Scudo Sports

Ben bilmem eşim bilir

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@berberci
Dinden çık(ar)mak bu kadar kolay mı?
Ben bu ayeti inkar etmedim ki,bilakis onayladım ama diğer dinleri ''tu kaka'' olarak görmediğim için,size göre inkarcı oldum.

Scudo
Bu forumda neden @Nolan ın mesaj yazdığı her konuda ülkenin %99'unun müslüman olduğu ibaresi ile karşılaşıyoruz. Şu adamı her konuyu dine bağlamaktan admine şikayet edebilir mi biri, benim vaktim yok dinle ilgili attığı tüm mesajları bulmaya.

Zaten adam son mesajlarında kendiyle çelişmeye başladı. Önceki mesaj:
@Nolan

Sonraki mesaj:
@Nolan

?

Tamam hocam bitirelim bu tartışmayı, çünkü neyi savunduğunuzu ben anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: berberci
@dodurgalı_06 İnsan kendinde olmayanı çok söylermiş ve eleştirirmiş o yüzden ben bu arkadaşı engelledim sizede tavsiye ederim.

@dodurgalı_06 çelişkiye düşmekten Allah(c.c) korusun bizi.Müslümanlara bakıp ''Müslümanların hali nedir böyle?'' demekle,müslümanları işaret edip,''İslam şudur'' demek;farklı şeyler.
Müslüman ve İslam,farklı kavramlar.Ben Müslümanların eleştirilebileceğini ama müslümanlar işaret edilip İslam dininin eleştirilemeyeceğini söylüyorum.

Beni şikayet edebilirsin tabi.Bir müslüman olarak benim %99 söylemimden niye rahatsız olduğunu da anlayamıyorum.Neyse.Allah(c.c)yardımcın olsun.İyi günler.

şu an otomobil almak ev almaktan zor. otomobil diyorum bakın, araba değil.

Herşey elektrik yüzünden, sanayi devrimi yüzünden. İnsanlık olarak ne güzel takılıyoduk mal gibi. Elektriğin bizi getirdiği noktada herkes herşeyi söyleyip milyonlara ulaşacak şekilde paylaşabiliyor. Herkeste işine gelen fikirleri alıyor içinden. Sonuç böyle kötü programlar, forumlarda böyle kötü sonu olmayan konulara kadar gidiyor. Sonuç olarak şöyle büyüyle falan (bakın zaman makinası falan değil, teknoloji yok) ne kadar bilim adamı varsa hoplatıcan. Osmanlının yobaz din adamları haklıymış, bunlar şeytan icadı derken. Vay be ne yobaz oldum şimdi. Bu filistin katliamlarından sonra hitler için adam doğru yapıyomuş söylemlerine benzedi.
Neyse bu kadar geyik yeter. Bunlar bencede cast işi, hepsi rol kesiyo. Yukarda konuşulduğu gibi dizilerde rol yapıldığı biliniyor. Ama yarışma programlarında oyuncu/cast kullanıldığı belirlenirse bence ceza kesilen düzenlemeler yapılmalı. Yarışmaya katıldı diye para alan yarışmacı mı olur. Örnekler çok, en başta bilinen survivor. Cezalarda kallavi olmalı, lanalın 1 haftalık reklam geliri falan. Ama bu memlekette nerdeeee. Gördüğünüz gibi iş bu yoldan da siyasete gidiyor. Kalın sağlıcakla.

@kaju
Allah kuru iftiradan saklasın. Bir elektrikçi olarak bunların hep elektrik yüzünden olduğu savını şidetle reddediyorum. AsAs bunların başlangıcı buhar makinasının icadi sonrası oldu.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman ve kaju
Bir eğitimci olarak ben bile bazen boş verip, bisikletimle en uzaklara gitmek istiyorum. Maalesef artık eskisi kadar masum değiliz. Bizim herşeyimizle oynamışlar, herşeyimizi mahvetmişler. Bertrand Russel'ın ''Aylaklığa Övgü''kitabını bir kez daha okuyorum şu sıralar.Hiçbir şey yapmamanın birşeyler yapmak için çabalamaktan daha güzel birşey olduğunu düşünmeye başladım.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@öğretmen1642
Sayın öğretmen hanım/bey kitabı tavsiye ediyor musunuz?Bu aralar bir kitap arayışı icindeyim.(tavsiyeler alınır)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Şerif Feridun
Ben de elektrikçiyim, muvazzaf değil ama okullusuyum :)
Zaten belirttim elektrik ve sanayi devrimi yüzünden diye. Komple teknolojiye karşıyım. Saygılar.

@ahmet1905 felsefeye karşı biraz ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ancak belli bir olay örgüsü olmadığı için, salt düşünce kitapları bazen okuyucuyu boğabilir. 20.yüzyıl insanını çok iyi tahlil etmiş bir yazar. Bu arada ismim Semih:)

@öğretmen1642
Semih Bey öncelikle çok teşekkür ediyorum. "Belli bir olay örgüsü olmadığı için,salt düşünce kitapları bazen okuyucuyu boğabiliyor"cümlesi ile her şey çok açıklayıcı oldu. Gerçekten düşünce,fikir kitapları ve olay örgüsü olmayan kitaplar sıkıyor beni,o yüzden aksiyon,heyecan içeren ve olay örgüsü birbirine bağlı kitapları(özellikle romanları -romanlardan da polisiye romanları-)tercih ediyorum. Ama yarın bu kitap için kütüphaneye uğrayacağım. Sizler gibi okuyan nesiller yetiştirmeniz dileğiyle iyi akşamlar dilerim:harika::tskler:

@Şerif Feridun hepimiz bir ortak noktaya sahibiz değil mi? Ne gerek var seviyeyi düşürmeye? Başlığı açan arkadaşa bende katılıyorum. O kadar tüketim odaklı insanlar olduk ki! İnsanların bir kısmı bir teneke yığını, bir kısmı bir beton yığını için yıllarını heba ediyorlar. Bu programa katılan insanlar gibi günlük hayatımızda kaç kişi var, düşünmeye davet ediyorum. Ne mutlu pedal çevirmekle mutlu olan insanlara...

@berberci" Dinden çıktınız " doğrultusunda laflarla insanları ancak dinen sogutursunuz , sevgisini - sempatisini kazanmazsınız .

Bu kadar katı konuşmaya gerek yok .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu nereden nereye geldi. İyi gidiyor. Sanırım kilitlenmekten kurtuldu :)

@öğretmen1642
Ne zamandır ismini duyuyordum bu kitabın, siz de önerince okumaya karar verdim. Teşekkürler ufkumun açılmasına vesile olduğunuz için..

bu konununda kafir - islam arasinda gececegi dun gibi asikardi tahmin ettigimde olmus yazik diyorum baska bisey de demiyorum yorumlar felaket otesi din temali konular paylasimlar kimse yapmasin kardesim insanlarin kalbini kirmak istemiyorum mutlaka bir islam muhabbeti dondugunde kendisini zerre ilgilendirmeyen bir kac kafir gelip ici bos bos konusuyorlar bisiklet forumunda bisiklet konusalim anladigimiz kadariyla nerde islam muhabbeti donse hep tartisma kavga gurultu oluyor

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
E bitmişti neden alevlendiriyosun!!??

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri