Kadro boyu benim için çok yüksek. Kestirme yada değiştirme gibi bir imkan bulamazsam satacağım. Çok güzel bir bisiklet. Retro tarzı Vitesler kadroda, selesi ileri- geri raylı ayarlanabiliyor.
single speede cevirmek icin bu tarz bi bisiklet alma planm var baslik acmistim gecenlerde arayisim devam etmekte..satmaya karar verirseniz sartlar uygun olursa talip olabilirim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özlem hanım bisikletiniz gerçekten hoş. Birkaç revizyon yapılarak çok daha iyi hale getirilebilir. Ancak kadro boyu size büyük geliyorsa yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Uğraşıp düşünüp taşınıp kadro üzerinde herhangi bir işlem yapıp kadro ölçüsünü değiştirmenin bir yolunu bulsanız da bunu kimse önermez kanısındayım. Eğer Retro tarzı bisikletler hoşunuza gidiyorsa bu tarz bir bisiklet kullanmak istiyorsanız bu bisikleti satıp daha küçük kadrolu bir benzerini almanız kadro üzerinde işlem yapmanızdan daha doğru olacaktır. Ya da sadece kadroyu da uygun boyda bir kadro ile değiştirebilirsiniz.
Teşekkür ederim Ömer Bey, bende revizyon düşünüyordum. Gidon sargısı, pedallar, fren kolları değişecekti. Karşıma bunun gibi içime sinecek bir bisiklet çıkana kadar böyle kullanacağım. Bu halini bozmayacağım.