Scudo Sports

Belgrat ormanı 20'yi aşkın köpek etrafımı sardı. Sakinleştirdim, üstünlük sağladım ve tüydüm :)

Üstat Cesaretine hayran kaldım doğrusu aynı durumda ben olsam kalbime inerdi herhalde ordan sağ çıkabilirmiydim bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
Scudo
@Behram Belek
Hayvancağızlara ters psikoloji uyguluyorsun demek:D Demişlerdir, bulaşma hacı tekin birine benzemiyor.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
Geçmiş olsun...

• Beğen
@3fgezgin
Güzelmiş, ama fiyatıda güzelmiş. :)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
İlk başta o köpekleri yanınıza yaklaştırmayacaktınız. Tam üstüme koşan köpekleri bisikletten inip ben kovalamıştım tabi ilk başta kavga etmeden sorunu çözmek en güzeli.

vallahi helal olsun. ben o durumda kendimi düşünemiyorum. allah yardım etmiş.

• Beğen
Başlığı açan arkadaşı her bisikletli de olması gereken yeti ve meziyetlerden ötürü kutluyorum, keşke öngörüde bulunup yanınıza da yenilebilir birşeyler alıp (tabi ki o gariplerin dişinin kovuğunu doldurmaz ama) iyi niyetinizi daha çabuk belli eder kaynaşırdınız. Zaten video da pek bir tehdit tehlike söz konusu değil, biraz sükse yaratmak amacı güdülmüş ama o kadarı da olabilir dikkat çekmek amaçlı.

En nihayetinde şunu unutmayın ki semtinde ki köpekler ses yapıyor vs. deyip belediyeyi arayanlar, sizin yüzünüzden o hayvanlar tabiatıyla zerre alakası olmayan o yerlerdeler ve evine mahallene hırsızlar onların yokluğunda giriyor evini soyuyor, bisikletini çalıyorlar.

Ne korkak olun ne de hayvanları korkutun. İstedikleri sadece ilgi alaka ve sevilmek.

Ayrıca bir iki çatlak ses haricinde forumun genelinin daha yapıcı yaklaşımlarda bulunuyor oluşunu görmek beni sevindirdi.

selamlar,

öncelikle çok geçmiş olsun. cidden büyük cesaret ve sabır göstermişsiniz. Tebrik ederim.

Paylaşımınız da köpeklerle mücadele konusunda ben ve benim gibileri bilgilendirme açısından oldukça yararlı.

Teşekkürler.

• Beğen
köpeklerle karşılaşmada bana verilen bir tavsiye: ceketini,montunu çıkarıp yanında sürüklemek.köpek onu bir hayvan zannediyormuş.ben denemedim ama,son çare denemekte fayda vardır,umarım.

İzlerken kahkahalarla güldüm süper olmuş.Aynı olayları nerdeyse her sanayiye ya da araziye çıkınca ben de yaşıyorum.Köyde yetiştiğim için herhalde az buçuk köpekten tırsmam hatta birçok kez onlar korkar benim nidalarımdan kaçar :)
(Arazide en tehlikeli cins ;sürü(çoban) köpekleridir,onlar çok sakat ...)

Biraz şans artı doğru hamlelerle yırtmışınız. Göktürk Pirinççi bölgesinden bisikletle çok geçiyorum bu tarz manzaralarla az çok karşılaşıyoruz.Önemli olan korkmadığınızı onlara göstermek. Onun dışında sakin hareket edildiği takdirde hiç problem olmuyor.

• Beğen
@Kaptancan
herkes kafasına göre almış kullanmış :D

yeniakit.com.tr
yenisafak.com
haber7.com

benimde Tespit edebildiklerim bunlar :D

ayrıca burada forumdaki dostları bilgilendirme için yüklediğim video nasıl oldu da bu kadar dağıldı hiç anlayamadım. video yorumlarında da yediğim küfürün haddi hesabı yok neymiş efendim ne işim varmış dağ başında ( dağ dedikleri de belgırad yani :) )

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
Geri