mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.214
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Az önce saydım, bir saat içinde foruma 17 yorum girilmiş. Birde yan tarafa baktım 7 tane yönetici bağdaş kurmuş forumu gözetliyor. Adam başına 2 yorum kontrolü ya düşüyor ya düşmüyor. Yani nerdeyse bu yorum acaba subliminal bir mesaj mı ihtiva ediyor, alt metinde ne demek istiyor, göstergebilim açısından neler içeriyor oralara kadar girip metin yorumlanabilir, metin alt bileşenlerine, adeta atomlarına parçalanıp forum ilkelerinin imbiğinden geçirilebilir. Zor bir iş değil.
Yani forumda şunca zamandır yazıyorum şunca yorum paylaşmışım birileride gelip al abi sanada emeklerinden dolayı yarım ekmek arası tavuk dürüm demediği gibi bir yöneticilik bile vaat etmiyor. Yani soruyorum bu yöneticilik benim de hakkım değilmi. Anamın ak-ak demeyim de beyaz diyelim- sütü gibi banada helal değilmi. kendi adıma üzülüyorum.
Yani forumda şunca zamandır yazıyorum şunca yorum paylaşmışım birileride gelip al abi sanada emeklerinden dolayı yarım ekmek arası tavuk dürüm demediği gibi bir yöneticilik bile vaat etmiyor. Yani soruyorum bu yöneticilik benim de hakkım değilmi. Anamın ak-ak demeyim de beyaz diyelim- sütü gibi banada helal değilmi. kendi adıma üzülüyorum.