Scudo Sports

Beklenen kaza gerçekleşti. :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Selamun Aleyküm arkadaşlar. "Nerelerdesin, ne zamandır kaza yapmıyorsun?" dediğinizi duyar gibiyim. Kusura bakmayın. Haklısınız, uzun süredir kaza yapmıyordum. Bende özlemiştim sanki. Yok öyle bişey tabi. :) Neyse konuya gelelim. Kadroyu yeni aldım ve toplayalı daha 2 gün oldu ama ilk darbeyi alması hiçte gecikmedi. Olayı anlatayım;

Yine sıfır ışık olan bi yerde yarışçılar gibi kafamı eğmiş ortadan arkama bakıyordum ve bildiğim bir yoldu. Arkama bakma sebebim taktığım stop lambasının düz durup durmadığıydı. Biraz simetri hastalığım var sanırım. :) Önüm boştur diye giderken bir ses ve bi anda kendimi havada uçarken buldum. "Noluyo, benim havada ne işim var? O neydi la neye çarptım?" diyemeden öne doğru hafif sol çapraz bir şekilde takla atarak inişimi gerçekleştirdim. Büyük metal çöp kutusuna tam da yandan çarptım ve karşı tarafına uçtum. O değilde bide çöp kutusunu yan yatırmışım. Bak sen şu işe!

Daha önceki kazalarımdan edinmiş olduğum tecrübelerden olsa gerek düşüşümü baya bir yumuşattım. Bodoslama çakılsaydım durum çok daha farklı olabilirdi. Uzun süredir kask ve eldiven kullanıyorum ve ilk defa işe yaradılar. Kask ve eldiven olmasaydı kafayı da vurmuştum, elleri de soymuştum. Özellikle de kaskın önündeki parça çok işe yaradı. Yoksa burun ve çeneyi çarpmış olabilirdim. Sol diz ve sol omuzda hafif bir ağrı var. Onun dışında bir şey yok gibi görünüyor. Kadronun üst kısmında boya soyulması var. Kaskta ciddi bir darbe görünmüyor. Gerçi bisikleti de kaskı da henüz dikkatli bir şekilde incelemedim. Bu arada çöp kutusu olması gereken yerde değildi. Yani kenarda değilde biraz daha yola doğru konumlandırılmıştı.

Sonuç; Gelen geçen baktı. Bisikleti her gören beğendi ve iyice inceledi. Bu kadar göze ne dayanabilir ki? Sonuç kaçınılmazdı ve bende ne zaman bir şey olacak diye bekliyordum açıkçası. Kazaya hazırdım yani. Allah'a şükür basit bir kazayla atlattım. Birine veya birinin malına çarpmadım. Umarım tekrarı olmaz...

Scudo
cok gecmis olsun size bir sey olmamasi sevindirici haber

@pohuman "Kazaman" diyelim size. Bence kaza nasıl yapılır yada kazadan en hafif şekilde nasıl kurtulunur? adında bir kitap yazmalısınız. Superman in güncesi de olabilir adı. Şakası bir yana çok geçmiş olsun. Bir kere daha olmaması dileğiyle..

Geçmiş olsun...

Siz daha önce ciddi bir kaza geçirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun önemli bir yara almamanız sevindirici.

Geçmiş olsun @pohuman, gözünü yoldan ayırmak büyük risk maalesef. 2013 yılında bir bayram gecesi araba ile sağ şeride girerken gözümü dikiz aynasından bir türlü alamadım, içimden bir his çok uzun baktığımı ve bunu sorun olacağını söyledi ise de gözümü bir türlü alamadım işte; derken büyük bir gürültü koptu ve işte korktuğum olmuştu, trafik kazası geçirmiştim. İşin garip yanı hadisenin böyle geliştiğini hatırlamam 1.5 ayımı aldı. :)
Lafı uzattım bayağı; kısaca gözü yolda ayırmak büyük risk taşıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tahir Keskin teşekkür ederim hocam. Bazen hissediyorsunuz ve yapacak bir şeyiniz olmuyor. Sadece bir bekleyiş. :)

Kesinlikle yoldan 1-2sn'den daha fazla gözleri ayırmamak gerekiyor. O da trafikte arkaya falan bakmak için. Aslında Solarstorm x2 kullanıyorum ve gerçekten güçlü bir ışığa sahip. Yolun boş olduğunu bilmemin verdiği rahatlıkla çakılıverdim sadece. :D

@volkan baran Allah razı olsun.

@pohuman

Yazarsan bağlaçları ayrı yazmayı unutma ;) (...kitap da..)

Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
@pohuman

geçmiş olsun, buda kazanın tek olumlu tarafı olsa gerek :D:D

@luneris teşekkür ederim. Yok ne kitabı. İşin şakası. :)

@Volkan Metin teşekkür ederim. Kazaya sebep olan tek olumsuz taraf bu aslında. :D

Herşeyten kötüsü az önce fark ettim ki telefonum yamulmuş. Daha yeni almıştım. :(

Cana bir şey olmayınca mala üzülüyoruz napalım..

Geçmiş olsun, çöp kutusu sizden şikayetçi olmadıysa sıkıntı yok :) Yeni bisikletiniz tekrardan hayırlı olsun...

@pohuman nazardan korkmak lazım nazarrr

@Atıl Güven teşekkür ederim. Yan yatmış ağzı açık bir şekilde bana bakıyordu ve o da olayın şokundaydı. "Ne vuruyosun? Ben sana ne yaptım? Niye yan yatırdın?" der gibiydi. İçinde soba boruları vardı. Vur kaç yaptım sanırım. :D

@mmehmedd nazardan korkmamak mümkün mü? Ama yapacak bir şey yok. Bi arkadaşta 6000TL'ye bisiklet almıştı. Millet inceledi tabi. İlk akşam düştü ve omuz kasları yırtıldı. Uzun süre tek kol idare etti. Kazanın nedeni ise malum konu..

Sürekli sadaka vermek lazım. Yoksa daha kötü sonuçlanabilirdi..

@pohuman Geçmiş Olsun. Kask darbe gördüyse değiştirilmesi gerekmez mi ? Görünürde darbe olup olmamasının önemi yok.

@Hasan Ç. teşekkür ederim. O kadar basit bir darbede değiştirilmesi gerekmez tabiki. Sadece öndeki uzantı çarptı ve yerinden çıktı o kadar. Kaskı dikkatlice inceleyeceğim. Belkide daha ciddi bir sorun vardır.

@pohuman Geçmiş olsun. Bisiklete ufak bir nazar boncuğu iliştirseniz iyi olur :) Kadro gerçekten muazzam dikkat çekiyor.

Ne cesaret varmış hocam. Lütfen biraz daha dikkat. Hem kediniz hem çevreniz için

Geri