Scudo Sports

beceriksizler kulübü

@hogutmen geçmiş olsun size bişey olmasında yedek parçadan bol ne var :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
@mehmet.ali

aman hocam dikkat. Eğer tasarruflu ampul ise civa bile içerir dikkat etmek lazım.

@Tayfun Sezer

Valla hocam, çok tehlikeli bir durum. ABS, ESP falan bu durumda etkili olmazdı sanırım. Hiç akla da gelecek bir durum değil.
Bir nevi ölümden dönmüşüm. Düşünsenize 25-30 ile seyrederken böyle bir durumun hasıl olması durumunda olacakları.

3-4 defa farklı şekilde burnum bile kanamadan ölümden dönmüşlüğüm var. Hala akıllanmıyorum. Nefs-i emmareye devam.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@katran

Sen bu işlerden daha iyi anlarsın ama tahminim bu sistem saat yönünde çalışıyor. Zincir, altındaki makaraların konumuna göre dişli seçiyor.
Nasıl olduysa, ortadaki makaradan ayrılan zincir sıkışınca sistem saat yönünde dönüyor. Jant teline saplanıyor.
Nasıl bir teşhis ama? Benden iyi tamirci olur aslında.

Tamirci ne dedi abi. Masraf ne çıktı

• Beğen
@katran
100 TL'ye anlaştık. Mecbur kaldım. Yapacak birşeyim yoktu. Bir kamyonet tutulabilirdi Ulus'a gidilebilirdi ama değmez aynı fiyata gelirdi.
Bisikletim hazırmış. Birazdan gidip alacağım. Değişenlerini sorarım. Resimleri de paylaşırım. O zaman jüri kesin kararını versin.

Abi simdi bu adam neyi degişmiş. Faturada tek yazan "100".

@katran en önemli ayrıntıyı yazmış. Adam bir iç dış yaptırır yan taraf yıkamacı. Fatura değildi sanki. Attım gitti.

• Beğen
Tepkiler: engin444
Akord falan yok. Zinciri ne düzeltmiş. Berbat tek kelime. Balgat Güngörler kesinlikle tavsiye etmiyorum. I have been mugged.

Acaba konu mu açsam Erdoğanlar bisiklet gibi.

Benim bisikleti tamir eden ustayı bu kulübün fahri üyesi yapıyorum gıyabında. Zaten adamı hiç görmedim.

@hogutmen güngörler e akort ayarı yaptırmıştım 2014 ün ekim ayında. 25tl verdim. akort baya bozukmuş, 4-5 tane jant teli kopmuş akort yaparken. sağ sol akort düzelmiş ama sekme devam ediyordu. abi bari 20tl al dedim tam olmamış dedim, o da çok jant teli taktık olmaz dedi.

• Beğen
@Angel siz hiç değilse muhatap olmuşsunuz.
Biliyorum ben onların müşteri portföyünde değilim ama bir kere gelmişim.

Pazarlama ilminden aklımda kalan bir şey var. Bir yerden memnun olmayan olana göre 8 kat daha fazla yayıyor memnun kalmadığını.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
@hogutmen ya zaten trek gibi pahalı marka satan dükkanların işçiliği de pahalı oluyor. çünkü zenginlere hitap ediyorlar. bütçemize göre iyi bir usta bulmak lazım ya da elimizden geldiğince öğrenmek lazım bu işleri

• Beğen
Tepkiler: dgntkn ve hogutmen
@hogutmen tamir setim kargoda abi. Set Gelsin bana yollarsin bisikleti tamire :) Burda usta bulamiyorum. Ben de usta değilim ama en azından para vermem kimseye

• Beğen
Abiciğim usta yok. Gerçi bisiklet süren de yok. İnan iki gündür bisikletle işe gidemedim bunalımdayım. Evime yakın bisikletçi olsa gitsem belki bu sorunumu 15 dakikada halledecekti. İşime devam edecektim. Trafiğe girmek durumunda kaldım.

İyi fiyata iyi bir usta her yerde iş yapar. @katran

Abi çok soğuk diye duydum Ankarayı. Sen de baya seviyormuşsun bisikleti

• Beğen
@katran bugün vardı 15-20 derece 15 gündür mevsim normallerinin üstünde. O da geldi aklıma karda buzda sürdük bisikleti. Böyle güzel günde kullanamadık. Bu kışın en sıcak günüydü bugün.
Ben de böyle klostrofobi gibi, tükenmişlik sendromu gibi birşey oluştu. 100m. yolu araba ile yarım saatte gittiğimiz günler oldu. Ben de isyan bayrağını çektim.

@hogutmen

Abi a4 verince profesyonel mi oluyormuş. Fatura sordunuz mu? Plastik dediği arka dişlilerin jantla arasında duran şeffaf parça oluyor. Pekde gereki bişey olduğunu düşünmüyorum. Parça fiyatları ve işçilikte belirtseler profesyonel derdim fakat şu manzara bana göre profesyonel imajı çizmeye çalışan acemilerin işidir. Bisikletçiyi bilmiyorum dediğim gibi benim görüşüm bu şekilde. Kazasız belasız pedallamanızı temenni ederim.

• Beğen
Geri