Scudo Sports

belgrad

Scudo
@serhat fırat

bu arkadaş yolu biliyor tam isabet ... iyi eglenceler demekten başka bişey bulamıyorum :) resimleri bekliyoruz o zamn .

daha önce hiç gitmemiş arkadaşlar da olcak aranızda süper bi hafta sonu sizi bekliyor ;)

@serkan ertan

dostum ben kemerburgazda oturuyorum. daha önce de bisiklet ile otobüse binmedim. binsem bile mköy otobüsü beni alır mı bilemiyorum. bir deneyeceğim şansımı. ayrıca benim tur sizinkine göre ya %50 uzun olacak ya da %50 kısa olacak. çünkü son olarak gene kemerburgaz tarafına dönmem lazım bakacaz artık. olmazsa sizle ortada buluşuruz el sallarız birbirimize:)

arkadaşlar dün düşüp sol el bileğimi incittim, kullanılacak gibi olursa cumartesi akşamı gelip gelemeyeceğimi söylerim. Ama bileğimi döndüremeyecek kadar kötü durumda herhalde düzelmez :(

@victory

:) senin de aramızda olmanı isterdik doğrusu... ramazan sonrası yeni bir turda seni de görürüz umarım.

• Beğen
Tepkiler: victory
@Yavuz İLHAN

ramazandan önce son gittigimiz turda kardeşimle ben mukkemmel bir parkur daha bulduk biraz zorlu düşme riskki cok var ama hani şu videolarda izlerdik ya burdada olsa bizde gitsek derdik o tarz bişey işte :D cok sert bi iniş ... sizlerle oraya gitmek istiyorum kısmet olursa :)

çok sağolun inşallah çabucak iyileşir. Bisiklet tepesinde yaşamaya devam ederim.

Arkadaşlar ben de sabırsızlıkla Belgrad Ormanı'nda bir tur yapmak istiyorum. Hatta bir ağabeyimiz daha var, onunla uzun zamandır programını nasıl yaparız diye düşünüyoruz. Fakat malum ay Ramazan. Dolayısıyla bayram sonrası bir program daha düzenlesek nasıl olur?

@Serkan YILDIZ

olcak hocam merak etmeyın bnde bayram sonra sını bekliyorum :) cok zorlu inişler bizi bekliyo olcak :):in:

Geri