Scudo Sports

Ben de düştüm :)

Matiz

Daimi Üye
Tepki
303
Bisiklet
Mosso
Son zamanlarda artan kaza haberlerini okurken hem tedirgib oluyor hem de merak ediyordum sıra bana ne zaman gelecek diye.bugün ben de düştüm :) 4 km lik zeus altarı tırmanışından sonra aynı yoldan iniyordum ki yağmur çiselemeye başladı.inişin bitmesine az kalmıştı ki ön tekerlek kaydı ve bisiklet beni üzerinden attı.tam olarak nasıl düştüm hatırlamıyorum ama sağ kolum tamamen ağrı içindeydi.yoldan geçen bir araç sağolsun yardım etti ve kendimi eve attım.sonrası hastane falan.sonuç olarak sağ omuzda köprücük kemiği ucunda kırık ve kolda ezilmeler var.3-4 hafta askıda kalacak kol.yağışlı havalara aman dikkat :)

Scudo
Çok geçmiş olsun yağmur yağarken rampa inişleri çok ama çok tehlikeli gerekirse inip yürümek lazım,tam olarak iyileşmeden bisiklete binmeyin benim kolum alçıdayken binmiştim iyileşme süresini uzatıyor biraz :(

Çokk geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: Matiz
çok geçmiş olsun...

• Beğen
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ne diyelim

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Benim de ayak 13 gündür alçıda..

Teşekkür ederim herkese :)

@pohuman
Biliyorum ya en son sana yazmıştım hatta.ben de yaramazlık yaptım işte :)

Öncelikle geçmiş olsun...Geçen pazar günü Kırklareli dsi ye gittik piknik yapmak için. Etler pişene kadar barajın alt tarafındaki ormana inelim dedik. Çok dik bi araziden iniş yapıyorsunuz.Fren sıksanız da bisiklet durmuyor ya düşeceksiniz ya düşeceksiniz :D Her neyse inişimizi yaptık bir yerden sonra gidecek yol yok bisikletleri koyduk kenara, 10- 15 kişilik bi trekking ekibi ile karşılaştık vs .Bizim dsi ye gidince tırmanmazsak olmayan bi kayalık var orayı tırmandık. İnerken dengesiz bi atlayış yaptım ve sol bileğim feci şekildi acıdı .Aha dedim kırdık bileği Allahtan 5-10 sn sonra geçti. Onun üstüne çok daha fazla koştum,zıpladım, tırmandım ,bisiklet sürdüm fakat bi acıma olmadı akşama kadar. Gece 12-1 gibi eve gidecekken bir ağrı bastırdı dooğru acile şuan sol ayak alçıda :D Kırık yok da zedelemişim biraz.Şuan evde sek sek oynuyorum :D Hevesim vardı bir yerimi kırmaya karşı en azından alçıya alabildik. Şaka bi yana Engeli olan insanların Allah yardımcısı olsun gerçekten zor.Şu tırmandığımız yer(Fotoğraftaki Emreyi bulun):
https://i.hizliresim.com/B0lB4p.jpg
Bu da hediyesi :D
https://i.hizliresim.com/2kG05A.jpg

• Beğen
Büyük geçmiş olsun Allah (C.C) beterinden korusun

• Beğen
Tepkiler: bua ve Matiz
Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.:)

• Beğen
Geçmiş olsun...

• Beğen
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• Beğen
Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun inşallah

• Beğen
Çok geçmiş olsun artan kaza haberlerinden biride bendim ama Allaha şükür bu kadar ciddi değildi.

• Beğen
Geçmiş olsun daha bende bugün yaptım ALLAH'tan o kadar büyük bişey değil rampaya yapıştım. :D

• Beğen
@emre özbay @Matiz Geçmiş olsun arkadaşlar. En büyük kazânız bunlar olmuş olsun.

İki kişiye geçmiş olsun dilerken, üçüncü kişi de geldi kazâ haberiyle... @FURKAN MTB Sana da geçmiş olsun. Bize de ders oluyor.

@7haiku
Aslında pek önemli bişey olmadı bi sağ dizimde yara oldu. Olayda şu he, rampadayım durayım dedim kenarda az durdum sonra bindim tam pedala basacak iken ayağım kaydı pat. :D

@FURKAN MTB Geçen gün, yolu sağında park etmiş arabaların yanından geçerken trafik sıkıştı, park etmiş olan araçla sol yanımda duran araç arasında birden yolum daraldı, soldaki aracın aynasına çarptım, ayna ters döndü, neyse ki hızım yürüme hızındaydı da, aynayı düzelttim, şoföre de "kusurabakmayın, özür dilerim." dedim, sâkin bir tipti, yoluma devâm ettim :) Ufak-tefek oluyor arada.

Geri