet bir duvara dikine duruyordur ve taksi gelip bisiklete çarpmıştır, bisiklette ön tekerden duvara dayandığı için uçmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çabuk
Satışlarına bakıyorum onlarca kişi sipariş vermiş. Siteninin bu kadar fazla müşteriyi riske atacağını düşünüyorum. 2. Bir bisikleti sipariş ediyorum.

@Abdullah Cimis

Site sadece aracı burada siteyi ilgilendiren bir durum söz konusu değil. Senin muhattabın ancak satıcının kendisidir, ki o da sonrasında bulabilirsen. Para senin, tercih senin ben sadece üzerime düşeni yaparım burada bir yanlışlık var.

@Abdullah Cimis

Abdullah abi aynı bisiklettten mi? yani şundan (link)

@Dogukanaksu

Evet fixed bisikletlerde bir şeyler var gibi ama benim en başta linkini verdiğim bisikleti aldım. Orada yazdığı kadar ki parayı çekmişler şimdi kargoyu bekliyorum gelince incelemesini yaparım ama buradaki dandik bisikletlerin fiyatlarına bakınca ve yurtdışı fiyatlarını da göz önüne alınca pek anormal değil gibi... Ama fixedlere bende güvenemedim.

Parayı onaylamadiğım sürece sitede kalır. Herhangi bir aorun olduğunda ödeme iptali ve para iadesi isterim. Sorun olmaz diye düşünüyorum.

(link)
geotech soldier ile aynı kadro gibi duruyor

Detaylardaki dışında bir ürün geldiğinde örneğin 32gb bir mp3 yerine 16gb gelmiş ise geri ödemenin yapılabileceğini her kategori için aynı zaman da farklı kriterlerin olduğunu belirttiği gibi para iadesi bölümünde şöyle de bir küçük not var, "AliExpress'den yapılan herhangi bir ödeme AliExpress tarafından korunmaz." Ne diyeyim şansınızı deneyin arkadaşlar fixed geara 35-40 dolara 1 çift renkli lastiği alamazken track bir kadro ile 3 katlı deep çemberi ile 35 dolar... Prosedür uygunsa sorun yoksa 10 adet alıp sadece teker setini alıp gerisini çöpe bile atarım.

@Dogukanaksu gittigidiyor gibi değil mo yani çalışma sistemi?

@Abdullah Cimis

gittigidiyor'u kullanmıyorum bir şey diyemeyeceğim. Ebay kullanıyorum (ki gittigidiyor da ona ait) orada da paypal ile 45 gün süreli geri hesaba para yatırma var ve hatta son zamanlarda varolan "Bill me later" sistemi var.

Hayır. Böyle sitelerin çalışma sistemi sipariş verilir. Alıcı ödeme yapar siteye para sitede bekletilir. Sipariş verilen ürün aliciya ulaşınca herhangi bir sorun yoksa onaylanır. Para satıcıya aktarılır.

@Abdullah Cimis

Ona havuz da bekletme denir sahibinden.com'un "get" şeklinde yaptığı gibi. Bu sistem genelde ek komisyon konularak sunulan havuz sistemli ilanlardır, burada bu sistem otomatikman entegre mi yoksa opsiyon halinde mi ona bakmak lazım. Bu sistem her sitede dahil olacak diye bir kural yok!

Geri