Scudo Sports

belgrat istilası :)))

Selam, yarın tur mu var? 1 saattir forumun altını üstüne getirdim, yarın için tur bakıyorum. Detay yazar mısın?

Düzenleme: Önceki sayfaları hızlıca okudum. Saat 10da hareket yazmışsınız. Bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Kemerburgazda oturuduğum için sabah turlarına katılmakta zorluk çekiyorum, hele de tur bu tarafa olunca yol 2 katına çıkıyor :D

Scudo
@onur ti

slm onur yarın tur var.saat 9:30 da toplanmaya başlıyoruz.saat 10:00da hareket edicez.beşiktaş kalkış noktamız.kemerde oturman biraz senin için bahtsızlık oluyor ama çokda canını sıkma.ya oradan belgrada gelirsin yada gecikme durumun olursa 10-15 dakika bekleriz seni.önceki mesajlarda numaram var.istersen ayazağa'dan maslak'a çıkıp istinye bayırından inip sahilde katılırsın bize.tahminimce herhangi bir aksilik olmazsa saat 10:30-10:45 gibi istinyeden geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: onur ti
@enver avcı

Sağol yanıtın için, aslında en güzeli dediğin gibi istinyeye gitmek. Ama hala bir dazer alamadım, cendere yolundaki fabrikaların köpekleri sabahları çok aktif oluyorlar. Babamdan rica ettim arabayla beni Beşiktaşa kadar atacak. Orda görüşmek üzere

@onur ti

ooooo.süper valla.babamız yokki bizi arabayla getirsin...beşiktaş da görüşürüz.dazer falan hikaye.bisikletindeki pompayı sök yerine bi haydar iş tamamdır.:D :D :D

katılımcılar:
enver avcı
kaptan vural
emin çelik(istinyeden katılacak)
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
cem sevin
smee
tufantürker
serhat ankaralı
ömer faruk mumcuoğlu ve eşi
loribarokas
tolgayalçın
yaprak(arnavutköy iskelesinin orada bize katılacak)
merih acun (maltepe'den gelecek)
beşiktaşdan 4 veya 5 arkadaş daha
onur ti
tufan
başar(netleşmedi)

hayde bakalım, uzun zaman sonra büyük bir grupla belgrad... :)
haydeee, çevirelimmm:)

@oceanist

geliyomusun kardeşim.senide aramızda görücekmiyiz...

günaydın,

haydi ama, halaa evinizde ve pc başındamısınız??? :eek:

buluşma yerine haydiii... :)

@Mehmet Akif MALKOÇ

Kim ekti ya, baya baya kalabalık oldu dimi :)

Ama çok yedik yahu, hala karnım şiş!

Güzel bir gündü arkadaşlar..Turu düzenleyen enver abiye ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Güzel insanlarla tanıştım..(Birçoğu obur) Yakın zamanda başka bir turda görüşmek dileğiyle..

Bu arada tolgaya tekrar geçmiş olsun..Bugün kısmetsizdi..Umarım yakın zamanda iyileşir ve rahat rahat güler :):)

Resimleri kısa zamanda bekliyoruz arkadaşlar..Picasa tercihimizdir :)

@Mehmet Akif MALKOÇ

Bu sabah Garipçe gezisinde Kabataş Erkek Lisesinin önünde rastladığım arkadaşımla sohbet ederken gurubun geldiğini görünce fotoğraf çekmeye başladım. 3 ve son fotoğrafı çekerken bu kaza meydana geldi. Adını buradan öğrendiğim Tolga yere düştüğünde deklanşöre basmışım. Daha sonra evde resmi incelediğimde arkasından gelen ticari taksinin fren yaptığı ve aracın yan dönerek durduğunu görünce durumun ciddiyetini daha iyi anladım. Tolga ilk şaşkınlığını atlatıp durumunun iyi olduğunu anladıktan sonra telsizle kaza geçirdiğini bildirdi. Bu tür geniş katılımlı turlarda ister ön-arka takım kaptanı deyin, ister başka bir ad verin önde ve arkada telsizli insanların olması gerektiğini bir kez daha fark ettim. Yoksa öndeki gurubun bu durumdan haberi olmayacaktı. Tolgaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

@Orhan Kılıç

orhan bey
kaza geçiren tolga beye büyük geçmiş olsun ticari taksinin yan dönerek durması daha büyük bir faciayı önlemiş
dediğinize katılıyorum telsiz gerekli telsiz olmasa bile cep telefonu gerekli
bende tolga beye geçmiş olsun diyorum

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
@Orhan Kılıç

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum. Kazayı ucuz atlattım. Şu an gayet iyiyim... Orhan Bey sizede çok teşekkür ederim sıcağı sıcağına benimle ilgilendiniz.
sizden ricam eğer varsa kaza anımın fotoğrafını bana mail olarak gönderebilirmisiniz.
tolgayalcinr1@hotmail.com.

gezi gerçekten çok keyifli geçti. düşmeme rağmen turu bitirmedim. yedik içtik kahkalar attık. yeni güzel dostlarla tanıştık.

tekrarlarının düzenlenmesi dileğimle...

• Beğen
Tepkiler: onur ti
@tolgayalcin

Tolga çok geçmiş olsun dostuum:(

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir.İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir.

@Orhan Kılıç

Tesadüflerle film senaryosunu aratmıyor. Çok geçmiş olsun. Büyükşehirde yaşamanın bir handikapı olarak genelde otoyollarda pedal basmak zorunda kalıyoruz. Hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bizim yapabileceğimiz azami güvenlik önlemini almak sanırım.

Bu hafta sonunu da spor yaparak eğlenerek geçirdik. Ne mutlu... Orhan abiye rastlamak da çok şaşırtıcı oldu.
Bir dahaki turda görüşmek üzere...

belgrat turunda desteklerini eksik etmeyen arkadaşlara gönülden teşekkür ederim.loribarokas,emin,tufan,mehmet akif,serhat,yaprak,onur ti,tolga,başar,berk arat,fatih yıldız,merih acun,ve ismini sayamadığım tüm dostalara teşekkür ederim.benim içinde gayet keyifli bir gündü.tolga dostumu allah korudu vallahi.verilmiş sadakası varmış.bu arada tolgayı kliniğe pansuman yapmaya götürdüğümüzde ne yazıkki hamile olduğunu da öğrendik.neyse çocuk iyiymiş:) :) merak etmeyin.resimleri ilk fırsatda ekleyeceğim.herkesin ayaklarına sağlık.bu arada hakkaten amma yedik ya.şiştim valla.ama lori bi porsiyon daha olsa onuda yiyecekti.bir ara yandaki adamların mangalına göz diktiğini farkettim.peh beeeee :)))) çok iyi dostlukların temelini attık bugün.tekrar teşekkür ederim.bi dahaki turum çok daha iyi olacak.planlar başladı bile;)

@enver avcı

enver dostum artık sen bu işin zevkini aldın bundan sonra bu işi devirirsin artık
garipçe yaparsınız erikli yaparsınız su düşen yaparsınız
tolgaya tekrar tekrar geçmiş olsun

:in: :in:

Geri