Scudo Sports

1961-63 superb rare cinelli sc supercorsa pista

@Doğukan Aksu
Budur! Tedrikler...

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Scudo

Bu yılı sonlandırırken yine bir İtalyan ile devam etme gibi bir düşüncem var ve muhtemelen startı Tommasini, Cinelli ya da ALAN bir kadro set ile başlatacağım. Bakalım bu gece ne gibi bir şey bizi bekliyor olacak! :bsmagryr:
Şimdiden görüşmek dileğiyle.

ALAN sempatizanlığı bu olsa gerek olacak ki Tommasini ve diğer Cinelli projem için biraz daha sabır gerekecek.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Yeni bir projeye aşağıdan devam edebiliriz.

Bir İtalyan klasiğinin anatomisi

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Doğukan Aksu Doğukan bey uygun fiyatlı iyi bir kadro buldum ancak sizinde fikrinizi almak istiyorum. Sizce bu marka ve bu kadro bu fiyata nasıldır? Geçen günlerde steel vintage bikes ts sanırım aynısı satışa çıkmıştı. (link) link burada. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca projelerinizi ilgiyle takip ediyorum. Başarılar :)

@cagrigencol

Selam,
(link) veya (link) gibi ağlar üzerinden ulaşabilir, sormak istediklerinin yanıtını alabilirsin.
Görüşmek üzere.

Herkese günaydın,
daha öncesinde (link) ile giriş yapmıştık şimdi ise (link) arşivi ile devam ediyoruz. Yakın zamanda bir güzel haberde Cinelli official ve Angel Garcia tarafından gelecek diyebiliriz.
Şimdiden hepinize iyi bir hafta dilerim.

çalışmalarınız takdire şayan.. elinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim.. :)

• Beğen
@burakkx

Selam Burak, Ankara'ya yolun düşerse haftasonları eş zamanlı olarak sürdürmeye yakında başlayacak olduğumuz atölyemize bekleriz.
Görüşmek üzere, teşekkürler.

(link)

@Doğukan Aksu Çağrınız için teşekkürler, mutlaka uğrayacağım :) Ben de İstanbul' da bisiklet kafe açmak üzereyim.. Kendi markamızı yaratıp, el boyaması bisikletlerimizi de burada sergileyeceğiz.. Sizinle de bisiklet üzerine fikir alışverişi yapmak isterim :) Öğrenecek çok şey, katedilecek çok yol var daha benim için :) Görüşmek dileğiyle..

Yaklaşık 2 yıl kadar önce bu projenin başlangıcında bir isimden bahsetmiştim. Angel Garcia! Bu hafta kendisi ile bir kaç mail trafiği sonrasında güzel bir Cinelli söyleşisininde ardından merakla beklediği fotografları, bağlantları da kendisine sundum ve o da büyük bir keyif alarak blogunda da yer vermekten onur duyacağını dile getirdi ve geçmişteki sözünü de yerine getirmiş olarak beni mutlu etti.

(link)

@aknorl

Selam, öncelikle teşekkür ediyorum. Sadece haftasonları aktif olacak olan atölyemize bir gün kahvemizi içmeye de beklerim.
Sevgiler.

@Doğukan Aksu
Çok isterim, ilk fırsatta diyelim.

• Beğen
Mükemmel çalışmalar, hepsini ilgiyle takip ediyorum. :harika:

• Beğen
Geri