Scudo Sports

Belimin Agrisi

onur güneş

Forum Bağımlısı
Tepki
170
Bugun arkadasla sakalasirken cocuk ustume dustu belim egilince filan agriyor simdi dinlendiriyorum dik ve yatarak kremde surduk yarina gecmese doktora gidicem 3 haftadir hertarafimi sakatladim bir kere bisiklet dususu hertarafim soyuldj hafta sonu yine dusus kalcami vurdum ilk gun baya agridi hatta pazarteside baya agriyordu bisiklete bindim gecti :) Belimde egilince agrimasa binicem gidicemde baya agriyor tahminim incilme tarzi birsey olmustur sormak istedigim sizin basiniza boyle bir durum geldi mi?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Bel ağrısı bir çok sebepten olabilir . Belki bir yel vardı ve arkadaşınızın atladığı an saplandı , belki o an ani bir hareketle böbrek harekete geçti vs. bende yağmur altında kaldım iki gün sonra sabaha karşı tam bisiklete bincem ayağı kaldırdım ve yel sancısı güüm :D o sancıyla yere yığıldım iki gün evden çıkamadım. Bence benim gibi direnmeyin bir doktora görünün eğer sert bir ağrıysa böbrek ağrısı bile olabilir allah korusun . Çok çok geçmiş olsun buara.

@Onur Gunes

Bişey olmaz ciddi birşey olsa acıdan duramazsın. itiş kakış esnasından böyle şeyler olur.

Geri