Scudo Sports

belgrat istilası :)))

@enver avcı

enver kardeşim katılım listesinide ekle artık gelennleride görelim ki katılım arttsın

Scudo
@FaTiH YıLDıZ

Toplu gerçekleştirilen bir turda herkesin güvenliğini sağlayacak önlemleri alması gerektiğini düşünüyorum. Size bir şey olsa belki tur arkadaşlarınızdan hesap sorulmayacak belkide ekibin güvenliğini sağlamadan tur organize ettiği için sorulacak. Huhukçu olmadığımdan net bir şey söyleyemem. Ama şurası bir gerçek ki en azından diğer arkadaşlarınızın morali bozulacak ve ayrıca şundan emin olunki en çok üzüleceklerin ve sizi bir an önce bir sağlık merkezine ulaştırmak için çaba göstereceklerin başında o turu düzenleyen ve tura katılan arkadaşlarınız olacaktır. Durumunuz netliğe kavuşmadan sağlık merkezinden ayrılmayacaklarını da göz ardı etmemek lazım. Ön ve arka takım kaptanının gerekliliğine ise bir örnekle açıklama getireyim. Bu haftaki turumuzda bebeğe geldiğimizde durduk. Arka takım kaptanımız ön takım kaptanımızı bir arkadaşımızın yorulduğu ve aranın açıldığı konusunda uyarmış. Arkadaşımız yanımıza geldiğinde kaptanımız arkadaşımızla görüşüp devam edip edemeyeceğini sordu ve şu anda çok kolay bir parkurda ilerlediğimizi ileride turun daha zorlu olacağını söyleyerek devam etmeyi isteyip istemediğini sordu. Arkadaşımız geri dönmeye karar verince tura katılan arkadaşlarımızdan bir tanesi ona yardımcı olmak için onunla birlikte geri döndü.
Ön takım kaptanını geçmek yasak tezi ise mesnetsiz bir fikir beyanı oluyor. O turla ilgili videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bir rampaya gelmişinizdir kendinizi denemek istiyorsunuzdur, bir inişe gelmişsinizdir hızın hazzını tam olarak yaşamak istiyorsunuzdur basar gidersiniz. Ama düz yolda ve trafik içinde elbette takım kaptanını geçmek, işi yarış haline getirmek doğru değildir. Gidilecek yeri, güzergahı, mola yerlerini turu düzenleyen daha iyi bilir. Alıp başınızı gittiğinizde o tur turluktan çıkar. Kaldı ki o turun duyurusunda kaskın mecburi olduğu belirtilmişti. Eğer gelmek istediğinizi ama kaskınız olmadığını turu düzenleyen arkadaşa söyleseydiniz size kaskta getirirdi.
Ben hiçbir kurala uymam diyorsak o zaman ya bireysel tur yaparız ki bence bazen en güzeli budur veya şartlarımızı kabul eden guruplarla tur yaparız. Bence tur düzenlemek gerçekten zor ve sorumluluk isteyen bir iştir. Hele ki bunu kalıcı olarak uzun yıllar yapmak. Bu arkadaşlarımıza ister kaskı mecbur tutsun ister tutmasın destek olmamız lazım. Bu tür faaliyetlere bisiklet sporunun gereksinimi vardır. Bu insanlar bisiklete ilgiyi arttırıyorlar ve böylece bisiklet kullananların çoğalması ile bisiklet yolu, alt yapı ve diğer sorunlarımızın daha kolay sonuca ulaşacağını göz ardı etmeyelim. Bu kask işi, ön takım arka takım kaptanı ve konudaki kayıkçı kavgası artık beni baydı. Bundan sonra foruma girmemeye karar verdim. Hoşçakalın. Herkesin yolu açık olsun.

ben kask takmamaktan yana değilim. sabah biraz geç kalkdım. kaskı bulamadım ve bi bandana bağlayıp çıktım. eşofmanımıda bulamadım ve kardeşimin daracık eşofmanını girdim sırf tura katılmak için ve oraya gittiğimde geri çevrildim. yani turda kişi başına harcayacağımız max 50 lira iken bi tur için 100 lira verip kask mı alalım ? önceki msjlarda biraz ağır yazmış olabilirim o an ki sinirle ama ben durumumu anlattım o da ben zorunlu yazmışım sen gıcıklığına getirmemişsin gibi algıladı heralde bilmiyorum yani. neyse bu haftaki gezimize bakalım. görüşmek üzere.

@enver avcı

abicim anlamadım ben şimdi. yani teli alsan turlara mı çağıracaktın ? hem bu vodka modka yazmışsın sen kızdın mı bize naptın anlayamadım :)

Eee hani katılanların listesi ???
Konu başka yerlere kaymaya başlamış.

