Scudo Sports

Belçika'daydım..

Gürsel Abi konuyu baştan sona okudum.Gerçekten her insana kısmet olmayacak deneyimler.Ama okurken de bi yandan 2005'ten 2009'a kadar ne değişti diye düşünmeden edemedim.Bilemiyorum.İnsan okurken böyle bir ülkede yaşama isteği geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Scudo
Konunun tamamını okurken büyük bir zevk aldım:)
Bu başlık altında Türkiye ve yurt dışı deneyimlerini yazan herkese çok teşekkürler...
Gürsel Abi iyi ki varsın, Türkiye'nin gururusun ...
İnşallah günün birinde tanışmak dileğiyle

• Beğen
Sanki ''RÜYA'' gibi bir etkinlik ! Ağzım açık kaldı. Gürsel abi ne mutlu sana...

• Beğen
gürsel bi çok güzel bir tur ve etkinlik olmuş.dünyada görülmeye değer o kadar çok yer varki.keşke işi bırakıp dünyayı gezecek kadar cesur olabilsydim:)o zaman belçikayıda gezebilirdim.sayende bisiklet onurunu bir kez daha kurtardık.umarım en kısa zmanda ülkemizdede bisikleti böylesine saygın bir yere getiririz.dünyanın başka kurtuluşu yok çünkü:)

Vay be adamlar bisikleti ne kadar da benimsemişler.Darısı bizimkilerin başına.

Bu arada turunuz gerçekten güzel olmuş. Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Guzel paylasim icin tesekkurler. hep kuzey avrupalilarim soguk bu yuzden de cok sosyal olmadiklarini dusunuruz. kendimizin ise sicak kanli ve bu sebebtende cok sosyal oldugunu saniriz. ama bu kadar kalabalik bir toplulugu olusturacak kadar sosyal olabilmemiz icin biraz daha zamana ihtiyacimiz var.
sevgiler

Gürsel dostum..
Küçücük bir ülkede beşbin kişinin birlikte pedal bastığı bir organizasyon rüya gibi..Teşekkürler bu paylaşımın için.
Bisikletin ülkemizde de bu yoğunlukta ve yaygın kullanıldığını hayal ettirdin bana. Ne güzel bir hayal...
Çok teşekkürler..

Geri