Bende turlara bir görev ya da bitirilmesi gereken bir parkur gibi bakılmasından ve birilerinin kendisini tüm gruptan sorumlu tutmasından rahatsızım. Fatih bey gibi bende bir tura kask nedeniyle alınmadım ki, katılamayacağım söylendiğinde hareket saatini 1 saat geçmiştik ve ben 1 saat boş yere beni geziden kendi tabiriyle refüze etmesi için GRUP LİDERİNİ beklemiş oldum. Bunun gibi hiyerarşik bir yapı olduğunu bilsem zaten baştan katılmayı düşünmezdim faaliyete. Gruptan herhangi birinin yaralanması muhakkak ki herkesi olumsuz etkileyecektir fakat bunu düşünmek bence herkesin kendi sorumluluğunda. Veya grup olarak kasksız kişi veya kişilerle görüşülebilir. İsteyen turu tamamlar performansı yetmeyen turu bırakır. Bu da kişilerin kendi sorumluluğu ve kararıdır. Eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için yapılan bir faaliyeti birilerinin sahiplenip kendini tüm gruptan sorumlu tutması kanaatimce gereksizdir.

slm pazar günü için söz veremem ama biz yarın 23Nisan da Belgrat ta olacağız bekleriz.

dostlar
bir kişi liste yapsın gelen o listeye kendini eklesin

:in: :in:

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

23 nisan da saat kaç gibi belgrat ta olucaksınız. ve tura nerden başlayacaksınız. teşekkürler

@FaTiH YıLDıZ

tabiki telini alsam turlarımıza çağıracaktım.bisikletini manitası gibi gören herkese kapımız açık.vodka işi içinde şaka yaptım.niye kızayım.ama istersen tatlılar benden diyebilirsin.hiiiiiç itirazımız olmaz vallahi :)) pazara bekliyorum...

@Taner YILDIRIM

pazar günü bekliyoruz kardeşim.gel,her ne olursan ol yinede gel...

katılımcılar:
enver avcı
vural kaptan
emin çelik
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
ömer faruk mumcuoğlu(kesinleşmedi)
cem sevin
smee
tufantürker

katılımcılar:
enver avcı
vural kaptan
emin çelik
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
ömer faruk mumcuoğlu(kesinleşmedi)
cem sevin
smee
tufantürker
serhat ankaralı

@berk arat

kusura bakma dün nete giremedim cevaplayamadım. G.osmanpaşa'dan çıktık Bebek te çay Yeniköy de kahvaltı yaptık çayırbaşından Beldrad oradan da Göktürk te yine kahve ve atışrma çok oburmuşuz yaa:)

Pazar günü Göktürk e araba ile gelip Yeşil bisiklet ten bisiklet kiralayabilirsek eşimle beraber gelmeyi düşünüyoruz.Yeşil b. nin elinde kiralık bisiklet kalmamış yarın karşıdan getireceklermiş, yarın bakıcaz.

@enver avcı

bu arada kimse piknik ile ilgili fikir beyan etmedi arkadaşlar.ormanda geyik avlamayı düşünmüyorsunuz inşallah :) o halde çayırbaşında geçen turda yaptığımız gibi köfte ve sucuk alıp hep beraber tıkınırız .. bu durumda çantası olan arkadaşlardan help talebinde bulunucaz. (kurnazlık yapıp çanta almamazlık yapmayın :) mangal için ızgara maşa vb ekipmanları ben yanımda getireceğim.sabah evden çıkarken fazla yemeyin.pazar günü görüşmek üzere.

Sabah aç karnına sucuk biraz ağır kaçmaz mı ya :) herkes evinden zeytin peynir vs kahvaltılık hafif şeyler getirirse daha iyi olur gibi :)

Yarın G.O.P den 7,30- da çıkıcaz emirgan - İstinye yapıp kahvaltıdan sonra dönücez gelen olursa aklınızda olsun 0544 335 31 98

Pazar günü Beşiktaş ta kaçta buluşulacak??

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

umarım gelirsiniz.bende araba ile gelip malzemeleri getiricektim ama sonrada olurmu dedim kendi kendime.tur düzenleyip grupda olmamak olmaz.ekipmanlar için arabamı ayarlayıp bir arkadaş da bulursam yanımda malzeme taşımam gerekmiycek.yada çayırbaşından temin edicem.bisiklet konusunda istersen yardımcı olurum.kiralamak için olumsuz bir gelişme olursa haberleşiriz.
numaramı biliyorsun.oraya ayrıca gelicekseniz telefonlaşırız...

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

9:30 da toplanmaya başlıycaz.10:00 da hareket edicez...

@Mehmet Akif MALKOÇ

mangalı öğlen gibi yapmayı düşünüyoruz.son turda performansı düşük arkadaşları geride bırakmamak için ağır gittik.şimdiki arkadaşların performansları iyi olursa max. 45 dakika yada 1 saat de belgrat yoluna girmeyi hedefliyorum.dolayısıyla erken girersek kahvaltı niyetine poğaça falan alırız diye düşünüyorum.umarım orada çay olayını da çözebiliriz.yoksa meyva suyu gibi şeylerle idare ederiz.oda olmadı kahvaltı niyetine sucuk yapar üzerine bide yumurta kırarız yeme yanında yat :)

katılımcılar:
enver avcı
kaptan vural
emin çelik
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
cem sevin
smee
tufantürker
serhat ankaralı
ömer faruk mumcuoğlu ve eşi
beşiktaş'dan 4 yada 5 kişilik bir grup

katılımcılar:
enver avcı
kaptan vural
emin çelik
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
cem sevin
smee
tufantürker
serhat ankaralı
loribarokas
tolgayalçın
yaprak(arnavutköy iskelesinin orada bize katılacak)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
katılımcılar:
enver avcı
kaptan vural
emin çelik
berk arat
fatih yıldız
serkan h.
mehmet akif malkoç
erdal ırmak
burakb
taner yıldırım
cem sevin
smee
tufantürker
serhat ankaralı
loribarokas
tolgayalçın
yaprak(arnavutköy iskelesinin orada bize katılacak)
merih acun (maltepe)
beşiktaşdan 4 veya 5 arkadaş daha

Geri